Last news in Fakti

8 Януари, 2018 09:16 7 225 9

Росен Ангелов се заканвал да се разправи с Неделчо Юнаков

  • росен ангелов-
  • нови искър-
  • неделчо юнаков-
  • кети кюхова

Дъщерята на Кети, която също е сред жертвите, знаела за връзката на майка ѝ с престъпника

Откритият мъртъв Росен Ангелов, който беше издирван за шесторното убийство в Нови Искър, се заканвал на мъжа на една от жертвите - Кети Кюхова - Неделчо.

Дъщерята на Кети, която също е сред жертвите, знаела за връзката на майка ѝ с престъпника, съобщи пред bTV свидетелят Драгомир, който добре познавал Росен Ангелов.

Ангелов и Кети Кюхова се запознали на спирка в Нови Искър. Любовта им продължила до ноември, но след това се скарали.

„Стана особен, съвсем различен човек”, казва Драгомир.

По думите му Ангелов е бил лудо влюбен в жертвата си Кети Кюхова. Той се заканвал на мъжа ѝ Неделчо, с когото тя живеела на семейни начала. „Говореше, че мъжът ѝ я тормозел, напивал се всеки ден. Заканваше се, че ще се разправя с него”, спомня си Драгомир.

Свидетелят вече сподели, че Росен имал много добра физическа подготовка и винаги ходел въоръжен. Често стрелял във въздуха.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дони Браско

    19 6 Отговор
    Съвсем скоро истинският убиец ще опише фактическата обстановка на шесторното убийство. Роската ще е като ракета носител, ще му припишат всякакви неща.
  • 2 ИГП

    14 12 Отговор
    Понеже герберастката зган прокълната замете случая "удобно" под килима е редно да призовем нашите европартньори и гости, чиято сигурност е силно застрашена при такава брутална немарливост за НЕЗАВИСИМО И ЧЕСТНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА СЛУЧАЯ !!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дикембе Мутомбо

    7 16 Отговор
    Само да ви питам нещо... ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ВЕ?!?!

    Когато няма разкрит извършител - "полицията не си върши работата да го разкрие".

    Когато има разкрит, но не е заловен - "полицията не си върши работата да го залови".

    Когато всичко приключи - "не, не е този, замазват ни очите".

    Може ли да сте толкова големи разбирачи всичките? Може ли така да плюете по хората, които работят за никакви заплати и им поверяваме живота си? Никой вече не иска да става лекар или полицай заради такива разбирачи като вас! Като знаете толкова много - хванете се с тяхната професия и действайте, а не лайте!

    Коментиран от #6

  • 5 Пфууу

    10 1 Отговор
    И какво излезе, заради една проскубана кaтepицa изтепаха 5 невинни. А най тъпото е, че са я убили първа , за да не види "плодовете" на НАГОНА си!
  • 6 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Дикембе Мутомбо":

    Да има референдум кой да набедим за убиец!
  • 7 Аз Варна

    4 3 Отговор
    В този случай явно става въпрос за замесване с наркотици.Кой нормален държи в къщата си калашник АК-74 .Кой кара такъв джип?Кети се е заиграла с Росен, ама е решила,че й е омръзнал .Той не е бил на същото мнение и бум.Става заплетено,защото и дъщеря й е знаела.Неделчо явно залисан с наркотиците,последен е разбрал.Наясно е бил и Георги,защото в болницата е казал на колегите си,че ако не се върне до половин час,никога няма да се върне.Убиеца е целял да събере жертвите заедно,защото знаят нещо,което не трябва да излезе на яве.
  • 8 отпланетатанамаймуните

    7 3 Отговор
    Мутомбо, марш на палмата !Като дойде време за избори, чак тогава слез да гласуваш за Герб !
  • 9 Кака Гинка

    5 2 Отговор
    Педофил,лудо влюбен в зряла жена - хайде бе! Ако изобщо е бил в някакви отношения със семейството,те по-скоро са били делови,отколкото любовни и е много възможно да е е бил убит заедно с тях.Останалото е театър - от самото начало дадоха да се разбере,че търсят труп,а етикета "убиец" му беше прикачен безапелационно.Какво точно е станало поне за сега няма как да разберем;всички действащи лица в драмата са мъртви.Във всеки случай не прилича на битов скандал ескалирал до колективно убийство...