Last news in Fakti

14 Януари, 2018 12:55 20 377 29

МВР: Росен Ангелов ни следеше по интернет

  • росен ангелов-
  • нови искър

Той искал да направи Кети своя съучастница в обир

Не бих казал, че капацитетът на МВР пада. В условията, в които работим, колегите се справят повече от добре. Това заяви в предаването „Тази неделя” по bTV главният секретар на МВР Младен Маринов.

Той не разглежда извършените убийства в началото на българското европредседателство като координиран опит да се дискредитира България.

Предприети са всички мерки, за да бъде задържан българинът, живеещ в чужбина, подал фалшивите заплахи за бомба в НДК, летището и Народното събрание. Заплахите му са не само до България, а и до различни европейски институции като Европейската комисия.

„Има данни, че лицето не е в най-добро психологическо състояние. Анализът на разговорите ни дава основание да смятаме, че това не е нормално поведение”, каза Маринов.

По думите му мъжът се активирал, когато има фокус на обществото и медиите върху определени събития в определена страна.

Не трябва да се говори за това кой е помогнал за разкриването на престъпление, каза Маринов по повод убийството на бизнесмена Петър Христов. По думите на главния секретар на МВР не може да се изключи версията, че престъплението е знак за отмъщение за това, че Христов е помогнал за разкриването на „Наглите”. „Работим по всички версии, които криминалистите са издигнали”, категоричен беше Маринов.

Главният секретар на МВР коментира също, че самоубилият се Росен Ангелов, когото полицията посочи като извършител на шесторното убийство в Нови Искър е искал да заличи съвсем съзнателно всички възможни следи, които водят към него, след като е убил Кети.

Маринов повтори, че мотивът на Ангелов е освен връзката му с Кети и фактът, че той е имал намерение да ограби едно от жилищата, в което тя е чистила, и да я вкара като суъчастник. Това я е накарало да го отхвърли.

„От разследването имаме информация, че тя е избягвала срещи с него. Росен ѝ е предал нейни неща чрез посредник. На 31 декември срещата между тях е протекла много бързо. Най-вероятно Кети е тръгнала да бяга, тъй като е убита в гръб с 3 куршума и още един контролен изстрел в главата. Той е искал да заличи съвсем съзнателно всички възможни следи, които водят към него”, обясни Младен Маринов.

„Убийството не е станало на мястото, където открихме трупа на Кети. След като е извършил убийството на Кети, се е върнал в помещението, което е обитавал, преоблякъл се е и след това е планирал действията по отношение на семейството”, каза още главният секретар на МВР.

„След като е извършил престъплението в къщата, Ангелов е взел семейния автомобил, взел е тялото на Кети и в направил опит да го скрие възможно най-далеч, за да затрудни разследването, а може би и да го наведе към версия, че извършител е Кети, след което е избягала”, допълни той.

Младенов обясни защо полицаи дни наред търсиха убиеца, докато той се е криел в къща. „Районът е горист. Къщите там не са в квартали, а са разпръснати. Нямахме време да проверяваме, да събираме информация от лица, които живеят там, за да не изтече информация. Затова предприехме действия и претърсвахме дом по дом. Те не дадоха резултат, вследствие на това, че всичко излезе по медиите. Той е следил всичко по интернет“, обясни той.

Той изрази надежда, че ще се стигне до развръзка по стрелбата срещу данъчния служител, който почина от раните си.

„Когато се стреля по държавни служители, които са на високо ниво в йерархията, това означава, че някой някъде е притиснат и държавата е свършила работа по отношение на хора, които искат да изкарат лесни печалби, но са осветени и техният канал е бил прекъснат. Да, ще е лош сигнал, ако не разкрием извършителя, не по-маловажен е поръчителят”, каза Младен Маринов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Слъзльо

    49 3 Отговор
    Палячо-позьор!
    Школата на Илиенския!
  • 3 кучето шаро

    51 4 Отговор
    Още 100000000 лв. за" убавата работа" дето вършите ...
  • 4 Боримир

    57 3 Отговор
    Нали го намериха самоубит.Най-лесното решение на случая.Или народа не вярва на милицията и един по един се оправдават в поръчковите и удобни медии.
  • 5 пълен абсурд

