Last news in Fakti

1 Февруари, 2018 11:16 1 390 5

Баба остави 12 000 лева и злато на измамници

  • ало измами-
  • телефонна измама-
  • комисар от полицията

Случаят е от Чирпан

Баба остави 12 000 лева и злато на измамници - 1
Снимката е илюстративна

На 31 януари 2018 г. в 18,10 часа в РУ - Чирпан е получено съобщение от 76-годишна жена от града, която заявила, че около 13,00 часа на домашния ѝ телефон се е обадил непознат мъж, който се представил за комисар от полицията и поискал от нея да предостави пари за залавянето на телефонни измамници.

Жената повярвала и оставила пред входната врата на дома си сумата от 12 000 лв. и златни накити. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.209, ал.1 от НК.

Баба остави 12 000 лева и злато на измамници


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бесният язовец на оня с коня

    7 1 Отговор
    Абе, да ви кажа, вече не вярвам на тия кукундрели. Захитряха и те и с надежда някой да им възстанови паричките, си измислят, че уж ги измамили. Откъде толко пари?! Пък все реват, че им били малки пенсиите. Хотят чорлави, един път годишно помирисват сапун, пари нямали за зъбни протези, за ляб нямали, ама имат хиляди да дадат на ало измамници! Ако изобщо ги дават, защато вече сериозно се съмнявам. А ако са ги дали, хич не ми е жал- вместо да си харчат парите и да живеят нормално, те ги стискат и приличат на пещерняци. хак да им е!!! ахахаха

    Коментиран от #4

  • 2 Синдикат на Ало измамниците

    2 0 Отговор
    Благодарим за оказанат подкрепа!
  • 3 гоги

    2 0 Отговор
    Имала бабата-дала има агънца има вълци
  • 4 Камагра

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "бесният язовец на оня с коня":

    Ти си доста по-умен от Язовеца и маалко по-умен от Оня с коня, и да не ти е обективен коментара то по начина на писане се личи интелектуалеца
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.