Last news in Fakti

3 Февруари, 2018 12:31 5 339 4

Педофилия потресе майки в София

  • педофилия-
  • дете-
  • майка

Коментарите на повечето от майките са изключително гневни

За отвратителен случай на педофилия разказва жена от групата "Майките на София". По-потресаващото е, че майката на потърпевшото дете не е предприела никакви мерки.

"Добър вечер, искам да попитам за съвет, които ми се поиска вчера, но ме остави без думи... Имам приятелка, която е като мен с втори брак и тя има момиченце от първия. И ето го и проблемът - в 2 през нощта се буди жената и какво да види втория й мъж, лежи до дъщеря й със свалени гащи и спи. Милата цял ден е в шок и плаче посъветвах я да подаде жалба, но не знам дали постъпих правилно, а оня казал че му падали гащите понеже нямал ластик.. Вие как мислите, извинявам се за дългия пост", пита Лилия Николова и обяснява: "Направо по "подробности", чисто гол със смъкнати боксерки под коленете."

От поста и коментарите ѝ по-надолу става ясно, че детето е на 9 години. Когато го питали какво се е случило, то твърдяло, че нищо не помни.

Коментарите на повечето от майките са изключително гневни. Има и такива, които смятат, че наистина мъжът може да казва истината в нелепите си обяснения.

От поста се разбира, че майката на момиченцето все още не е предприела никакви мерки срещу насилника, опитвайки се отчаяно да му повярва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    32 4 Отговор
    Опитвате се да лобирате за педерастията конвенция..с фалшиви новини..взели сте едни пари ..как да се оправи тая държава като всички сте корумпирани
  • 2 Валентин

    20 3 Отговор
    Затвор за майките!!!
    Не бива да се нарушават правата на педофилите...
  • 3 соросоидни кърлежи

    18 2 Отговор
    Ще дойде ден ,когато нашите дупетати ще кажат- Няма мърдане,трябва да приемем педафилия за нормалното в нашия живот,защото преди еди колко години сме подписали някой документ в някоя държава..един вид примерно истанбулска конвенция, под хитро прикритие срещу насилие над жените и деца пробутват различни ла-на на нашите деца...
  • 4 Айде-айде

    13 1 Отговор
    А краката му били ли са натопени в леген с топла вода?