    52 2 Отговор
    Само Не си го представям поне Аз как отишъл от Нови Искър до Луково и то ако вземем впредвид че вече е бил дошъл Не пеш 1-ия път,та един път разтоянието обясниха било към 10 ли 14 км ли
    и имайте впредвид че това е горски терен и то с наклон
    та отива си да се преоблече
    после пак се връща 2-и път да ги убие и ония в къщата
    и накрая минимум 3-ти или 4 ти път го изминава разстоянието
    това реално някой мисли ли го дали е възможно я хванете някой да го направи срещу награда тоя преход 4 пъти
    да видите реалността
  • 6 Шерлоков

    57 1 Отговор
    Вие не знаете все още Къде е убита Кети!От там нататък вие работите с предположения,а не с Факти и изводите ви ще бъдат Винаги Грешни!Джипът не е открит "възможно най-далеч",нито Росен!Къде са снимките на оръжието и "самоубилия се"? Очевидно е,че се прикриват Факти и че няма логично обяснение на това Престъпление.За вас има значение само усвояването на нови 100милиона за МВР.Приличате точно на Здравеопазването,изсмукване на милиарди без практическо подобрение!МВР и МЗ са съучастници в Геноцида на Българското общество.То е ранено и кръвта му изтича бавно,но все някога ще умре без някой Реално да се погрижи за него.Парите пречат,а не помагат!:)
  • 7 Шерлоков

    52 3 Отговор
    Колко десетки години МВР не може да се справи с Ало-измамите?:)А е толкова елементарно,защото по дигитален път Никой не може да се скрие?Не искате да ги изкорени те,а не че не можете!Тези измами избиват старите хора,а който не се грижи за родителите си,сам загива!

    Коментиран от #9

  • 8 Шерлоков

    51 2 Отговор
    Ако МВР знае къде е убита Кети и не го казва,значи е съучастник в това престъпление.Явно Мястото на убийството на Кети ще потвърди,че няма нищо общо с Росен!
  • 9 Брат ми

    32 1 Отговор

    До коментар #7 от "Шерлоков":

    Много си прав.
  • 10 Шерлоков

    52 2 Отговор
    Дайте снимка на оръжието и заглушителя от маслен филтър както и клипа в Тубето за направата му!:)В Ютуб няма такъв клип,следователно Лъжете!А щом МВР лъже и крие Факти,значи е съучастник в престъплението!:):):)

    Коментиран от #13

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Прогледнал

    22 1 Отговор
    Е с това изказване наистина ни убеди г-н Маринов...
  • 13 др Уотсън

    25 4 Отговор

    До коментар #10 от "Шерлоков":

    Менте си, Шерлоков.
    Ето ти клипове.
    https://www.youtube.com/watch?v=C4ADdUgkW6A
    https://www.youtube.com/watch?v=7t_pcWPdSDs

    Всъщност е много лесно - на струг се прави втулка пеходник с резби. За 22 калибър се чува само щракане.

    Това не отменя въпроса, че очилатия милиционер, бивш шофьор на мутра лъже. В нета се появи трета по-достоверна версия: РА е бил информатор на полицията, затова 8 години никой не го пипа. Имал е за задача да наглежда контрабанден канал за кокаин. Бащата и сина са участвали в канала. Част от количеството е изчезнало и е пратена наказателна бригада. Убийците са държали като заложници в къщата РА и семейството, бащата е извикал сина от болницата и след като е дошъл са ликвидирали всички.
    А МВР разправят приказки. Като ги е следил по интернет, как така не сте го засекли? Колко действащи мобилни устройства е имало в района? Всяка мобилна джаджа в планинска местност може да се засече в рамките на 10-100 метра само по клетките, без да е включен GPS,
  • 14 The TRAPPER

    33 2 Отговор
    Главният секретар на МВР коментира също че самоубилият се Р.А. е искал да заличи следите си..... Като е решил да се самоубива защо е искал да заличи следите си? Напротив- самоубийците не се крият, а оставят бележки в които описват защо са го направили. Може би България затова е на това дередже , защото всички работим неподходящи за нас работи ?
  • 15 ОтличникаОтПсиходиспансера

