11 Януари, 2018 11:05 6 664 14

Съдът оправда сина на Ценко Чоков за побой

  • ценко чоков-
  • мартин чоков-
  • галиче

Магистратите не събраха достатъчно доказателства за извършено престъпление

Съдът оправда сина на Ценко Чоков за побой - 1
Снимка: Facebook

Районният съд във Враца оправда сина на бившия кмет на Галиче Ценко Чоков - Мартин, който бе обвинен за побой по хулигански и расистки подбуди. Магистратите постановиха, че няма достатъчно доказателства за извършено престъпление от Мартин Чоков. Информацията бе споделена от "Конкурент" и "Зов Нюз". Отменена бе и паричната гаранция в размер на 200 лева на подсъдимия.

В обвинителния акт беше записано, че на 12 януари 2016 г. Мартин Чоков е нападнал и нанесъл лека телесна повреда на 19-годишния Радослав Илиев. По време на делото обаче жертвата изненадващо се отказа от показанията си. На заседанието вчера съдия Красимир Георгиев разпита двама свидетели, след което оповести решението си. Мотивите за него ще бъдат оповестени по-късно.

Решението може да бъде обжалвано пред Окръжния съд.

Ценко и Мартин Чокови са в ареста от края на май 2016 г., когато бяха задържани при полицейска спецоперация. Срещу Ценко Чоков са повдигнати 5 обвинения - като ръководител на организирана престъпна група, за лихварство, отвличане, побой с нанасяне на телесни повреди, палежи.

На Мартин Чоков също са повдигнати обвинения за участие в престъпната група, лихварство, отвличане и побой. Освен това, той е привлечен и за принуда, както и за заплаха със смърт.

Обвинения за участие в групата са повдигнати на Иван Тодораков, Димитър Каменов, Иван П. Тодораков, Касъм Касъмов и Васил Филиповски. Част от тях са привлечени като участници в конкретни престъпления на групата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темида

    64 1 Отговор
    Още един ден в който правосъдието в БГ доказва, че отдавна е мъртво....ама за какво да протестира народа срещу безнаказаността като строят 2ри лифт някаде... Лифта е по-важен от бъдещето на страната все пак.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 африканеца

    50 1 Отговор
    съдии=мафиоти
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    8 1 Отговор
    Ала го па тоа.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Логично!

    29 3 Отговор
    Ето ,защо хората не разчитат на ДЪРЖАВАТА и взимат(пистолета)нещата в свои ръце!!
  • 8 ИВАН

    33 1 Отговор
    На мама и татко татуираната мутричка.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 факт

    8 0 Отговор
    МВР ПИКЧЪРС- КОФТИ СЕРИАЛ, БЕЗ ОСКАРИ
  • 11 Libre comments air

    6 0 Отговор
    Рано или късно някой адвокат макаров или калашников ще си кажат тежката дума....

    Коментиран от #12

  • 12 незнайко

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "Libre comments air":

    Правилно разсъждение ! Все някога на някой, няма да му издържат нервите от това семейство ! Естествено, че жертвата ще се откаже от показанията си като знае, какво ще му се случи още !!!
  • 13 Uflaf

    4 0 Отговор
    Оня дето се " е отказал " да плати заплатите на полицаите ,разследващите и съда ,за дето ги е разигравал . От цялата каша той и адвоката с пари а държавата със смешните държавни такси. Другото от пак от нас. И въобще вземете ,че наистина се махайте в Румъния . То там всичкото мутра и бизнесмен .Много вождове и няма индианец . Ха ходете у ромънско та да ви оправят тъпите тикви малко. Не познавам човек от там да не е измамник,далавераджия ,ДДс таджия пък и най-хубавите коли втора употреба са там. С най-малко километри и много запазени. Кажат ли ти добър ден -гледай къде е слънцето. Свестните избягаха отдавна в чужбина . То биячите и нелегални охранители в нашите градове половината са от там . Грам мозък и култура няма . В устите им само цинизми и псувня след псувня. Такива са и съдиите им и полицаите им .Кадърните избягаха в други градове. Корумпетата останаха да вземат от тая паплач.
  • 14 гощо

    1 0 Отговор
    Взема си го напрааааа мойто момиче тоз паляк?!?!