Last news in Fakti

26 Януари, 2018 22:31 2 941 5

ГКПП Капитан Андреево рекордьор по хванати наркотици

  • капитан андреево-
  • дрога-
  • наркотици

Седем пъти повече наркотици са заловили митничарите на ГКПП Капитан Андреево през 2017 г. в сравнение с предходната, сочи отчетът на Митница Бургас.

Общото количество на упойващите наркотични вещества и прекурсори миналата година е 301,708 кг, като 11 са случаите, при които е разкрита дрогата.

Рекордът бе поставен през април, когато инспекторите спипаха 214 кила хероин на стойност 13 914 550 лева. Тогава при проверка на камион, пътуващ от Иран за Полша, митничарите се натъкнаха на консервени кутии с подправка за паниране на пилета. Те били поставени в товарното помещение в кашони върху дървени палети с надписи на чужд език и фабрично запечатани. Автомобилът бе отклонен за рентгеново изследване, при което бе установено, че съдържанието в част от превозваните кутии било по-тъмно и с различна плътност. Оказало се, че 468 от консервите са натъпкани с хероин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 0 Отговор
    Исляма е мир! Турска работа!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хасан

    2 2 Отговор
    И като ги хващат сигурно ги пласират...бай ганьовска работа

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хасан":

    Ъ-ъ Настрадин Ходжа работи!
  • 5 Патриот

    0 0 Отговор
    Не са си патили пъните такси на любителя на суджука.
    Сега ще го конфискуват. После без излишен медиен шум ще изчезне от митниците за да се появи по уличите и пак да има отчисления за Бай Суджук.