Last news in Fakti

5 Януари, 2018 18:16 3 599 5

18-годишни разбили банкомата в "Люлин", вдъхновили се от телевизията

  • банкомат-
  • люлин-
  • взрив-
  • младен маринов

Тийнейджърите взривиха машината в нощта срещу 28 декември

18-годишни разбили банкомата в "Люлин", вдъхновили се от телевизията - 1

Задържани са двама от извършителите на последното взривяване на банкомат в София, заяви на брифинг главният секретар на МВР Младен Маринов. Престъплението беше извършено около 3:25 часа сутринта на 28 декември в столичния квартал "Люлин". Заловените са 18-годишни младежи, които не са криминално проявени.

"Споделят, че мотивацията им дошла от телевизията. Гледали са случаите на разбити банкомати, но са пропуснали последната серия – тази за задържането на извършителя в Перник“, допълни гл. ком. Маринов. Той уточни, че по случая в Перник има един задържан, а другите извършители още се издирват.

"Престъплението е разкрито, извършителите - също“, заключи главният секретар на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    9 0 Отговор
    Мамини синчета, бъдещето на България.
  • 2 Юпи

    7 0 Отговор
    Някой журналисти и медии показват само криминални новини защото безплатно им се предоставят от МВР прокуратура и съд.С леки изменения представят материала като сензация в резултат чиста печалба от реклами.Никакви рзходи.Безплатно обучение н подрастващи престъпници.Сигнална функция към извършители да видят къде са сбъркали и да се укрият.Ако има по-малко ткива новини нещата ще са по-спокойни.Който го интересува има сайтове и бюлетин на съд прокуратура.Там са публикувни и присъдите

    Коментиран от #4

  • 3 Тато

    2 0 Отговор
    Какви тйнейджъри бре,я в кауша,там да видят вдъхновение,тези вдъхновените от телевизията са пълнолетни!
  • 4 Диди

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Юпи":

    Журналистите плащат за да получават новини а някой си взема парите незаконно за да издава класифицирана информация.
  • 5 незнайко

    0 0 Отговор
    А ПАРИТЕ КЪДЕ СА ???