26 Януари, 2018 11:29 4 855 1

Гард на Митьо Очите влиза в затвора

  • гард-
  • митьо очите-
  • затвор

Гроздан Балабанов разбил такси

Осъжданият като част от наркобандата на несебърския бос Митьо Очите – Гроздан Балабановполучи нова присъда. Бургаският районен съд наложи на Балабанов наказание от 2 години и 8 месеца при първоначален строг режим за кражба, извършена в условията на опасен рецидив, пише "Флагман".

45-годишният бургазлия отдавна скъса отношенията си с Димитър Желязков и се препитава с кокошкарски кражби от коли. Някога страховитият гард е спипан през лятото на 2016 г. в жк „Изгрев”, докато разбива задното стъкло на паркирано такси. Той задигнал от колата таблет за 140 лв. и сумата от 70 лв., собственост на бургазлийка.

Балабанов обяснил пред съда, че спешно му трябвали пари и въпросната вечер излязъл от дома си с идеята да си ги набави по този начин. Той признал вината си, за да получи по-лека присъда.

Решението на Бургаския районен съд подлежи на обжалване пред следващата инстанция в 15-дневен срок.

Припомняме, че Балабанов е осъден през януари 2008 г. като част от групата на Митьо Очите. През 2009 г. той отново е сгащен за участие в ОПГ за разпространение на дрога.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    1 0 Отговор
    Въпроса е защо митьо очите и компания са на свобода?
    Колко добре се ползва от протекции от така наречения "премиер"?