11 Януари, 2018 11:34 2 095 2

Арест за убиеца от Окорш

  • окорш-
  • джебраим

Грози го доживотна присъда

Мярка „Задържане под стража“ получи мъжът, убил жена си по особено мъчителен начин в село Окорш, съобщиха от прокуратурата.

По искане на Окръжната прокуратура в Силистра състав на Силистренския окръжен съд е взел мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 69-годишния Джебраим С. Той е привлечен като обвиняем за убийството на съпругата си 67-годишната А. В., извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост. Престъплението се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Мъртвото тяло на 67-годишната В.А. е било намерено на 8 януари 2018 г. в дома й в дуловското село Окорош. При огледа на тялото били открити наранявания, причинени по насилствен начин.

Определението на Силистренския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телевизионен съд

    3 0 Отговор
    Тоя защо не се е самоубил???Аааа няма обществен интерес,и не се замитат следи.
  • 2 Унуфри

    1 1 Отговор
    Е оставаше и тоя да не го открият ,за това пуснаха Крокодила, та да има място в дранголника за тоя идиот, защото на него ще му лепнат доживотна, все пак сме правова да ти е.а и държавата.