Last news in Fakti

7 Януари, 2018 08:59 3 945 2

Дрогиран шофьор беше заловен с кокаин след гонка с полицията

  • полиция-
  • палка-
  • дрога-
  • шофьор-
  • кокаин

В колата не са открити следи от белия прах

Дрогиран шофьор беше заловен с кокаин след гонка с полицията - 1

Дрогиран шофьор беше заловен от екип на пътна полиция на главен път Е-79, съобщиха от Областна дирекция на МВР.

Снощи на пътя от София в посока Враца полицаи подават сигнал със стоп-палка на лек автомобил, движещ се с голяма скорост. Водачът на леката кола обаче не се подчинява на сигнала, вместо това увеличава скоростта и бяга от ченгетата. Полицаите са проследили летящото "Пежо" и са го засекли, така че шофьорът е бил принуден да спре.

При проверка катаджиите установили, че автомобилът е собственост и управляван от 38-годишния врачанин А.П.К. Проверка, направена му на място, установила, че А.П.К. е седнал зад волана след употреба на наркотично вещество - кокаин. В колата не са открити следи от белия прах.

На мъжа са съставени два акта и му е издаден талон за медицинско изследване. Полицаите са предприели тежка мярка - сваляне на регистрационните табели на "Пежо"-то. Водачът е дал кръв за лабораторен анализ без съпротива. А.П.К. е арестуван за 24 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 факт

    13 0 Отговор
    БОЛЯЛ ГО Е ЗЪБ И ПИЛ ОБЕЗБОЛЯВАЩО
  • 2 Антиторлак

    1 0 Отговор
    Поредния тъп торлак.