11 Януари, 2018 11:58 3 132 2

Заловиха двама автокрадци от Свищов

  • автокрадци-
  • свищов-
  • стежерово

Младежите на 20 и 28 години задигнали Audi A4, зарязали го преобърнато

Заловиха двама автокрадци от Свищов - 1
Снимка: Shutterstock

Полицаи от Плевен и Свищов откриха двама крадци на лек автомобил - на възраст 20 и 28 години, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Плевен.

Сигнал за случая е получен на 5 декември м.г. чрез тел.112. На около 100 метра преди табелата на плевенското село Стежерово, посока град Свищов, е намерен преобърнат по таван лек автомобил Audi A4 и около него нямало никой.

34-годишен мъж от Свищов е сигнализирал за посочения автомобил, че е откраднат предишния ден. При разследването са открити извършителите - младежи на 20 и 28 години от Свищов. Те са разпитани в присъствието на служебен защитник и са направили пълни самопризнания. Повдигнато им е обвинение. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фатмак

    8 0 Отговор
    Ко си бяха плащали редовно, ония тумбаци с 20-те заплати щяха да им го върнат на пътя и по живо по здраво.
    Ма на!
  • 2 Хващат ЦАЦАТА

    2 1 Отговор
    А ПАЛАМУДА? ПАЛАМУДА Е В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. ТАМ КУКИ НЕ СЕ ПУЩАТ. Е ? ДА НЕ СИ ЦАЦА И МАЛКО МАГАРЕ, ДЕТО ВСЕКИ ГО ЯХА. Деляна ПЕЕВСКИ ни каза че ще ни информира за криминална. И ТЕ ти го на. ФИЛТРАЦИЯ И ПРЕССТИТУЦИЯ. ДЕЛЯНЧО : ПАПА, МАМА И Я - МАФИОТСКАЯ семия.