6 Януари, 2018 18:18 18 210 23

Майката на убития Боби не вярва, че Росен Ангелов е виновен

  • полиция-
  • издирване-
  • нови искър-
  • росен ангелов

След като е бил обявен за издирване, за да влезе в затвора, той си е взел мобилен телефон на изплащане, пуснал си е и интернет

Майката на Боби заяви, че е убедена и има доказателства, че полицията и прокуратурата не са търсели Росен Ангелов, когото сочат за убиец на сина й и още петима.

Стефка, майката на убития в Нови Искър Боби направи това изявление пред "24 часа".

"След като е бил обявен за издирване, за да влезе в затвора, той си е взел мобилен телефон на изплащане, пуснал си е и интернет. Дори му е заведено изпълнително дело, но наблюдаващият прокурор не го е знаел", коментира почернената майка.

"Не вярвам Росен да е убиецът, по-скоро ми се струва изкупителна жертва", коментира тя.

Стефка обясни, че я държат в пълно неведение относно хода на разследването.

Според нея било необяснимо защо Росен ще убива Кети, сочена за негова любовница, на място, далеч от семейството й, а часове по-късно ще застреля и тях при положение, че никой не го е видял.

"Той така или иначе се е укривал, защото вече е бил издирван", обоснова се жената.

Вчера казаха, че са готови балистичните експертизи, а мен никой не ме е информирал. Дори не ми казват кога ще освободят тялото, за да мога да погреба сина си, каза още Стефка.

По думите й всички, които са виждали Росен и са знаели, че той е издирван, са за затвора.

"От това, което чета по медиите, той се е разхождал свободно из гората, ходил е и при приятели в "Дружба". Това не е криене", споделя още жената.

По-рано тази сутрин бившият шеф на Национална полиция генерал Васил Василев коментира, че като осъден преди 8 години, съдът е трябвало да вкара Росен Ангелов в затвора.

"Лошо е издирван преди. Сега много неща се знаят за него, а преди явно не е било така. Сигурно има много подобни случаи. Не може да си заврем главата в пясъка и да кажем, че няма такива случаи у нас", коментира ген. Василев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вуте

    50 7 Отговор
    Добро ютро офце !

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 партизанин

    41 9 Отговор
    У нас си е така още от преди 9 септември 1944. То и Тодор Живков е бил полу-легален - той се е криел, но никой не го е търсел.
  • 4 бай село

    91 3 Отговор
    Не само майката на Боби , не вярва , че Росен е убиеца , цяла България не вярва на тая нескопосана измислица. А за това , че полицията го е издирила а не го е хванала, е виновен самият Росен. Имал е телефон на негово име и интернет , а не е пратил покана за приятелство до шефа на полицията , и да си посочи точния адрес , това е абсурдно.

    Коментиран от #14

  • 5 Симо

    67 5 Отговор
    Българи съграждани.Преди 15години,родната полиция ми скрои едно уж убийство с цел да се уплаша и да избягам някъде,за да имат основание да ме пуснат за издирване.Така и стана.Уплаших се ,покрих се,в продължение на 2 години бях за издирване.Когато накрая ме хванаха ми казаха че ако си плащах,нямаше да имам проблеми с полицията тъй като имах бизнес от който искарвах добри пари.И само 24 часа ме задържаха,и ме освободиха.Ама нали се сещате че ,за две години бизнеса ми отиде по дяволите-това и целяха милиционерите и го постигнаха.Така че много хора лежат без вина сигурен съм.Също така съм сигурен че и този който го сочат за шесторното убийство не е извъшителя на масовото убийство и мисля че цяла България скоро ще го разбере.Пази ни Боже от ПАЗИТЕЛИТЕ на реда Амин.
  • 6 прост

    56 3 Отговор
    много любопитна подробност от живота на жена му Кети. Преди време тя ходила в Италия и поддържала връзка с косовски албанец. Експерти по сигурност са категорични, че престъплението прилича на мафиотско прочистване. „При изневяра или любовен триъгълник не се действа така. Обичайно яростта и отмъщението се насочва само към един обект.
  • 7 Милен Гичев

    53 2 Отговор
    Това е типичен Почерк на МАФИОТСКО ПРОЧИСТВАНЕ.

    Провалена нарко зделка с Тира на убития Неделчо.
  • 8 ГОСТ

    61 2 Отговор
    РОСЕН ЖЕЛЕВ АНГЕЛОВ НЕ Е ВИНОВЕН.

    РОСЕН АНГЕЛОВ Е НАЙ УДОБНИЯ ЗА НАТОПЯВАНЕ.

    Коментиран от #10

  • 9 виолета

    49 2 Отговор
    Тук става на Въпрос за МАФИЯ С ПРОВАЛЕНА НАРКО ЗДЕЛКА .
  • 10 qqqqq

    32 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГОСТ":

    То стана много очевадно.
  • 11 невярващия

    44 0 Отговор
    Росен си е лушечното месо ТОВА ГО ЗНАЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ но чудно защо никой не пиши за тайствения труп изплувал от Искър.

