Last news in Fakti

5 Февруари, 2018 21:28 2 398 2

Двама задържани за убийство в Айтос

  • айтос-
  • убийство-
  • полиция

Мъж бил убит с 32 удара от нож

Възрастен айтозлия е убит с 32 удара от нож, съобщи директорът на бургаската полиция старши комисар Калоян Калоянов. Жестокото убийство е от миналия петък в ромската махала, но чак днес институциите разкриват повече подробности около бруталния акт. За извършители са обвинени 16-годишният Ясен Стойчев и 20-годишният Желязко Данчев. И двамата живеят в махалата в Айтос. Починалият е на 70 години, съобщава сайтът "Грамофона".

Освен, че възрастният мъж е бил намушкан многократно с нож, той е бил и удрян с юмруци в главата. От прокуратурата поясниха още, че починалият с нищо не е провокирал момчетата, а убийството е станало, докато пенсионерът спял.

Обвиняемите са били пили в деня на убийството. Запоят им продължил и след него. Утре предстои да им бъдат подвигнати обвинения. Ако бъде признат за виновен, непълнолетния го грози затвор от 5 до 12 години, а Желязко Данчев - от 10 до 20 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    3 0 Отговор
    Преди 4-5 години по ТВ Алфа чух че "циганите убиват средно по 1 българин на ден" , тогава ми се стори преувеличено но в момента Е ТАКА !
  • 2 Българин

    3 0 Отговор
    Повече българи умират от цигански ръце отколкото в катастрофи у нас, за пребитите при грабеж не съобщавам ЩОТО ДЪРЖАВАТА СЕ ГАВРИ С НАС И ГИ КРИЕ ТЕЗИ НОВИНИ