    20 4 Отговор
    Родната Полюция ни пази !
  • 16 Copy paste от другаде

    28 0 Отговор
    какво всъщност търсеха спецчастите край Нови Искър
    Приятел на Росен Ангелов от френският легион, с когото до преди месец били на мисия в Африка, е разпратил писмо до всички медии в което твърди, че никакъв Росен Ангелов не е убивал хора в Нови Искър и всичко, което твърдят властите, са пълни измислици и фалшиви новини
    Аз също бях с тях, но се разболях тежко и преди няколко дена ме прибраха във Франция. Останах изумен, когато си отворих Фейсбука и прочетох, че Росен Ангелов се е самоубил, като преди това е убил шест човека с малокалибрен пистолет.
    Росен от години е извън България, след случилите си нелепости по медиите, които го обвиниха в такива работи, надали някога и ще се прибере. Да, имал е присъда и е лежал в затвора, но след това са му съчинили нещо и той е избягал и отдавна не се е връщал в България.
    Кой или какво точно са търсели властите цели десет дни, преди да обявят, че са открили тялото на Росен Ангелов, няма как да знам. Със сигурност, снимката е на Росен Ангелов, но той, пак повтарям, в момента е на мисия в Африка.
    Каква е истината, вече само един Господ знае. Но, още докато от МВР твърдяха, че издирват набедения за килър около Луково, се появи интересна версия. Че всъщност изобщо не търсят никакъв убиец, а… седем тона кокаин, предвидени за унищожаване, които изчезнали от депо край Нови Искър.

    А местните шушукат, че транспортната фирма на убития Неделчо Юнаков, била специализирана в курсове до Албания и Азия
  • 17 ГОСТ

    32 1 Отговор
    МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЯКОЙ ВЯРВА НА МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ВИ ИЗМИСЛИЦИ И ЗА ТОЛКОВА ЛИ ПРОСТ МИСЛИТЕ НАРОДА НИ. ?????
  • 18 ха ха ха ха

    19 1 Отговор
    100 милиона за пушене на цигари по площадите.
    Да взема да пропуша ли?
  • 19 гостенин

    14 0 Отговор
    Циркаджия.........
  • 20 Хихи

    13 0 Отговор
    Смехоран !
  • 21 Лъже след лъже

    13 0 Отговор
    Към 1,5 милиарда бюджет - 33333 лева на човек. Какви са условията? Уволнете калинките и безмислените началници и готово. Но проблемът е, че послъгвате. И как ви е следил в интернет? Много от нещата, които се твърдят няма как да се научат, ако бяха верни. Високоплатено МВР, мижава работа.
  • 22 Ами защо

    6 0 Отговор
    Говорите бе ПАЛЯЧОООО
  • 23 Шерлоков

    12 0 Отговор
    А пушката къде е, Уотсън? Дали не е убит Данъчния с нея и за това не я намират?
  • 24 1112

    8 2 Отговор
    Много са ми антипатични тези полицаи.
  • 25 Бич божий

    15 0 Отговор
    Бай, бабо, бай. Да не ни е уроки. Аве, милиционерино, ти за пресъздаване на случая чул ли си? Я направете една постановка, да види дали ще се вържат нещата. Ако бяхме нормална държава, не 200 000 000лв. щяхте да получите а регистрация в бюрото по труда. Нещастници.
  • 26 Русенец

    11 0 Отговор
    Жалко, че такъв на вид силен физически мъж е със заешко сърце и се дължи като от 3-тия пол в слугинажа си към Сарафов и компания.
    Като се пенсионира да почне да пише приказки, таланта му е по-голам от този на Братя Грим.
  • 27 пенсионер

    6 0 Отговор
    Тези показни разстрели бяха рапорт пред Юнкер и Тукс какБългария охранява границата на Европата но и как се бори с престъпноста встраната .
    Това което се коментира от гл.сек. МВР М.Маринов са фантасмагории. Убитата не е там където е открита ми къде е .Кой е потрошил стъклото на жипа от къде на къде му водят следите .Нищо не ги оправдава и Бойко да си върне обратно джобните стоте милиона .
  • 28 wat son

    9 0 Отговор
    Мммм даааа драги ми Уотсън интересен факт е че този човек няма роднинииии-странно до сега никой роднина не бе потърсен за коментар-явно този човек е много добре подбран за случая.
  • 29 xxl

    0 0 Отговор
    Браво, Еркюл, ... браво ! Поредния разплетен случай.