    Коментиран от #15

  • 12 Симо

    29 2 Отговор
    Освен да коментираме тук,не е лошо да се опитаме да помогнем на този човек.Защото всеки един от нас може да се озове на същото дередже,каквато ни е съдебната система.Просто да искаме от институциите,да държат народа в течение какво се случва с нашите съграждани за които народа се съмнява в обвиненията срещу някой.Все пак чрез медийте народа трябва да бъде информиран,нищо повече не искаме.Искаме институциите найстина да ни пазят,а не да ни бият,да ни обвиняват,да ни малтретират и да си признаваме чужди грехове.Мисля че исканията на народа по никакъв начин не биха пречили за каквото и да е.Искаме прозрачност и справедливост,тъй като не се чувстваме сигурни в собствената ни държава.Искаме истината.И ако има такива в държавния апарат който,обвиняват,осъждат и почернят живота на човек срещу когото се скалъпват обвинения,моля нека институциите се самосезират и покажат човечност и героизъм,като отстранят хора заемащи ръководни постове във власта,за да се спрат тези нечовешки издевателства над личноста.Нека вече думата ИСКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА да остане в миналото на 20-ти век.Нека Бог да е с нас АМИН.
  • 13 Симо

    26 3 Отговор
    Тук минусите слагат само полицай или полицейски чада.Здраво и трезво мислещ човек не би слагал минусчета.

    Коментиран от #20

  • 14 Vasik Atanasova

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "бай село":

    ще ме скъсаш от смях
    въпреки че то не е смешно
  • 15 Vasik Atanasova

    11 1 Отговор

    До коментар #11 от "невярващия":

    Е ТЕ ЩЕ ГО ПРЕПИШАТ И НЕГО НА РОСЕН И ГОТОВО
  • 16 невярващия

    11 0 Отговор
    До коментар №12 СИМО подскажи начин за помощ че както е писала Васик Александрова №15 и други неща ще му препишат на човека. \\\\ ПЪК КАТО НИ ЗНАЕТЕ И ПРАВОСЪДИЕТО \\\\\\\\
  • 17 ИВАН

    18 0 Отговор
    То е ясно, че Росен може и да не е убиеца, но защо по такъв начин се действа, защо ни го втълпяват - ето го убиеца ... Над това трябва да се замислим - има ли почтеност в Българската Полиция и медии ?
  • 18 ИВАН

    16 0 Отговор
    Ех, Симо,Симо ... тая полиция е репресивна машина, ама сам се сети кого репресира - най слабите и неудобни .... но тия ченгета трябва да знаят че един ден и те ще си получат заслуженото - няма ненаказано зло, както и няма неотблагодарено добро.
  • 19 Марко Тотев

    13 1 Отговор
    И аз утре ще си платя ДАНЪЦИТЕ с които храним полицията. Така ли ЕДИН НЕ ИЗЛЕЗЕ ПОНЕ МАЛКО ДА НИ ИНФОРМИРА С НЕЩО ВЯРНО.НО НЕ СЛЕД ПЕТ ЧАСА ДА МЕ УБЕЖДАВАТ ЧЕ ТОЙ ИСКАЛ ДА КАЖЕ ТОВА А ПЪК НИЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ОНОВА.... ЩЕ МИ КАЖЕТЕ \\СЛЕДСТВЕНА ТАЙНА\\ коронния номер
  • 20 Слави

    5 1 Отговор

    До коментар #13 от "Симо":

    Не БЕ те и изнасилванята са му ги преписали, те 11г кифли са го извъртяли. По невинен човек от него няма тя системата го е прецакала.
  • 21 Я изкарай Гано

    5 2 Отговор
    Тука някои "мацат" сделка със "З", отделно главни-малки букви?! Чорба ти казвам! Как са разбрали статията, при положение, че е написана грамотно?
  • 22 факт

    3 0 Отговор
    ПО ВРЕМЕТО НА ТОЯ ПОЛКОВНИК КАКВИ РАБОТИ СТАВАХА.....
  • 23 Шаран БГ

    12 0 Отговор
    Ех, Иване..../18 ком/ Днес си именник, бъди жив и здрав !
    Хубаво си го написал и....... се надяваш да е така, нали?
    Ал. Солженицин в "Архипелаг ГУЛАГ" има цяла глава озаглавена
    "НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО - НЯМА НЕВЪЗНАГРАДЕНО ЗЛО" и там го доказва !!!
    Да попитам: Какво е произвел, какво е създал за тази държава и този народ кой да е обикновен милиционер или полицай ? Вярно е - трудът им не е лек, но знаем и колко години продължава......
    Ха сега- колко е пенсията на редовия милиционер/полицай/ и колко
    е на един труженик на тежкия труд, със стаж , най-малко 2 /два/ пъти по голям и пенсионирал се на 63 години? И цял живот /40-45години/ е произвеждал материални блага за този народ, за тази държава, за този полицай и семейството му !
    И последно: Средно - колко години получават двамата възнаграждението на Обществото , само в пенсионната си възраст ??
    Ако са почтени и съвестни служители, ще обявят ли предварително този Р.Ангелов за кошмарен убиец ? Дори той да е де факто ??
    Много воняща история - ще гледаме с какъв финал ще е ..........