Last news in Fakti

3 Февруари, 2018 10:46 3 837 2

Мамят дядо – мераклия

  • семейство-
  • дядо-
  • мераклия

Полицията е задържала семейство

Семейство, мъж, жена и дете измамиха старец от село Долна Градешница, община Кресна. Жената подмамила възрастния човек с обещание за любовни ласки, след като го проследила до дома му на улицата, пише сайтът „Струма“.

След нея се движил мъжът и малкото им дете. Когато старецът склонил да я покани в дома си, жената дала знак на мъжа си. Минути, след като тя влязла вътре и започнала да дарява с ласките си стареца, мъжът и нахълтал в къщата.

Двамата успели да откраднат 1500 лева от възрастния човек, след което избягали с автомобил. Жертвата подал сигнал в полицията и екип на магистрална задържал перверзното семейство, което е от Елин Пелин. В момента полицията в Сандански работи с арестуваните и търси начин да предаде детето на социалните служби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бутни Дръпни Наведи се

    5 1 Отговор
    Адмирации за екипът на "магистрална" - ако арестуваните бяха бутнали 300-400лв. на патрулката, сега още щяха да са на свобода - да не излезе, че уронвам престижа на ИНСТИТУЦИЯ - оставете ми коентара няколко часа да видим няма ли да позеленее, барем си сверим мнението за полицията (изолирам цинизма си от служителите, които изпълняват задълженията си по съвест и правилник)