Last news in Fakti

4 Януари, 2018 19:36 2 672 8

Задържаха индийци, нападнали пловдивски полицаи

  • индийци-
  • нападение-
  • полицаи

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми и задържа по бързо производство двама индийски граждани за хулиганство.

34-годишните Кулжит С. и Амандиип С. са обвинени, че са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, които се отличават с изключителен цинизъм и дързост, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Срещу Амандиип е повдигнато и обвинение и за причиняване на лека телесна повреда на полицейски орган.

До момента е установено, че на 2 януари, в централната част на града, двамата чужденци извършили хулигански действия, за което бил подаден сигнал на тел. 112. На място пристигнал дежурен екип на полицията и при опит да бъде задържан, Амандиип нанесъл телесна повреда на един от служителите, като го ударил в ръката и крака.

Двамата индийци били отведени в 4 РУ на МВР-Пловдив, където продължили да буйстват, като блъскали вратата на арестното помещение и отправили обиди към служителите на МВР.

Те са задържани за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Разследването по случая продължава, назначени са експертизи.

Установено е, че обвиняемият Кулжит С. е постоянно пребиваващ в България, а обвиняемият Амандиип С. е индийски гражданин с документ за самоличност, издаден от Германия, уточниха от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шутове до откат

    33 1 Отговор
    Да ги наритат здраво, че и без това си имаме достатъчно индиици тук !
  • 2 Нафалфорий

    20 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Задържаха индийци, нападнали пловдивски полицаи

    Вече тъй ли ги наричат?
  • 3 Шошо

    15 0 Отговор
    Удар по юмрука на полицая с нослето и после най нахално се е хвърлил под кубинките на полицая с което е причинил разкъсване на подметката , като всичко това е постигнал само с глава.
    Просто полицая го е объркал с маймунка :)
  • 4 чалма тв

    20 4 Отговор
    У САЩ криво ли погледнеш полицая ,живота ти приключва на мига.При нас тупаш ги , плюеш, стреляш,газиш с кола и нищо. Водят след това нарушители в РПУ, а би трябвало в моргата.
  • 5 Индийци?

    11 0 Отговор
    Демек оригинални цигани, не сурогати като родните.
  • 6 Истината винаги боли

    2 0 Отговор
    Ами ние си имаме достатъчно,тези да си заминават при приемната майка-Англия и да побързат че ще се задейства Бриксита!!!
  • 7 Бай Хой

    4 0 Отговор
    Уха !!! Ей сега е момента да си го върнат за всички цигании - на тия вносните буйстващи елементи ... Глоба по 300 лв. Това сме ние - толкова ни е силата :(
  • 8 1234

    1 0 Отговор
    Какъв по подходящ момент от този държавата да ги екстрадира в Индия без право да идват в България никога по вече.Белите народи правят така.