Last news in Fakti

31 Януари, 2018 18:02 7 183 4

Ториното е обвинен за помагач при отвличането на Адриан Златков

  • ториното-
  • ивайло борисов-
  • адриан златков-
  • златко иванов-
  • златко баретата

Златко баретата е освободен след разпит

Ториното е обвинен за помагач при отвличането на Адриан Златков - 1
Стопкадър: bTV

Ивайло Борисов, по прякор Ториното, е обвинен като помагач на неизвестните извършители на отвличането на Адриан Златков, заяви адвокатът му Марияна Тодорова. Заедно с него като помагачи са обвинени още трима души, вкл. и една жена.

"Другите трима също са в качеството на помагачи", потвърди Марияна Тодорова. "Единият - Мартин Марков, е обвинен, че заедно с Ивайло Борисов е предоставил двете коли (Шкода и Опел) за отвличането. Другите са момче и момиче, които живеят на семейни начала, и били предоставили СИМ-карти".

Разпитан е и Златко Иванов, по прякор Баретата, който бил освободен, информира още Марияна Тодорова, цитирана от "Канал 3".

Ториното е спряган за дясна ръка на Баретата. Пред репортерите Марияна Тодорова поясни, че е разговаряла с Ивайло Борисов за Škoda-та, която клиентът ѝ предоставил за отвличането.

"Четирима са обвиняеми в качеството на помагачи на неизвестни извършители", уточни адвокат Тодорова. "Вчера са разпитвани множество лица, купували коли от господин (Тони) Златков, и такива, които са били в приятелски епизоди с Ивайло Борисов (Ториното)", каза още тя.

"На Златомир Иванов (Баретата) не са му задавали въпроси за Борисов. Всеки човек в тази държава отговаря сам за своите постъпки", каза Марияна Тодорова. "Не може господин Иванов да отговаря за всичко, което става в тази държава. Да, безспорно той е криминално проявен, да, осъждан е, но той си има бизнес и не може за всяко по-тежко престъпление да се обвинява господин Иванов".

По нейните думи Ивайло Борисов-Ториното бил приятел с останалите обвинени мъже. "Не знам какви са му отношенията с дамата", каза още тя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телевизионен съд

    7 6 Отговор
    Сигурен съм даже съм убеден,че единственото доказателство на МВР-то е:"един човек каза".
  • 2 Наблюдател

    10 5 Отговор
    Поредната зле скалъпена ПР акция по време на ПреЦедателството... До присъди няма да се стигне!
  • 3 Кавал

    4 0 Отговор
    Този ръфлек ли е така известната мутра ториното хахахах
  • 4 Анонимен

    1 0 Отговор
    Явно са забравили да си платят лиценза за отвличането. Сега ще платят повечко и милите ни прокурори и съдии ще смачкат работата.