17 Януари, 2018 18:40 3 137 1

Задържаха мъж, опитал да убие 18-годишна

  • твърдица-
  • опит за убийство-
  • арест

22-годишния обвиняем от Твърдица има съдебно минало

Задържаха мъж, опитал да убие 18-годишна - 1

Съдът задържа под стража 22-годишния Милан Й. от Твърдица, съобщиха от пресцентъра на окръжната прокуратура в Сливен. Мъжът е обвинен за това, че на 13 януари 2018 г. в град Твърдица, направил опит умишлено да убие 18-годишно момиче по особено жесток начин.

От държавното обвинение са категорични, че обвиняемият може да се укрие или да извърши ново престъпление. Тезата им е мотивирана с начина на извършване на престъплението, а така също и с обремененото му съдебно минало, което го характеризира като личност със завишена степен на обществена опасност.

Определението на Окръжен съд – Сливен може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    2 0 Отговор
    Ако беше Мюмюн даже и да я беше убил нищо нямаше да му кажат.
    Но нищо. Утре като го пуснат ще си доовърши работата.