29 Януари, 2018 10:14 4 105 0

Младеж издъхна в Бургас

  • младеж-
  • смърт-
  • бургас

Разследването продължава

Младеж издъхна в Бургас - 1

Заплита се мистерията около смъртта на младия мъж, чието тяло бе открито рано сутринта от живущи в бл. 67 в бургаския жк „Братя Миладинови”. Съседи, които видели починалия да влиза във входа заедно с момиче твърдят, че причината за внезапната му кончина може да са наркотици, съобщава "Флагман".

Двамата привидно не приличали на клошари – нито по дрехите, които въпреки, че изглеждали по-стари, не били раздърпани и овехтели, нито по поведението – младежите били културни и учтиви. „Вчера вечерта ги забелязах, че са горе и се готвят да нощуват на стълбите на последния етаж. Когато ги попитах, нямат ли къде да спят, нямат ли родители и т. н., те ми отговориха, че били останали сами и се грижели един за друг, след като „майка и татко” били починали. Не ми казаха откъде са”, разказа жена от блока, която всъщност е подала сигнала за намереното тяло още в 7:30 сутринта.

Тя допълни, че рано сутринта днес била събудена от викове и ридания, след което на вратата й започнало да се чука с все сила. Уплашената жена, виждайки през шпионката обляно в сълзи младо момиче, все пак отворила. „Молеше ме да се обадя на линейка. Брат й не се събуждал, дори след като му удряла леки шамари. Горкото дете беше в истерия, а аз много уплашена от цялата ситуация. Вдигнахме целия блок на крак призори. Позвъних на 112, но когато медиците пристигнаха вече беше твърде късно”, разказа пред репортер на „Флагман“ жената от 8-ия етаж.

Въпреки че непознатата жена се е представяла за сестра на починалия, двамата нямат роднинска връзка. „Когато по-късно дойдоха следователите единият от тях беше с куфарче и ще го цитирам. Каза нещо много важно: „Никой дори не се поинтересува кой съм и какво правя във входа”. Ето това е. Ето така са влезли. Всички ние сме станали бездушни и абсолютни непукисти!”, разказа друга жена от блока, която рано призори е станала свидетел на цялата изключително неприятна ситуация. Тя допълни, че каквото и да е станало с момчето, това е една истинска трагедия, но не може да се изключи употребата или дори злоупотреба на наркотици.

Жената сподели, че познава загиналия и той със сигурност не е бездомник, но не пожела да разкрие самоличността му. „Здрав и прав млад мъж е това! Не може да умре от студ, вечер температурата не пада под -1/-2 градуса. Как за една вечер – по-малко от 12 часа, може да се стигне до такъв фатален край?!”, попита бургазлийката. В момента тялото на починалия се намира в катедра „Съдебна медицина” към УМБАЛ -Бургас, където ще бъде извършена аутопсия. Тя ще покаже точната причина за нелепата смърт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА