5 Януари, 2018 08:41 31 240 44

Намериха кървави дрехи във вилата на издирвания Росен

  • нови искър-
  • росен ангелов-
  • вила

За него се знае, че е добър планинар

Намериха кървави дрехи във вилата на издирвания Росен - 1

Полицията е открила кървави дрехи във вилата на издирвания под дърво и камък в с. Луково Росен Ангелов, във връзка с шесторното убийство. Това разкриха първо пред Фрог нюз източници от разследването.

Жандармерия от сутринта е блокирала района. Според източниците ни, 56- годишният Росен, който бил съден за педофилия и регистриран за блудство, се е измъкнал под носа на ченгетата. По тази причина в късните следобедни часове пуснаха хеликоптер с надеждата, беглецът да бъде засечен.

На практика полицаите са се забавили, тъй като са имали затруднения с намирането на вилата на предполагаемия убиец. Твърди се, че той имал интимна връзка с убитата Кети. Оперативните работници още от самото начало на разследването научили за тези тайнствени отношения.

Странно е, че чак на третия ден тръгнаха да го дирят. Предстои да се извърши експертиза, за да се установи от кого е кръвта по откритите дрехи. Интересна подробност е, че Росен е бил обявен за издирване по друго дело, преди шесторната екзекуция в Нови Искър.

За него се знае, че е добър планинар. Междувременно преди минути от МВР неофициално лансира нова версия за екзекуцията. Според нея, всичко станало заради спречкване на пътя между Росен и Неделчо.

Изглежда, че този човек е доста подготвен планинар, самообучавал се е. Този човек няма какво да губи, така че всеки който му се препречи на пътя за бягство е потенциална жертва. Росен Ангелов е много опасен. Това каза бившият следовател Людмил Рангелов в ефира на bТВ.

„Когато имаш очаквания да намериш определени предмети на местопрестъплението и не ги намериш, повтаряш огледа. Възможно е Росен Ангелов да е оставил отпечатъци или да е бил ранен“. „Изглежда, че този човек е доста подготвен планинар, подготвен човек, самообучавал се е. Възможно е съобщението за това, че жертвите в Нови Искър са убити с по един куршум, да се дължи на това, че малокалибреното оръжие оставя малко следи по дрехите и при първия оглед това да е направило впечатление. Оръжието е незаконно притежавано. Това е намерил и е имал под ръка“, подчерта Людмил Рангелов.

„Възможно е да не е в района, в който го търсят. Може и да не настъпи толкова скоро развръзката. Няма и месец, откакто същата блокада се прави край Боснек и не доведе до резултат. Ако това е извършителят и е решил да се крие, вероятно е много далеч. Убиецът е много опасен за цялото население. Този човек няма какво да губи, така че всеки който му се препречи на пътя за бягство е потенциална жертва. За един опитен планинар измъкването не е проблем“, предупреди експертът.

„Изключително тежко престъпление. Жертвите му са дори далечни от неговите интереси. Действал е безпощадно. Това е социопат. Този човек трябва да бъде хванат час по-скоро и неутрализиран“, увери Рангелов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАН

    71 5 Отговор
    Последно? Или всички си измислят различни версии или полицаите си вършат работата и не ви казват истината - бтв казаха, че е любовна драма от същото лице, сега било спречкване, вчера и шиптърите бяха в главна роля, утре ще се окаже, че са ме предредили на опашка и съм бил аз! Медиите да спрат с глупостите! Кой избива цяло семейство заради спречкване или любовна драма?

    Коментиран от #20

  • 2 Бай Хой

    36 9 Отговор
    Този има доста крива муцуна, куките да не го бавят въобще...да се разлепи снимката му на всяко КПП, всеки граничар да го запомни как изглежда и да бъде обявен в Европол и Интерпол за издирване - МЕЖДУНАРОДНО, щом е добър планинар вече се е изнесъл от района където го търсят, да са привлекли някой по-добър планинар, с който съвместно да го издирват из планината, от хеликоптер след три дни - файда няма, от близо с кучета и жива сила се преследва човек в планината, особено след като имат негови дрехи - напоени с кръв...кучето ги подушва и тръгват след него... Вече са изтекли отдавна 48 часа...шансовете да бъде заловен постоянно намаляват.
  • 3 гжфаог

    32 7 Отговор
    Всеки знае , че за 48 часа всеки може да е във всяка точка на земното кълбо.
  • 4 впечатлен

