Last news in Fakti

19 Януари, 2018 13:35 6 810 4

Мраморския се предаде сам на полицията

  • мраморския-
  • красимир пешев-
  • краси мраморския

Красимир Пешев бе издирван за кражба от офис в София

Мраморския се предаде сам на полицията - 1
Снимка: МВР

Красимир Пешев – Мраморския, издирван за обир в столичния квартал „Люлин”, когато избяга след схватка с полицията, се е предал. Това научи bTV, позовавайки се на информация от МВР.

Пешев е задържан е за 24 часа. Властите издирваха Мраморския за кражбата на 10 000 лв. от офис на столична фирма.

Стоян Илиев – Дългия и Николай Илиев – Понито бяха арестувани веднага след обира. Красимир Пешев обаче успя да избяга тогава, като дори едва не сгази полицай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    24 0 Отговор
    Споко, ще го пуснат поради липса на доказателства.

    Коментиран от #2

  • 2 Гражданин

    24 0 Отговор

    До коментар #1 от "12345":

    Така е в БГ поради липса на доказателство ще го пуснат, и от утре ще го обявят за издирване без да го търсят. Като извърши след време по-тежко престъпление и се самоубие, полицията заедно с военните, баретите и др. и др. със специализираната техника ще го заловят умрял и делата срещу него ще преключат. След което ще чакат следващият, а през свободното време ще спретнат протест за по-високи заплати, а ние ще си траим и ще им вярваме.
  • 3 гранитния

    4 1 Отговор
    Не ви харесва Мраморния?Ами излезте от дупките си и го кажете на дебелата герберска цаца,а не ми църкайте като мишоци тук,щото на мен ми харесва

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.