Last news in Fakti

4 Януари, 2018 16:57 1 967 5

Арестуваха зам.-кмета на Белово за незаконна сеч

  • белово-
  • кмет-
  • сеч

Иван Кехайов е задържан за 24 часа от полицията

Арестуваха зам.-кмета на Белово за незаконна сеч - 1

Бившият заместник-кмет на Белово Иван Кехайов е арестуван за 24 часа, заради незаконна сеч на дървесина в района на общината, предаде БНР.

Камионите са се движили с редовни позволителни за добив и превоз на дървесина, но при проверка са открити над 40 трупи бял бор и смърч над описаните количества.

В ареста за 24 часа са собственикът на фирмата и шофьорите на камиони.

От полицията уточняват, че е започнала и цялостна проверка на фирмената документация на Иван Кехайов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    8 0 Отговор
    Затвор бързо !
  • 2 А дюк

    3 0 Отговор
    Късно се сетиха .Тандема Вареви сече от 10год Държат огромно сечище,а незаконно сечат други гори.Имат връзки и се оправят и правят,огромни пари!
  • 3 горски

    3 0 Отговор
    Не 10 а 20 години краде . Плаща на директора горското и като се стъмни ... Сече само най хубавите дървета , кривите и болните остават. Булдозерите му затрупват пътищата за да не може да минат проверките. Цялата гора е с дънери с червени марки но кражбата продължава. Хората не могат да си наберат дърва за огрев а по неговите сечища хиляди кубици гният отрязани и некачествени за неговия нов гатер.
  • 4 хъз

    4 0 Отговор
    А защо ли регионалните медии нищо не отразяват за него. Ясно до къде му стигат кубиците.
  • 5 Колю

    2 0 Отговор
    Както се проверяват имотите на митничарите така трябва да се проверят и всички горски от началниците на долу. Рибата е вмирисана от главата естествено.