    57 9 Отговор
    На това му се вика некадърност в действие. Като патици в кълчища. Днес едно, утре друго, крайна обърканост и неподготвеност, да не говорим за намесата на главния прокурор и така се получава една пълна неразбория. Накрая ще се окаже, че въпросният търсен педофил, убиец и какъв ли още не, през цялото време е бил някъде извън страната. Това е изключително дръзко престъпление, което ще извади на показ цялата несъстоятелност на следствената и правосъдната ни система. Като прибавим и началото на толкова чаканото председателство, притеснението е огромно. За какво ли сме подготвени?! За нищо свястно, само за скандали, простащина и лоши неща. Прокълната държава! На граничните ни пунктове трябва да има надпис като в ада - надежда всяка тука оставете!
  • 5 valentin

    59 4 Отговор
    .....тоя го изкарахте бат рамбо
  • 6 Иванчо

    87 3 Отговор
    Баламосват ни с тоя. Как един човек с пистолет "под ръка" ще убие 6 човека + куче с по няколко куршума ? Колко патрона има един пълнител ? Кой ще го чака да презарежда ? Хвърлят ни прах в очите, за да се тушира напрежението в обществото, а истината едва ли ще излезе наяве...

    Коментиран от #17, #39

  • 7 Хорацио

    37 4 Отговор
    Мен ме интересува, след като тоя е бил съден и е бил обявен за издирване какво е правел на свобода? Кой е отговорен тоя да е бил на свобода? На него някой ще му потърси ли сметка? Някой съдия или прокурор щеподаде ли оставка или ще вземе ли мерки за в бъдеще да не се случват такива неща- съден недосъден да стои на свобода уж да го издирват, а то йда си живее скопойно и да убива.

    Коментиран от #12

  • 8 Вяра

    18 6 Отговор
    Кучетата най надушват дрогата. Ако са се събрали да изчисляват количеството стока, решил е убиеца да ликвидира първо горкото куче
  • 9 бббббб

    63 4 Отговор
    Откриха удобния извършител.
  • 10 Гост

    31 2 Отговор
    "Това е социопат." Ами тя "държавата" зорлем прави от гражданите си социопати. Даже не виждам как ще оцелееш ако не си тежък социопат в т.нар. държава. В България никой няма да се учуди, че някакъв зеленчук трепе наред, заради спречкване на пътя. Който не иска да е социопат бяга в чужбина.

    Коментиран от #40

  • 11 159753

    41 0 Отговор
    Тези дето отвлякоха Адриян Златков хванаха ли ги? Спомням си, че по телевизиите и тогава се изказваха много специалисти.

    Коментиран от #14

  • 12 ХАН

    58 1 Отговор

    До коментар #7 от "Хорацио":

    АВЕ ТИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ НЕ МИ Е ЯСНО? В БГ педофил лежи 3 години, охранител на партийна мутра завзела малък град, който е с 17 дела за побой, наби 50 годишен човек пред дъщеря му и НИЩО, митничар заловен в корупция, който сега се занимава със специално брашно и НИЩО, барети, които станаха организирани престъпници и НИЩО, дилъри, които лежат по 1 година и НИЩО. НЯМА ДЪРЖАВА! Плащаш и излизаш!
  • 13 сашо

    51 1 Отговор
    Нещо много преувиличават и полиция,и медии.Нещо не ми се вярва това да е убиеца.Сам човек шест жертви на две различни места,абе ееи,магистрати отдавна народа спря да пасе трева,стига сте снимали филми,давайте нещо реално и истинско.

    Коментиран от #19

  • 14 Гост

    37 0 Отговор

    До коментар #11 от "159753":

    Гръмки слова, как "държавата" щяла да покаже колко по-силна била. Гръмки и висящи във въздуха слова, за да изглежда цялия "държавен" апарат още по-жалък.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Крадец

    15 0 Отговор
    До го таковам във експерта!
  • 17 Веско Маринов е потен

    32 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иванчо":

    Шалалала лала родната полиция ни пази нананана нана.КО РЕЧИ?
  • 18 незнайко

    29 1 Отговор
    И защо ще остави КЪРВАВИТЕ ДРЕХИ така наивно, като е имал два дена без някой да го търси ? Тоя да не е служил в спец отряд ? Щом го търсят за друго дело, ето момента да го натопят, евентуално и за тези убийства !
  • 19 111

    25 5 Отговор

    До коментар #13 от "сашо":

