28 Януари, 2018 17:47 3 350 7

Маскирани нахлуха при баба във Врачанско, тя не им се даде

  • ослен-
  • нападение

Разбили входната врата, но после избягали

Маскирани нахлуха при баба във Врачанско, тя не им се даде - 1

Маскирани бандити са нахлули в дома на възрастна жена от врачанско село, като са я заплашвали и изнудвали, съобщиха от полицията във Враца.

Събота сутринта баба от село Ослен е била нападната и заплашена с бой. Бандити са разбили входната врата на къщата, в която жената била сама, и нахлули в дома й. Престъпниците поискали от пенсионерката сумата от 50 лева. След като възрастната жена не се уплашила, пишман побойниците офейкали.

След фиаското на начинаещите крадци, пенсионерката сигнализирала в полицейското управление. Ченгетата бързо влезли в дирите им. Като съавтори на провинението са задържани криминално проявения, но неосъждан мездренчанин Г.Я., както и С.П. от Враца, който също има криминално досие, но досега не е бил осъждан. Заедно с двамата бандити в ареста на управлението на полицията в Мездра са били задържани още двама местни жители – това са К.А. и Х.Х. от с. Ослен Криводол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям прос

    14 0 Отговор
    Знам една която държеше харпун в къщи и знам, че щеше да го използва ако се наложи

    Коментиран от #6

  • 2 МВР

    8 0 Отговор
    ---------------------------------------------------------------- Тази случка горе - "ромчета" нападнали баба в къщата Й се повтаря всеки ден между 20 и 30 пъти в цялата страна, не знам Бойко какво ги жали полицаите ами не ги командирова в провинцията, и без това само мързелуват и дебелеят в районните

    Коментиран от #4, #5

  • 3 Снежа

    5 0 Отговор
    Ами те полицаите ядът и пият с престъпника или по лесно делят плячката Казвам го със съжаление Аз живея в блок на МВР виждам ежедневно какво ли не .Виждала съм как идват с служебния си автомобил по време на дежурство и гостуват на престъпния ми съсед по вила Ден порано ми обясняваха как нямат бензин да доидат да видят какви ги върши това недоносче .Както и да е занимах прокурстура и сега са се кротнали аз обаче записвам и чакам а мога да чакам но повярвайте ако се наложи мога и друго!!!!!
  • 4 Я изкарай Гано

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "МВР":

    Ами... то сега... нали за... вторият лифт на Банско, еколозите, форума в Давос, изборите в Русия, Македония ли да се казва, заплатите на надзирателите, учебните програми за 10клас по история, мръсния въздух, Григор бил контузен, Бойко се готви за Европолитик, вота не мина, в Лондон лапетии минали през спирка дрогирани ли атентат ли...
    Та кой да обърне внимание на нас, нашите майки и баби? За жалост младите от Северозапада отдавна са в странство, глада е по-силен от тока. Иначе оня край е борбен, ако имаше млад мъж жив роднина тъдява, щеше да играе манарата!
  • 5 Я изкарай Гано

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "МВР":

    За малко да пропусна: Порното на Галена попаднало у сина и!????! (сеги точи лиги на мама си на гъзерите меленкийо)
  • 6 Иван Господинов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Голям прос":

    харпун ...... много добра идея
  • 7 Слот

    1 1 Отговор
    "Стилът" на статията е потресаващ! И някой си изкарва прехраната пишейки по този начин? Боже опази клетата ни държава в какво се превърна...