Last news in Fakti

30 Януари, 2018 23:00 3 888 19

Мъж отказа да си плати и преби таксиджия

  • побой-
  • таксиметров шофьор

32-годишен мъж е задържан за побой над таксиметров шофьор, съобщиха от ОД на МВР - Пловдив. Около 7.00 часа вчера във Второ РУ е постъпило оплакване от 56-годишен шофьор на такси, че в района на Централна гара в Пловдив клиент отказал да заплати сметката си и му нанесъл побой.

При организираните бързи издирвателни действия бил установен извършителят – 32-годишен от Стамболийски, криминално проявен и осъждан.

Срещу него е образувано бързо производство за причинена телесна повреда по хулигански подбуди.

С постановление на районната прокуратура мъжът е задържан за срок до 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    26 20 Отговор
    АМИ БАКШИШИТЕ СА НАГЛИ
    МОЖЕ ДА МУ Е ИСКАЛ НЕРЕАЛНА СУМА И ДА СЕ Е ВЪЗМУТИЛ МЪЖЪТ
    ГОЛЕМИ МОШЕНИЦИ И НАГЛЯРИ ТЕЗИ БАКШИШИ И КАРАТ НАХАЛНО

    Коментиран от #3, #5, #6, #10

  • 2 Патриот

    24 1 Отговор
    Щом няма инициали дори етносът е вееч ясен.
  • 3 Анонимен

    16 9 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Че карай и ти що се жалваш само по форумите.
  • 4 Бакшиш

    26 3 Отговор
    И аз кавам такси и съм имал много непритности. Веднъж дори защото не пожелах да мина на червено клиент реши да ме души както беше зад мен. Успях да се измъкна от захвата след което се наложи да се бия на пътя. Аз нямам бог знае какви умения не можах да го надвия нито той мен но имаше щети по колата. И ако си мислите че е лесно елате вие да поработите и да видите с какви утайки се занимаваме. Да видите какво е да ви ползват колата за тоалетна, закусвалня, да ви правят мръсно {примерно - тапицерията ще изгорят с цигара} и накрая заради това че си казал че нещо не може да стане или да се прави в колата да ти скочят на бой. Да ви пилят на главата скъпо бил, колата била тропала, кой какви проблеми има, и да ви кажат "брат нема да ти платим" накрая. Професия мечта... Отстрани изглежда че само си возиме г*за и дереме хората. И моля ви не слагайте всички таксиметрови шофьори под общ знаменател.

    Коментиран от #11, #14

  • 5 Гошко

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Много си умна
  • 6 Бакшиш

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Не всички са еднакви. Не го защитавам. Но ако обичаш недей да го изкарваш света вода, като е престъпник и е набил човека. Все едно ти както си бачкаш да дойде некой да ти счупи муцуната. Нагло не карат само бакшишите. Обаче виж колите са им жълти... Открояват се.
  • 7 ЦСКА ВЪВ В ГРУПА ВИНОВЕН Е ЛУПИ

    12 2 Отговор
    И аз карам такси в София,само нощна,вече 13 год,не ме питайте с какво съм се сблъскал!!!
  • 8 Дъллгия

    5 7 Отговор
    Какво ревът бакшишите 50-60%са осъждани.Лъжат хората ,когато ги питаш никога не са чули и видяли нищо .За реване са първи.
  • 9 Гоуст

    3 7 Отговор
    Аре маанете помпичките и да почнем да плащаме реалните цени па тогава говорете.Вие като сте съвестни и не искате по общ знаменател бъдете съвестни и вие и трошете ръчичките на тези с помпите.
  • 10 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Vasik Atanasova":

    Я ми покажи един дето кара по правилата или може би това си ти а
  • 11 Колело

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Бакшиш":

    То по принцип затова в американските и други таксита в белите страни има преграда между шофьора и пътника. Има си едно прозорче да се подадат парите или дебитната карта и не се отключват вратите докато не се плати. Това е. Ако има проблем директно ги караш пред полицията и толкоз. Малко акъл се иска и разбира се най-страшното за нашите бакшиши... инвестиция, пари трябва да се дадат майка, за да ти е спокойно. Ама прав си я по-добре карай серийна количка боядисана в жълто и се оплаквай от утайките вместо да вземеш мерки.