    Нали не мислиш, че разследвашите полицаи ще обявят точно кого подозират, какво правят и къде? Ами нали престъпникът/ците гледат телевизия? Ти за фалшива, подвеждаща информация не си ли чувал? Когато има такова престъпление, или въобще убийство се действа, докато следата е гореща. Тези полицаи, койито рзследват, искрено ги съжалявам...всеки ден, всякакви идиоти се изказват о формите, нахални журналя ги притискат, врат се, взимат доказателства, укриват ги, за да си продадат жълтите парцали, пишат глупости, а понякога научкват и истината и дават много голяма преднина, и всякакви бивши "величия", психолози, за които иначе никой не е чул и ред започват, опиянени от вниманието да търчат от студио на студио и да дават интервюта и да ръсят глупости. Оставете хората да работят, и тук един правилно зададе въпроса...Що ще този на свобода, заедно със всички останали като него? И до кога ние ще висим по форумите, а не отидем пред съдилищата и не изметем всичката корумпирана сган от там?

    Коментиран от #31

  • 20 Марио

    26 3 Отговор

    До коментар #1 от "ХАН":

    Те бтв винаги казват ,че е любовна драма.🤣🤣
  • 21 Зори

    20 1 Отговор
    Аз мисля, че убийството на жената и убийствата в къщата са два отделни случая, извършени от различни хора, но свързани от нещо общо. Подсказва го разликата в самите убийства на жената и на другите 5. Или жената е свидетел или просто килърите в къщата и този издирваният са от една банда. Но иначе няма как сам човек да свърши толкова много работа, да влачи и мести трупове и изобщо много е за сам човек. А и почерците са различни на двете. Аз допускам, че или този е бил накаран да убие само жената или са подхвърлени дрехите за да го натопят два са вариантите. Но той да убие и пренесе толкова народ едва ли.
  • 22 222

    35 0 Отговор
    Тоз голям профисионалист ще излезе щом не е унищожил доказателства.Да беше оставил с дрехите и оръжието.Тия си напасват доказателствата ,за да има извършител .Хептен ни взеха за тъпаци.
  • 23 Зори

    14 0 Отговор
    А и щом местиш трупове какво говори, че не искаш да се знае колко са били. Сам човек от какъв зор ако е ще го прави...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Голям прос

    8 5 Отговор
    Друг добър планинар не може да се намери, който не го е страх да държи оръжие. Уж нашите спецчасти са по-добри от американските, пък там ги залавят такива, а тук не могат. Като не е виновен тоя, що бяха?
  • 26 стоян георгиев

    11 15 Отговор
    хеитърите много ги е яд че се разкри бързо общата рамка на убииството и сега немогат да хеитват.повечето битови убииства са такива.ако бяха професионалисти .първо нямаше да трепат невинни ,второ нямаше да оставят следи и трето нямаше да имат никаква пряка връзка с убитите.наемника идва убива и си тръгва.връзката на убиеца с убитата е очевидна и полицаите бързо стигнаха до нея .разпита на близкия кръг приятелки на убитата е дал и по точни подробности за драмата в личните отношения.убиеца е деиствал емоционално и въпреки че се е опитал да се прикрие не е могъл да го стори.не е очаквал че ще му отркият толкова бързо леговището,но са го открили.сега е въпроса дали ще го локализират и къде.като го гледам този жив няма да се даде,но дано не повлече и други със себе си,щото е отчаят и решителен.

    Коментиран от #30

  • 27 killers

    16 1 Отговор
    Mного издирвани престъпници с една камара дела са на свобода . Стига с тази пробация , нещастници . Политиците с корумпираната си политика , доведоха съдебната система да не работи в полза на хората , а в тяхна . Куршум за политиците и да си го платят . НЕКАДЪРНОСТ в ПОЛИЦИЯТА която обслужва единствено мутрите и политиците , НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ВИ , НЕ ГИ ЗАСЛУЖАВАТЕ !
  • 28 hmhmhm

    15 3 Отговор
    Силно ме съмнява човек на почти 60г да направи 6 убииства и да влезе в досегашната ни история. Бил подготвен планинар абе смешни сте пирво жената убила всички после професионалисти убиици после един човек утрепал всички и то заради луюбовна връзка с близо 60г и жена на 44г. Имам чувството че никой не си разбира от работата.
  • 29 сашо

