Last news in Fakti

2 Февруари, 2018 11:42 2 771 5

Oбвиняемите за отвличането на Адриан остават в ареста

  • адриан златков-
  • отвличане-
  • арест

Софийски градски съд наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Здравка Стефанова, Ивайло Борисов, Мартин Марков и Георги Джамбазов, обвинени за тежко умишлено престъпление – отвличане на Адриан Златков.

Искането за задържане е направено от Софийска градска прокуратура.

Съдът прецени, че за четиримата обвиняеми са събрани достатъчно доказателства за причастност към престъплението и има опасност обвиняемите да се укрият или извършат друго престъпление.

Процесуално-следствените действия продължават и към момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа

    17 0 Отговор
    Няма страшно, Ториното бати Злати ще го извади, но нали знаете в България нещо като се размериса трябва малко да поседи в ареста и после ще му издействат я по здравословни причини я нещо друго дом. Арест до делото да му се приспада от присъдата. А по надолу по веригата пешките ще оберат лаврите ;)
  • 2 този

    9 0 Отговор
    Много си прав
  • 3 бай Тодор

    8 0 Отговор
    А стига бе, та той е невинен. Плюс това е много болен, има високо кръвно та чак куца от това. Ще го видите скоро с инвалидна количка и патерици в съда.
  • 4 Batkata

    0 0 Отговор
    За прост народ като нас така ще ни представят героите.Ще забравим и самоубития от полицаите и кадърните ни кметове и така ще си я караме......
  • 5 Mmmh

    0 0 Отговор
    Скоро ще има бум
    Човека го няма