5 Януари, 2018 15:31 2 940 13

Килърът Росен тренирал стрелба в двора си, бил въоръжен до зъби (СНИМКИ)

  • нови искър-
  • убийство-
  • убиец

Като декор на екшън филм. Така изглежда къщата, която е обитавал соченият за шесторен убиец от къщата на ужасите в Нови Искър Росен Ангелов. Той си е направил импровизирана тренировъчна площадка, където е имал лежанка и е стрелял по мишени.

От пробойните по пластмасови бутилки и метална плоскост обаче може да се съди, че издирваният е въоръжен до зъби, тъй като оръжията са две. Става въпрос за бойни патрони и следи от съчми на въздушна пушка.

Къщата, в която се е укривал касапинът се намира в отдалечена местност, до която се стига по черен път през гора, пише Блиц.

Все още не е ясно чия собственост е вилата, но на вратата има бележка, че има видеонаблюдение. Вратите и прозорците пък са облепени с вестници, така че никой да не може да види какво има вътре, ако те са затворени.

Росен Ангелов е основният заподозрян за шесторното убийство в къщата на ужасите в Нови Искър. МВР го обяви за издирване, като уточни, че може да е въоръжен и много опасен. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    17 4 Отговор
    Пълни глупости! Собствениците винаги могат да се установят в регистрите на общината. Идете в община Своге и ще ги откриете.
  • 2 гост

    20 6 Отговор
    ...Хи,хи,хи-въоръжен ДО ЗЪБИ с малокалибрено пищовче-Берета или ЧЗ с по 5-6-7 бр 6,35мм-не знам кой е глупака в случая-подаващият такава тъпня или четящите я-във всеки случая аз не съм!!!!!

    Коментиран от #4, #5

  • 3 един

    24 2 Отговор
    След тази информация в задачата се пита - къде е този "килър"?! Заподозрян не значи извършител. Първо докажете, след това го наричайте килър, или убиец, или опитен планинар и не знам още какъв. Дотогава е заподозреният господин Росен Ангелов. Не мога да разбера как хората успяват с помощта на видеонаблюдение да залавят престъпници, да проверяват алиби, накратко камерите вършат изключително добра работа. У нас нищо не върши работа. Камерите заснемат крадци, било в магазини, било в домове, ясно се виждат, но ние все не можем да разпознаем никого. Ама съвсем никого. Престъпността процъфтява, наглостта също! Безсилие, импотентност. При подаден сигнал в полицията, докато ченгетата дойдат, крадецът е офейкал с плячката. След това сигурно крадци и ченгета си я поделят. Какво става бе хора, това държава ли е или един Господ знае какво?
  • 4 калибъра

    9 4 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Това са капани за оси :). Дайте да видим в близък план?
  • 5 ай стига бе

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Забравяш въздушната пушка.......изключително опасно и ефективно оръжие в ръцете на трениран и безскрупулен килър........а пищова доколкото разбрах е бил .22 калибър - мечтата на наемния убиец.......сигурно има в себе си и някое джобно ножче, както и малка брадвичка тип томахавка, може би и прашка с чатал........абе изобщо пълен професионалист. Направо са смешни всички по веригата - като се започне с ченгетата и се приключи с журналята дето списват матриала......

    Коментиран от #12

  • 6 Замунда Банана Републик

    10 0 Отговор
    Ся ко бяхме нещо, ала Тексас, Аризона, Тенеси и още и още, та тогава бабата щеше да носи в себе си малък флоберов покет-гън тип Беретка 21А, гаджето на малката поради само 18 - те си години щеше да носи пушка напр. тип помпа, жената поне едно мини револверче, мъжът и сигурно един АК-47, Глог 17/19/26/43 и тъй нататък, и този психопат щеше да е на решето, а не горките хорица! Да, ама тук не може да стане тая работа и затова ще ги има такива идиоти...

    Коментиран от #10

  • 7 кучето шаро

    4 1 Отговор
    ЗЪБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
  • 8 Stefko 88

    5 3 Отговор
    Има и лежанка!
  • 9 пародия

    16 1 Отговор
    Тия шишенца 3 от лимонада са мечтаната трнировачна мишена на всеки профи килър.Срамота е това,който вярва в тая скалъпена история е луд.
  • 10 FUCK OF

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Замунда Банана Републик":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ...!!!!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ха ха ха

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "ай стига бе":

    Пробвай като ти е толкова смешно да застанеш срещу 22 калибър.Сигурно трябва най малко "Гатлинг" за да се уплашиш.
  • 13 ИВАН

    5 0 Отговор
    В заглавието пише - килъра, после заподозрян ... колкото повече се пънат медии и ченгета, толкова е по ясно, че нищо не е ясно, и хората си задават въпроса - КАКВО СЕ ПРИКРИВА ?