4 Януари, 2018 17:43 9 743 16

Издирват рецидивиста Росен за убийствата в Нови Искър

  • нови искър-
  • убиец-
  • убийство

Сестрата на убитата Кети помоли да не я безпокоят

Очаква се тази вечер МВР да обяви за национално издирване заподозрян за убийството в Нови Искър. По информация на "Хоризонт" това е човек, познавал част от семейството. Той обаче все още не е арестуван при полицейската операция, която се провежда в района на Нови Искър. Мъжът е с криминално досие и е осъждан, съобщават източници от полицията, цитирани от БНР.

Има няколко неофициални версии за касапницата. Укриване на ДДС и убийство от ревност са главните. Трета версия е, че Неделчо е претърпял ПТП с друг мъж, след което другият мъж е извършил убийството.

По данни на bTV издирван за шесторното убийството в Нови Искър е 56-годишният Росен Ангелов, който преди 10 г. е живял в Нови Искър.

За мъжа се знае, че през 80-те години е изтърпял присъда за педофилия. Според събраната информация той е поддържал непрекъснато отношения с една от жертвите – Кети Кюхова.

След убийството приятели на Кети разкриха в социалните мрежи, че тя така и не могла да се отърве от бившия си любовник, който я следял и заплашвал.

От своя страна тя по всякакъв начин се опитвала да покаже, че обича Неделчо.

Междувременно стана ясно, че в района, където се провежда спецакция на МВР във връзка с убийството в Нови Искър, е намерен мобилен телефон, който е на загиналата Кети, твърди Нова телевизия.

Касапницата в Нови Искър, отне живота на шестима души. Пет от жертвите бяха намерени убити в къща, а няколко километра от там бе намерен трупът на Кети Кюхова. По-ранно днес стана ясно, че тя е родом от Своге и има сестра. Тя се казва Ивет Кюхова и живее в Лондон.

Ето какво написа тя във фейсбук: „Моля ви спрете да ме притеснявате по какъвто и начин да е. Не се чувствам готова да отговарям на каквито и въпроси да е относно случилото се“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hmhmhm

    9 36 Отговор
    Абе господа разследващи ако сте стигнали до този човек сте много зле. Как ви хрумна да обявите виновен за убииствата 50 годишен. Та тои е взел дал даже и затворник ако е на 50 то в затвора като е бил все едно на 60г. Изнасилвач какво ще изнасили на 50г. освен с треперещ пръст ама трагедия.

    Коментиран от #2

  • 2 Garrincha

    37 6 Отговор

    До коментар #1 от "hmhmhm":

    Този, има мъже на 50 и повече години, дето само можеш да им седнеш лекичко, на "треперещият" пръст ...

    Коментиран от #13

  • 3 хмм

    18 5 Отговор
    Интересно, защо замлъкнаха и къде изчезнаха всички коментиращи под статиите тук във факти "следователи", "детективи" и "специалисти", които цял ден развиваха фантастични теории за шиптъри, косовари, сърби и т.н. !?!?

    Коментиран от #4, #7, #10

  • 4 Шерлок Холмс

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "хмм":

    Аз вчера казах да оставиме кокегите да работят обаче някакви сироси ми наскачаха веднага
  • 5 Гошо

    8 2 Отговор
    Тя била написала във фейса-абе мале,колко му е да си изтриеш фейса и с нов акаунт да си направиш нов,и то менте,
  • 6 Лост

    7 3 Отговор
    Тъй си мислих и аз, вътрешен човек, убил ги е всички, щот са го познавали.
  • 7 Подпоручик поп Андрей

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "хмм":

    Хъъмм
    Ти май се върза на тази тъпа версия,сега очаквай още четири версии за убийствата .Другата версия е че са ритуални убииства защото младите са членували в секта.Последната версия че кучето си е играло с ловната пушка и е стреляло напосоки.
    Нали се сещаш където има трафик на наркотици кои са замесени.
    Повярвай няма битово престъпление дето са мъчат да го изкарат

    Коментиран от #11

  • 8 Stefko 88

    5 1 Отговор
    Ще видим тая работа. Чакайте няколко дни
  • 9 Вангелия

    8 0 Отговор
    Извършено професионално от професионалисти ?!?!?!?!
  • 10 Антон

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "хмм":

    И аз това се чудя - къде са конспираторите говореши за тонове наркотици , прекарвани с тирове, милиони от ддс, търговия с органи, заловени пратки кокаин в амстердма вчера.
    Къде сте бе?
  • 11 хмм

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Подпоручик поп Андрей":

    А ти от къде знаеш, че има трафик на наркотици и изобщо такива ???
    ...или викаш една съседка на баба ти прочела в някой жълт вестник ???
  • 12 Калитко

    3 1 Отговор
    Готови са овчичките,ррррр.. рррр....Вакле,Ваклеее....
  • 13 hmhmhm

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "Garrincha":

    Дали? Само да ти припомня преди време един дъртак изкаше да влиза в А категория. Мисля че беше нещо от рода България търси таланти и този дедо се меслеше за голема работа та правеше някакви набирания и казваше как младите само пиене и наркотици мина един втори и не знам си кои кръг и някъде по средата Умря. И после жена му мислела да съди шоуто че виждаш ли са го карали да прави набирания. И ако седна на треперещия му пръст най-вероятно ще му счупя ръката. След определена възраст 40г количеството на минерални соли в костите става повече от органичните и костите стават чупливи. Не че си длъжен да го знаеш за това когато на вън има сняг възрастните не излизат защото при падане вероятността да счупят нещо е много много по-голяма.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ОТ ПАШАТА

    1 0 Отговор
    ВЛЮБЕН НА 56 го НИКОГА НЕ БИ ПОСЕГНАЛ НА ЖЕНА, КОЯТО ОБИЧА , БЕ НЕЩАТСНИЦИ ОТ ТРЕТИЯТ ПОЛ, КОИТО ТЪРСИТЕ РОСЕН З ИСКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА...!
    ЯВНО ВИЕ СТЕ ЗЛЕ, И ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПСИХОЛОЗИ.....!
    НЕЩАСТНИЦИ....!