16 Януари, 2018 09:25 3 472 2

Задържаха момиче за измама на изпит в МВР

  • полиция-
  • изпит-
  • измама
Задържаха момиче за измама на изпит в МВР - 1

Млада жена е била задържана за 24 часа по време на изпит в Центъра за обучение към Академията на МВР в Пазарджик.

Момичето е задържано от полицаят, защото се явило на изпит по английски език, вместо сестра си, която не била добре подготвена, предаде БНР.

До идеята двете стигнали, след като прочели в интернет, че подобни размени се практикували от кандидат-студенти в страната.

Въпреки голямата прилика между двете сестри, квесторите се усъмнили в самоличността й. Последвала проверка и опитът за измама бил разкрит.

Говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов, каза, че изпитът по английски език е един от основните при избора на гранични полицаи.

Заради опита за измама на длъжностни лица, кандидатката за граничен полицай от Кюстендил ще бъде лишена от правото да бъде включена като курсант в системата на МВР.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    5 2 Отговор
    Свършеха ли истинските новини, че ни занимавате с тази простотия ?
  • 2 Расулюлах

    11 1 Отговор
    Ма защо енглиш на границата?там трева арабски афганистански и алаху екбар хахаха