    14 2 Отговор
    Стига глупости бе хора.Много ясно че ще го отнесе някой невинен с криминално минало.Държавата от убиец може да те направи на светец,и обратното ,един светец Държавата може да го направи на сериен убиец.Как е възможно един човек да отвлече жертвата си в гората,и в същото време да убие пет човека и едно куче.Едно огнестрелно оръжие колко патрона побира.Абе въобще много смешно но и много жалко ако го отнесе човек който не е извършил убийствата.Граждани на РБ.трябва много от близо да следим подобни случай ,защото всеки един от нас може да бъде обвинен за подобни случай без да сме виновни.Практика е в слаборазвитите страни(която попада и България)като не можем да хванем истинските извършители,непременно хващат някой с крими-досие,или някой психично болен който не знае къде се намира.Все пак става въпрос за една човешка съдба,един човешки живот.Нека властите да си признаят че са слаби в разследването отколкото да убият или да вкарат в затвора човек който не е извършил престъпление.Дано този път са в правилната насока.
  • 30 hmhmhm

    9 3 Отговор

    До коментар #26 от "стоян георгиев":

    Ти ама наистина настина вярваш в глупостите които ни ги подават. Малко помисли ама много малко. Какво ще предложи бивш затворник на близо 60г. на жена 44г. Тази жена с едно обаждане на полицията тези ще му вземат и телефона и ще му кажат че ако се опита да се свърже с нея ще му осигурят забава. В затвора когато е бил е бил за педофиялия или изнасилване нещо от този сорт на ли се сещаш че е бил снежанка години години наред в затвора. Малко се замисли аз предполагам че този човек се е напил някъде до безобразие и още не е изтрезнял от нова година. Ама нека го търсят.

    Коментиран от #33

  • 31 hmhmhm

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "111":

    Ако полицайте седят във форумите и тази заплата която я получават им е висока. Трябва да се казва истината и само истината докъде са стигнали само така някои които знае нещо може да каже. Когато официално становище се изкаже от техния шеф то се възприема за истина. Когато кажеш имат огнествелна рана в главата значи трябва да е така. Ако не е така значи те се лъжат между тях си и лъжат и обществото. Ако аз и давам част от моите пари да си вършат работата и те ме лъжат и нищо не вършат значи аз не трябва да и давам. Обраха ме веднъж и от опит казвам НИЩО НЕ СТАВА ОТ СЛЕДОВАТЕЛИТЕ. Накараха ме да се чуствам все едно съм се самообрал накрая тая зган да ги избия.
  • 32 Един друг

    15 0 Отговор
    А, значи вече ни гласят със "спречкване за паркомясто", като с Митьо Очите. Чак окървавени дрехи намериха. Всичко се нарежда, но има един риск все още - да не се окаже, че по време на стрелбата този е бил я дежурен на работа и го има сниман на няколко камери за наблюдение, я с компания и 10 свидетели - язък за труда на милицията. Най-добре ще им дойде да го намерят самоубит и да приключва случаят.
  • 33 стоян георгиев

    4 8 Отговор

    До коментар #30 от "hmhmhm":

    предлага и добър секс.били са любовници от години имали са емоционална връзка,но явно жената е решила да я прекрати и е станала та станала.психопати бол.личите отношения са много сложно и пъстро нещо,подобни убииства не са радкост.освен това по случая бачка голям екип полицаи,прокурори следователи около тях се навъртат журналисти и то немалко както и хиляди любопитни като теб и мен.та няма как да се въртят номера особено в тази ситуация.знам че ти се иска да е нещо по така ама не е.доказателствата са очевидни и много.както казах в друг пост при по-подробен разпит на приятелките и със сигурност на разследващите им е станало ясно къде е драмата.не трябваше обаче толкова бързо да обявяват убиеца,но медииния натиск си каза думата.въпроса е сега тоя да не затрие други хора!ти за затвора нищо не знаеш.снежанки в затвора са слабите.силните независимо дали са педофили или убиици там са на почит.не пиши по теми дето хал хабер си нямаш.та тва е в общи линии.

