26 Януари, 2018 17:50 7 351 9

Росен Ангелов е търсен в радиус от 30 км

  • росен ангелов-
  • нови искър-
  • убийство-
  • мвр

Цветан Цветков е един от петимата от село Луково, които бяха наградени от МВР за помощта им при разследване на убийствата в Нови Искър

Обвиненият за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов е бил търсен в радиус от 30-ина км, разказа пред бТВ Цветан Цветков – един от местните жители на село Луково, съдействали на полицията при мащабното издирване.

Цветков е от ловната дружинка на селото, а преди дни МВР му благодари официално, защото е помогнал в издирването.

По думите му търсили Ангелов от Нови Искър до Луково, 30-ина км в радиус, като обръчът се е стеснявал. На въпрос как така Ангелов е намерен само на 500 м от вилата му при такова мащабно издирване, Цветков отговаря така: „Дали е намерен на 500 м или на 5 км, важното е, че е намерен”.

Цветков е засичал на в няколко пъти Росен Ангелов, но никой в селото не е знаел, че го издирват. По думите му Ангелов бил „приходящ”.

Цветков споделя още, че не е бил въоръжен по време на издирването, тъй като не са били тръгнали на лов за прасета, а имало и много други хора с пушки.

Цветков не се приема за герой. Скромно казва, че е изпълнил гражданския дълг като е помогнал на органите на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо

    33 2 Отговор
    Да си взимам ли още пуканки ? Циркът очевидно продължава
  • 2 ххх

    27 1 Отговор
    Пълни глупости!Цяла България го знаеше кой е,полицията го"показа",а местните не са знаели...вземат ни за балъци
  • 3 Боримир

    26 2 Отговор
    Гледах го тоя и си личи че е некомпетентен платен палячо.
  • 4 МММ

    24 0 Отговор
    Смешници!!! Господ да ни пази!
  • 5 невярващия

    13 0 Отговор
    г-н Цветанов колко ти платиха за тези лъжи.
  • 6 Шматка

    15 0 Отговор
    Трагикомедия та още не е свършила.
  • 7 Поредния балък от народа

    7 0 Отговор
    Ее важно е да е заловен независимо на какво разстояние ..километри или метри ..ама да е истинския убиец...Ама не е ..господинчооо пий едно кафе и си избистри овчата глава белким ако има в нея мозък се намести и махни тия розови очила ..виж реалността...и тия приказки дето говориш и децата не ги вярват...Ама вие съвсем ни взехте за глупаци... поне не ровете темата повече ..скрихте истинския убиец ...и сега какво следва????
  • 8 Гого

    10 0 Отговор
    Хахахахахаха.Дори медиите продължават да ни правят на глупаци.Колкото и пъти да я повтаряте тази лъжа,тук ще ударите на камък,НЯМА да стане истина.Ма мноо си проста бе Сиике!
  • 9 Съседа

    8 0 Отговор
    Много свидетели и километрите се увеличават. И всички с подбрани имена Цв.Цв. Ако се появят още помощници на МВР следващите сигурно ще са претърсили в радиус от 300 километра. Спрете се малко, ще напуснете пределите на страната, а той Росенчо в краката ви. Сигурно всички сте били със слънчеви очила а кучетата с маски против грип.