    Коментиран от #13

  • 12 Гост

    8 3 Отговор
    Карам такси от година помпа нямам мога да кажа че в Йелоу няма помпи както и в ОК дори и да има са толко малко може и да има някоя скрита лимонка но са толко малко че почти не се забелязват а и помпи се ползват само за чужденци са проблема си е твой ако се качиш в копърка и менте на мен са ми правили проблем за 0,69 ст. звъняха във фирмата защо цената е 3,69 а не 3.00 колкото и да обясняваш че има повикване от адрес те си знаят тяхното така че всички са едни и същи такова нещо няма а за карането да бутаме се и нарушавме както и аз но то е защото клиента иска бързо иска бавно на ляво ти си в лентата за ляво ама той или тя се сеща че небило ляво а дясно и трябва да се бутнеш че иначе реве във фирмата а глобата ми е 30 лв трябва да си на адреса за 5 мин ама на никой не му пука има ли трафик няма ли ако не стигнеш глоба 30лв е извинявай ама днес като ме глобят двапъти е аз за кво съм работил ако си се возя днес сам до работа и обратно 20км да мрънкате ама при положение че въртя по 250-300 нормално е че нарушаваш правилника а наглеци има и бармани продавачки и навсякъде не са само таксита не че от тях са малко и мен ме дразнят но това е
  • 13 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Колело":

    Ти като си толко компетентен колко пари трябва да се дадът аз съм дал 8000 първоначална и плащам по 330 на седмица и правиш ли разлика между САЩ и БГ въобще майка замисляш ли се поне малко преди да напишеш нещо. Какви са техните градове и инфра структора и какви коли позволява тя и каква е наща инфра структора и какви коли позволява тя. Ако се сложи преграда колата трябва да по дълга а ако е по дълга ще трябва да караме само по булеварди иначе влизаш по Ангел Кънчев и на Денкоглу няма завиване както и на другите улици в центъра айде стига глупости само пари са ви в устите като те возя на цените който са написани няма проблем
  • 14 Гоуст

    0 5 Отговор

    До коментар #4 от "Бакшиш":

    Милите, единствено при вас се изисква шофьорска книжка. Дори не се изисква свидетелство за съдимост и половината от вас са бивши затворници, което е нормално, защото такситата се държат от мутри... Който за каквото е учил или по-скоро, който какъвто умствен капацитет има

    Коментиран от #17

  • 15 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Много специфична /особена/ и тежка, на моменти гадна, че и опасна е работата на таксиметровите шофьори. И лошото е,че у нас нямаме специални таксиметрови коли, като в някой "бели"държави. Друг е въпросът - колко са им "бели" държавите ?
    Естествено и таксиджиите не са "ангели небесни" - и те са човеци. Но това такси е неговото работно място и малко или много хората трябва да се отнасят с респект към човека, на когото поверяват живота си на практика. Дори да ти затътри кокалите на 2 километра разстояние.
    А за таксите има ценоразпис, тарифи, апарати - трябва клиента все пак да си отваря очите, не само портфейла.
  • 16 Гост

    4 1 Отговор
    Ми брато нямам помпа и когато сте двама се возите по евтино от гр. транспорт и пак се пазарите ето пример трима от студентски град за мол парадайс цена по апарат реална е 4,20 или 4.60ако те хване свтофара идват и казват за 4лв ще ни метнеш ли ми не няма да те метна понеже си нагъл и ми се пазариш айде са смятай два рейса по три билета колко ти е до мола и колко ти е с таксито и още кплко такива има качва се вози се сметка 3.60 вади три лв. и ми нямам повече е няма няма са кво да се прави няма се разправям за стотинки ама това не се вижда или се вижда ама то може иначе сме наглеци
  • 17 еееее

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Гоуст":

    Ти от де знаеш кво се иска бе симпатяго вадиме свидетелство за съдимост на шест месеца аз пък да те отворя и явно и ти си яко компетентен я ми кажи като вадя свидетелство за съдимост кво променя това и по спокое ни ли си
  • 18 ТАСС

    4 1 Отговор
    Да питам всички с минуси :
    -Защо не почнете да биете всички от които не сте доволни : полицай , продавачи , държ.служители и т.н.
  • 19 Гост

    7 0 Отговор
    И докато има клиенти за копърките - ще ревът от цени и помпи.
    Аз съм дал 20000 лв. за нова кола в СВтакси а клиента ме подминава и се качва в гадното и мръсно Тико при миризливия циганин.
    Народа е казал че , докато има овце ще има и касапи !
    Капиш ?