12 Януари, 2018 16:45 2 948 12

19-годишен бяга от полицаи, баща му стреля по тях

  • стрелба-
  • полиция-
  • младеж

37-годишен мъж от разградското село Брестовене стреля по полицаи, които потърсили в дома му 19-годишния му син, след като той избягал от пътна проверка. Младежът не спрял на подаден със стоп палка сигнал от униформени от Кубрат, съобщават от Областната дирекция на полицията.

Това е станало на 10 януари, около 21:00 ч. в Брестовен. Автомобилът бил последван от служителите на МВР, които видели как шофьорът спира пред къща на ул. „Ивайло“. От мястото на водача слиза неправоспособният Ю.С.М. на 19 години, който влиза в дома си и се укрива.

При извършената проверка той не е установен. Пред патрулния екип застанал бащата на момчето С.С., като отправил заплахи и закани за саморазправа. Малко по-късно се чули изстрели и върху полицаите и служебния автомобил се изсипали оловни сачми.

При извършения оглед на пътното платно и по дрехите на служителите са намерени 18 броя сачми. С.С. бил задържан, а синът му се издирва.

По случая се водят разследвания за закана спрямо длъжностно лице и възпрепятстване на изпълнение на задълженията му.

За първото престъпление предвиденото от закона наказание е лишаване от свобода за срок до пет години, а за второто – до три години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мразя рублороби, но обичам майките им

    13 6 Отговор
    Шведи, сър!
  • 2 Кавал

    28 1 Отговор
    Каква закана и възпрепятстване ...той изсипал 2 ловни патрона за едър дивеч с по 9 сачмока ,всяка с възможност да убие човек те закана.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тато

    15 1 Отговор
    Е това вече е лудост,полудяхте ли бе хора,как и защо някой олигофрен си позволява да стрела по полицаи.За това трябва да лежи поне 20 години в затвора!Как заради синковец без книжка,ще стреляш по някой?Най-вероятно става дума за пиян селядур,самозабравил се,защото те от поколения си карат без книжки в малките села.
  • 5 Шматка

    15 0 Отговор
    Ако направят проверки по селата ще се хванат за главата.
  • 6 гост

    15 1 Отговор
    Ако това се беше случило в Сащ ,сега щяха да го ядат червеите !!!
  • 7 Uflaf

    4 0 Отговор
    Каква квалификация само . Това не е ли опит за убийство на длъжностно лице по време на изпълнение на задължение вменено му от държавата. Стреляш по полицай ,съчмите чак в дрехите и това е " Закана и възпрепятстване ". С гранатомет ли трябваше да ги стреля и на парчета да ги събирате ,та да го направите "убийство по непредпазливост в състояние на афект ". Е как тогава ще вкараш в затвора тогава човек на село дето краде ток . Нали щяха да ги ловят тея за които всички останали плащат? А за това ,че по селата е див феодализъм и закони няма ни сте прави. Бейове кметове ,мутри -всеки двама братя от 20 до 45 годиш са банда , цигански кланове завзели дейноста по целия наказателен кодекс , милицифайката частното си гледа и по -голям селянин от селянина и само някое теле да отгледа без пари ,инкасатора на енергото не вижда жиците щото 20 лв на месец му пречат пред очите , а има едни проценти които други всички доплащат за креденото , а на него 1200 лв са му малко. и не е за описване....край няма теглото на народа. И държава няма .
  • 8 Боклуци

    3 3 Отговор
    19-годишен бяга от полицаи, баща му стреля по тях
    Къде е стрелял Бащата ,,, не виждам умрели полицаии ,,
    ,,,,,,, Клюкарски новини,,,,,

    Коментиран от #10

  • 9 некойси

    6 0 Отговор
    Ю.С.М. на 19 години ... да речем Юсеин Сали Мюмюн?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 JEEP

    0 0 Отговор
    Ето как се дава бащински пример.
    Детето се научава, че всичко се разминава и утре като нищо ще убие човек.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.