Last news in Fakti

28 Януари, 2018 19:00 4 974 9

Охранител е в болница след сбиване

  • охранител-
  • сбиване-
  • варна

Инцидентът е станал във Варна

Охранител е в болница след сбиване - 1

ОДМВР - Варна работи по изясняване на инцидент, станал около 02,00 ч. на 28.01.2018 г. в заведение в района на спирка "Акациите" във Варна. Получен е сигнал за възникнало сбиване в заведението.

След скарване, прераснало в сбиване, е пострадал 36-годишен охранител, на който са нанесени порезно-прободни рани в единия крак и областта на гърдите. Пострадалият е настанен в болница, в стабилно състояние, няма опасност за живота му.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура - Варна за нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди. Работата по установяване на извършителите продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям прос

    12 1 Отговор
    На вратата проверка за оръжия, както по летищата.
  • 2 Uflaf

    11 4 Отговор
    Горките хорица. За минимална заплата от 380 лв чисто , да те надупчат. Пак ,че не е най-лошото. Труд равен с този на чистачката според категориите на трудовите таблици. Нищо ,че да започнеш ти искат 7 дукумента ,някои от които струват по 40 лв.

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 акулата

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "София":

    Точно така, във София сте се събрали все аристократи от лорд нагоре !!! дето се вика каймака !?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Истината

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Uflaf":

    Явно скоро не сте излизали на нощно заведение (тип дискотека) за да видите как пребиват полу-живи препили хорица без причина същите тези "горки" охранители.. А с тези заплатки си позволяват доста неща, все си мисля, че изкарват и по нещо отгоре от странична дейност в заведенията..
  • 8 Варненец

    1 0 Отговор
    Случката си развива в нощния бар Гетсби. Но за съжаление така става, като полиция, прокоратура и съд не си вършат работата, а свидетели прикриват дилърчета на дрога като тоя. Въпросния ножкаджия е всеизвестен с това, че продава дрога и не му е за първи път да намушква с човек с нож и то пак в дискотека, Георги се казва, викат му Жорко, малко инфо за пресата, ако случайно четете коментарите. Да ги прибират такива пумияри и да търкат наровете доживот, това заслужават, защото това за мен не е просто някакъв бой, това си е опит за убийство.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.