Last news in Fakti

20 Януари, 2018 19:29 6 644 7

Откриха оранжерия за канабис в Шумен (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • канабис-
  • марихуана-
  • оранжерия-
  • наркотици-
  • шумен

Открити са множество растения и високотехнологично оборудване за отглеждането им

Откриха оранжерия за канабис в Шумен (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимки и видео: МВР

Оранжерия за отглеждане и обработка на канабис е разбита в петък от служители на сектор "Криминална полиция" в Шумен.

Вчера по обяд полицейските служители пристъпили към наркоакцията след оперативен сигнал. В имот на 58-годишния Д. И. от Шумен са открити три помещения за отглеждане на марихуана, като в две от стаите в имота системите за осветление, отопление, поливане и вентилиране били в работен режим.

Открити са общо 223 растения в пластмасови саксии. В 78 от тях, които са намерени в едното помещение, растенията били в различен стадий на растеж - с височина между 100 и 130 см. Съседно на това помещение било пригодено за отглеждане на марихуана. Било обзаведено по същия начин с високотехнологично оборудване – лампи за нагряване, вентилация и химикали, които подпомагали растежа на насажденията. Там са намерени 145 саксии с разсад с различна големина.

При претърсването са намерени и иззети и 101 къса саморъчно свити цигари и около 100 грама суха листна тревна маса, наподобяваща тютюн, която предстои да бъде лабораторно изследвана.

Цялото оборудване за отглеждане на дрогата климатични системи, съоръжения за контрол на температурата и влажността на въздуха в помещенията, системите за напояване, колектори, осветление и наличната дрога са иззети.

Д.И. е задържан за 24 часа от полицията. Мъжът не е осъждан. По случая е образувано досъдебно производство

Откриха оранжерия за канабис в Шумен (СНИМКИ+ВИДЕО)
Откриха оранжерия за канабис в Шумен (СНИМКИ+ВИДЕО)
Откриха оранжерия за канабис в Шумен (СНИМКИ+ВИДЕО)
Откриха оранжерия за канабис в Шумен (СНИМКИ+ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 0 Отговор
    Колко много пушелист!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рамбо Силек

    19 0 Отговор
    Ако не са го издали,ченгелите не могат сами никога да го намерят
  • 4 Stefko 88

    0 20 Отговор
    Много се кефя. Браво на полицията.
  • 5 Реалист

    16 0 Отговор
    Да вземат да я легализират! МИШКИ!
  • 6 Bulgarin

    2 9 Отговор
    Браво на Бай Ганъо той и холандците минал ако беше циганин и снимката му щяха да покажат,ама нали е Ганъо само инициалите,пробация и парична глоба и пак ша трови децата.Няма такава държава.
  • 7 гост

    2 0 Отговор
    То хубаво че са ей тия оранжерийки , че иначе как ченгетата ще си оправдаят числения състав и заплатите . Цял ден лежат по канцелариите и патрулките , пият кафета и пушат цигари , голям живот . А данъкоплатеца кое по напред да плаща , цигански помощи ли , депутатски заплати ли , милиарди заеми от престъпното управление ли , милиони откраднати от ДДС ли , полицейски заплати ли ?????????????????????????????????????