    Коментиран от #38

  • 34 PlimP

    10 0 Отговор
    родната милиция ни "пази", неграмотни тиквеници
  • 35 ИВАН

    11 2 Отговор
    Нали е имала огромно куче, то щеше да разкъса мъжа, а жената се е качила сама в джипа, познавали са се, доброволно се е качила, иначе кучето още там щеше да е застреляно, имали някаква далавера покрай секса, работата е мътна, сам човек, с такова фалшиво малокалибрено пищовче, не може да нанесе такива поражения дори да е професионал
  • 36 Гост

    10 1 Отговор
    Некадърно професионално ръководство на Полицията, некадърно ръководство на Следствието и ...това е резултата.....пълно безхаберие.
  • 37 Стефан

    5 1 Отговор
    Съболезнования на близките на жертвите!
    Властта трябваше да обяви 8.01.2018г. за нацонален траур! ама надали....
    Да убиеш 6 ч. и да си стоиш в къщи, нещо не се връзва. Този освен планинар сигурно е и спец по оръжията, ако е бил сам е имал или 2 пистолета или 2-3 пълнителя. Най-вероятно е стреляно с по модерно оръжие - 9мм. Нещо като, че ли не е както трябва, сам да свърши толкова работа.
  • 38 hmhmhm

    7 0 Отговор

    До коментар #33 от "стоян георгиев":

    Като е предлагал добър секс или там какво си защо му се е дръпнала а бяха написали че с този човек които е сега е от 4 години. Нещо не ми се връзва близо 5 години сигурно са с този дето са го убили и нищо ако е искала много онзи е щяла да бъде с него. Айде да си кажем чесно всеки търси по-младо еле па на тая възраст. Работят много специалисти защото в нашата скорошна история това е прецедент. Освен това ни гледат и от други страни как ще завърши този случай. Аз не вярвам че някаква дядка е способен да убие 6 човека сам. И то щото евентуално имал някакви взаимоотношения с убитата жена. И нека се запитаме ако убие всички ще има ли такива взаимоотношения. А ако е бил убил каква е верояността тази на 44г да се върне при него. Той ако ги е убил всичките на какво разчита след това. Съжалявам но не мога да повярвам на разследващите и на доказателствата които имат или нямат.

    Коментиран от #43

  • 39 ГОСТ

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "Иванчо":

    то да е убил 6 човека
    с мед да го намажем
    да не са повече?
  • 40 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    аз съм съгласен с тебе
  • 41 3тияДен

    5 0 Отговор
    Тъпи ченгета ...
  • 42 777

    3 0 Отговор
    Според бивша барета, пожелала анонимност, издирваният Росен Ангелов не е убиецът. Той е удобен на полицията заради криминалното му минало.

    "Истинският убиец отдавна е зад граница. Изпращат барети и отряд "Кобра" да заловят убиеца с огромно закъснение. При това им нареждат да търсят в гората, където няма никой. Казано им е да търсят, като и самите барети знаят, че не е там", твърди източникът пред "Фрог Нюз".

    "Краят на разследването ще бъде същият като този на обирджиите на банкомати в Сапарева баня. Крадците отдавна са зад граница", смята още бившата барета
  • 43 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #38 от "hmhmhm":

    всеки търси нещо един младо друг немладо.както казах живота е пъстър.въпросната женичка съдеики и по убития и партньора и явно си е падала по лоши момчета ако так трябва да се изразя ,а сред младите такива вече няма толкова много,а и тези дето ги има няма да се занимават с жена на 44.друг е въпроса че чувствата и емоциите са много сложна материя и може да не е тва дето мислим. лесно може да се установи,щото ако е стреляно с един и същи пистолет във всички жертви .въпросния дядка ,гаранция не стреля за първи път по хора и тъи като никои не е очаквал такава негова реакция ситуацията се е случила.всъщност тои не е чакал никои да се върне при него щото се оказа, че първо е застрелял нея.после е отишал в къщата и и ги е доизбил афектиран от тва че го е пратила на маината си.има доказателства за това.прочети другите публикации.сина и е бил на работа когато мъжа и е звъннал че кучето се е прибрало само от разходка и че маика му я няма.сина при тва положение се прибира в къщи и преди да тръгнат да я търсят се случва останалата част на драмата.доказателства бол.гаранция има следи ,както и днк материал,но според мен основното инфо за куките е дошло от някоя приятелка ,която е била наясно с личните истории на убитата.такаи лесно са установили извършителя както и са го локализирали.направиха грешка ,както става често у нас ,че журналистите успяха да се доберат до инфото на полицията и убиеца е успял да духне буквално под носа на групата за задържане.трябваше поне още
  • 44 Дядка

    0 1 Отговор
    Не подценявайте дядовците! За един добър стрелец, бил7 той и дядо, не е проблем да гръмне 5-6
    човека, ако има 2 пълнителя! Особено ако жертвите са били на
    едно място и особено ако същия
    е служил в Чуждестранния Легион! Работа за 1-2 минути!