Last news in Fakti

24 Януари, 2018 15:01 3 828 2

Задържаха знакова фигура от ъндърграунда в Бургас

  • задържан-
  • чушката-
  • ангел михайлов

С над 300 грама марихуана бе закопчан криминално проявения Ангел Михайлов-Чушката, информира Флагман.бг. За случая е упоменато и в днешната полицейска хроника на ОД на МВР в Бургас, където се уточнява, че той е задържан в бл.3 в ж.к."Майор Вишняев".

Акцията е на "Криминална полиция" при ОД на МВР в Бургас, съвместно със служители на РУП Малко Търново.

Ангел Маринов-Чушката е знакова фигура за ъндърграунда в града. Той е наблюдаван известно време и цялата му дейност е документирана.

Малко след неговия арест е задържан и Йордан Ш., на 38 години от Малко Търново. Двамата с Чушката са действали в комбина. В Йордан са открити 10 грама марихуана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мижи да те лажем

    12 0 Отговор
    велико постижение, в единия 300грама МАРИХУАНА, в другия 10гр.......тва направо си е за орден "Стара планина", чакаме да се хващат и УНИЩОЖАВАТ килограми хероин и кока, ама май само по филмите го правят това.
  • 2 Анонимен

    10 0 Отговор
    Задържаха нищо не значи. Утре ще пишат - пуснаха. Друго е - осъдиха, ама с тая корупция почти не се случва