Last news in Fakti

23 Януари, 2018 12:44 13 183 15

13-годишен опита да изнасили жена в гора край Пловдив

  • изнасилване-
  • жена-
  • пловдив

Насилникът заплашвал и удрял жертвата си

Момче опита да изнасили 55-годишна жена. Вулгарният инцидент е станал в неделя следобед в гората над село Старосел, научи TrafficNews.bg

13-годишното хлапе нападнало жертвата си и започнал да се гаври с нея. През цялото време я заплашвал и удрял. Въпреки приложената сила, жената успяла да се измъкне и да избяга.

Жертвата се обърнала към полицията и разказала какво е преживяла. Униформените веднага мобилизирали група, за да търсят насилника. Още същата вечер той бил задържан.

Момчето е направило признания за стореното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината винаги боли

    86 2 Отговор
    И какво зелено ли е,или тъмнозелено??Дайте поне малко жокерче!!!Сега и като влезем в Истанбулският клуб,на сутринта,след като има посещение от Хелзинският адвокат,изнасилвача,ще бъде ИЗНАСИЛВАЧКА!!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Тротро

    31 1 Отговор
    Гора край Пловдив?! На около 50 километра
  • 3 Расист

    85 2 Отговор

    До коментар #1 от "Истината винаги боли":

    Не е нужно , хлапето както го наричат нежно с такива ценности е само циганин. Ех , защо не ми падне един такъв , никаква полиция няма да викам.
    Като дете си спомням един истински случай , двама цигани се опитаха да отвлекат една демойка от моето село , тогава бях дете на 12 години , и си спомням ,че ги хванаха и ги вързаха за един дувар. После се събра цялото село и започна да ги замера с камъни , лично аз съм ги замерял , беше жестоко изживяване а циганите след половин час припаднаха , лицата им бяха деформирани , няма да ги забравя защото после дълго време ги сънувах. Милиционерите дойдоха един час след като ги бяха хванали, как са разбрали не знам , никой не се е обаждал на милицията , казвам милиция защото случая се развива през 88година . От тогава и до ден днешен , циганин не съм виждал в селото.
    За такива само смърт по подобен начин, без никаква милост.
  • 4 Дедо Поп

    48 1 Отговор
    Сега разни джендъри ще наскачат и ще почнат да ни поучават, как ако бяхме приели Истанбулската конвенция, видиш ли, това нямало да се случи или най-малкото изродчето ще си понесе последствията...
  • 5 Бай Благой

    46 3 Отговор
    Бихте ли уточнявали от кой етнос е - въпреки че на всички е ясно!
  • 6 гост

    62 0 Отговор
    Те на 13 се женят и дават нови кафяви бебета на България. Сега какво ще стане с него? Порицаване, подписка, курсове за спрвяне с агресията, платени от данъците ни? Едно справедливо нещо би било да ходи да копае нивите, от сутрин до вечер за един хляб и то поне за 20г. У нас няма справедливост и МВР вместо да помага на хората, които им плащат заплатите, то пази съществата, които никога не са изработили и лев за държавата, която им дава помощи, дом, храна, медицинско обслужване и защита.
    Време е да има страница със снимка, име и адрес на подобни индивиди. Другото ще си дойде на мястото.
  • 7 копеле

    60 0 Отговор
    Мръсен гаден циганин е това хлапе и веднага контролен изстрел в главата
  • 8 Бай мангал

    34 1 Отговор
    Пак е бил бразилец, що не го вида такъв насилник, хем ще го боя хем ще го насила с некое дърво!!!
  • 9 ЛОЩ

    32 2 Отговор
    ПИРИН ПИРИН ПИРИН.....нали нищо друго не е важно в БГ....мани безнаказаността........ПИРИН ПИРИН ПИРИН

    Държава от идиоти.
  • 10 Възмутен

    34 0 Отговор
    В такива случаи пиша: Напишете му името, покажете му физиономията! Защо не го правите?
    Ето ви току-що прочетено за Пакистан:
    Има задържан за зловещото изнасилване и убийство на дете в Пакистан
    Местната полиция съобщи, че убиецът на 7-годишната Зейнеб е арестуван, след като ДНК проба на един от задържаните заподозрени съвпаднала с тази, намерена по тялото на детето, пише „Пакистан Тудей“ (Pakistan Today). Според изданието името на задържания е Имран Али.
    Има и снимка.
    Ще се докоснем ли до цивилизацията, която изгубихме с идването на работническо-селската партия на власт преди много години.
  • 11 ончо

    10 4 Отговор
    ДЕМОКРАЦИЯ!
  • 12 Андрей Николов

    17 0 Отговор
    Цигле?
  • 13 соросоидни кърлежи

    22 0 Отговор
    изроди на всяка крачка, а ни ще спорим за Трети пол...
  • 14 чалма тв

    22 3 Отговор
    С утрин да вечер на тези сигани от нпо гризачи и соросоидни въшки се внушава че те имат права на всичко, ето го резултата.
  • 15 бхк

    4 0 Отговор
    Горкото дете, тая кво толко се е опъвала, трябвало е да му окаже психо-подкрепа, да го интегрира, да му даде 5 лв за една марихуанка. Стисня мръсна, нетолерантна!