Last news in Fakti

10 Януари, 2018 21:57 2 152 1

Хванаха контрабандни лекарства на Капитан Андреево

  • лекарства

Контрабандни лекарства за отслабване са задържани на ГКПП Капитан Андреево при проверка на митнически и гранични служители, съобщиха от Агенция "Митници".

Общо 85 опаковки по 100 таблетки от препарата "Tiromel" са били открити във влизащ от Турция у нас лек автомобил с българска регистрация.

Шофьорът му и неговият спътник са заявили пред митническите служители, че не внасят нищо за деклариране. Превозното средство е било селектирано за щателна митническа проверка, при която в кутия за обувки и сред други лични вещи в багажа на водача на автомобила, са били намерени 8500-те таблетки.

Задържаното лекарство е с пазарна стойност около 5000 лева. Според специалисти съдържащият се в него хормон забързва метаболизма и се употребява за отслабване, уточняват от митниците. Хапчетата са били иззети.

На собственика - 26-годишен мъж, е бил съставен акт и му е била иззета сумата от 1000 евро за обезпечение на евентуални вземания по съставения акт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАСС

    1 0 Отговор
    Така е като те спипа конкуренцията.