Last news in Fakti

9 Януари, 2018 10:31 3 572 6

Топ адвокат: Мутренските времена не са си отивали

  • нови искър-
  • росен ангелов-
  • петър христов

Мутренските времена у нас не са си отивали. това каза адвокатът Людмил Рангелов в коментар на убийствата от края на миналата година и началото на тази.

Вчера пред офиса му в столичния квартал "Манастирски ливади" бе разстрелян Петър Христов, който е собственик на една от най-големите млекопреработвателни фирми у нас.

Преди дни пък бе извършено жестоко шесторно убийство в Нови Искър, след което, според МВР, издирваният нападател се е самоубил.

Пред "България он Ер" адвокат Рангелов свърза събитията от последните дни с отвличането на сина на бизнесмена Тони Златков - Адриан, както и стрелбата срещу един от шефовете в НАП Иво Стаменов, като по думите му тези случаи показват, че мутренските времена не са си отивали.

Убийството на Петър Христов ще бъде изключително трудно за разкриване. Очевидно е поръчково и извършителят е доста квалифициран, убеден е Людмил Рангелов.

"Ако добросъвестно е искал да помогне на властите по делото "Наглите" и е достигнал до информация, по-скоро е действал като гражданин, а не като бизнесмен. Бил е в комфорт с околните, свободен, самоуверен, с много интензивни контакти, движил се е без охрана. Всичко това говори, че не е имал притеснения", каза още юристът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    23 1 Отговор
    Естествено, че мутренските времена не са си отивали. Дори сега е по-страшно, защото всичко става с откритата протекция на премиер, министри и други висши политици и държавници със същата цел - лично облаготелстване на определена върхуша чрез услугите на бизнесмени, държани на каишка. Държавата държи на къса каишка всички бизнесмени с набързо преуспял бизнес и ползва услугите им, когато се наложи. Интересът е взаимен и няма цвят - червен, син, зелен - маниерът е един и същ.
  • 2 Дядо Стефчо

    9 1 Отговор
    Той и Кюлев нямаше притеснения...Явно свестните бизнесмени ги стрелят до шофьорите им..

    Коментиран от #3

  • 3 Томов

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо Стефчо":

    Недей да си толкова сигурен,ЧЕ ИМЕННО КЮЛЕВ Е ЧАСТ ОТ "СВЕСТНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ". Почети малко повее за това КОЙ Е ТОЙ, разрови архивите и тогава се изказвай ТОЛКОВА ПОЛОЖИТЕЛНО !!

    Коментиран от #4

  • 4 Дядо Стефчо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Томов":

    Казах го с ирония...
  • 5 гост

    5 0 Отговор
    В Италия има мафия а в България мафията си има държава...
  • 6 999

    6 2 Отговор
    Как да отминат мутренските години, когато ни управлява мутра. Честита демокрация и ликвидация на велика БЪЛГАРИЯ.