9 Януари, 2018 08:15 7 496 12

ДНК за Нови Искър, но за изнасилените баби – йок

  • нови искър-
  • убийство-
  • баби-
  • изнасилване

Анализът на събраните доказателства и тяхното обвързване с престъплението отнема още бая време

ДНК за Нови Искър, но за изнасилените баби – йок - 1
Снимка: БТА

Каквото и вече да се напише по тази тема, вече е късно.

Властите си направиха своя ПР. Спасиха правителството от падане. Това коментира в профила си във Фейсбук Мадж Алгафари.

Според моите познания по разследването в България, такова престъпление не може да бъде разкрито за толкова малко време -

и не само в България.

Само оперативните и следствените действия, които се извършват при такова престъпление, отнемат дни. Анализът на събраните доказателства и тяхното обвързване с престъплението отнема още бая време.

Питам се, ако властите разследваха всяко убийство по този начин и с такива срокове и точност, то щеше ли да има престъпност в България?

Колко баби бяха изнасилени, ограбени, убити, с наличие на ДНК материал на извършителя, пръстови отпечатъци, и куп други косвени доказателства, и между другото, две патрулки на кръст не се спряха пред дома на жертвата? За някои от тези престъпления до ден днешен чакаме ДНК анализ, защото ставал бавно. Защото трябвало да се отелят годните проби от негодните.

С цялото ми уважение към труда на разследващите полицаи, но моля властта да не ни прави на малоумници.

Че има такива в държавата ни има, но не всички сме такива.

Ако някой от управляващите е завършил Академията на МВР, гледайки криминални филми, то това си е негов проблем.

И моля ви да разберете, че българския народ е буден. Българи покоряват върховете на науката в света - математика, информатика, спорт, физика, химия и какво ли не друго.

На такава нация, такива номера не минават....

* йок (бел. пр.) - не (тур.ез.)


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на кого да вярваме

    39 2 Отговор
    На кого ние гражданите да вярваме-Излиза Цацаров и казва всички са разстреляни с по един куршум !Да де, но само след 24 часа излиза Сарафов ли беше и казва-Разстреляни са с по няколко куршума, да де но кое е вярното? справка-Запис и интервю на Диков с Томова в Афера.бг има и запис и на Цацаров и Сарафов май беше е, и ?

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    32 1 Отговор
    Ами на никой. Първо казаха, че били всички в една стая, после че двама били на втори етаж. Първо че кучето било в къщата, после кучето не било в къщата.
    Емоционалност и контролни изстрели в главата са две противоположни неща, но от МВР явно нямат проблем с това. Изброените изстрели предполагат поне три презареждания на пистолет, при което всички жертви са стояли и са чакали да ги убият. Кое убийство са разкривали за 5 дена?!? Твърде удобно и твърде бързо става, за да е истина. На всичкото отгоре педофилите са несигурни и страхливи и затова за тях малолетните са жертва и пачин на доказване, един несигурен човек няма да дава контролни изстрели на всички и даже и на кучето, точни и смъртоносни.
  • 3 Астор

    2 24 Отговор

    До коментар #1 от "на кого да вярваме":

    Аз мога да ти изкарам запис , извънземени разговарят с Лео Меси и баба ми
  • 4 на кого да вярваме

    17 1 Отговор
    до 3
    "Асторе" и аз обичам шегата но в случая е неуместен коментара ти.Има си начини записа да се провери дали е автентичен или манипулиран може и в Кравария да го дадат е, те на Луната "отидоха" та един запис ли няма да проверят !!!!!???
  • 5 ДДД

    14 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: На такава нация, такива номера не минават....
    минават минаваааат
  • 6 Така е!

    7 1 Отговор
    Те си дрънкат глупостите, подпис, печат и готово! Те са властта, те са компетентните. Който не вярва е лунатик с конспиративни теории в главата... Само че така способните на критично мислене (20%) се убеждават за пореден път, че властта е менте. Трудно ще издеаните с 80% дебили, господа управляващи. Просто няма да има кой да структурира обществото...
  • 7 Шопа

    6 0 Отговор
    Всичко в тази държава , толкова е объркана ,че се чудим на кой да вярваме вече, така ще е като 30 години ни управляват Полицаи и Военни ,,Да му се не види , умни цивилни ли няма в тази държава
  • 8 Ким Чен Ун

    7 0 Отговор
    Ха-ха - Вижте горе на снимката ,,дори кучето им се чуди ,,какво ли търсят тези хора ,, ха-ха-ха
  • 9 Бенц

    4 0 Отговор
    Май нямат вид на търсещи😂😂😂😂😂
  • 10 6566

    5 0 Отговор
    Правосъдната ни система все повече започва да заприличва на турската...Станахме едновременно за смях и за съжаление !!!Не американците ами румънците не можем да стигнем !!!
  • 11 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Правилно Ви е казал г-н Цацаров - всички са разстреляни с един куршум! Ама като не вярвате, Ваша си работа.
    На третия ден Ви казаха, кой е трепача - пак не вярвате!
    На петия ден го откриха самоубил се - отново съмнения... И онзи мадритски разбойник Ви викаше "Вервайте ми !" и аха-аха да Ви открадне и връх Мусала.
    Не вярвате ..... и това е !! Пу...европейци.....
  • 12 доктор Хаус

    1 0 Отговор
    Прав е Алгафари,болезнено прав ! Излизат по медии и ни правят на балъци ! Но явно балъците са мнозинство в Мутроландия,за да могат 100-ина човека да си правят каквото си поискат и никой да не им дири сметка ! Дори и ЕС !