Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 18:51 9 008 8

Осъдиха Бабата, убил поморийски наркобос

  • димитър димитров-бабата-
  • иван попов-
  • убийство

35-годишният помориец Димитър Димитров-Бабата, който разстреля местния наркобос Иван Попов, известен с прякора "Костов", ще лежи четири години в затвора. До това се стигна, след като Апелативният съд в Бургас потвърди вчера присъдата, която издаде Окръжната инстанция.

Убиецът ще трябва да заплати на семейството на жертвата и 100 000 лева кръвнина, постановиха бургаските магистрати, пише "Монитор".

Кървавата екзекуция стана през ноември 2015-та година пред поморийския ресторант "Омара" и е била записана от охранителните видеокамери. По време на процеса стана ясно, че килър и жертва са играли години в един отбор и са били близки приятели.

През лятото на 2015-та година обаче отношенията им се влошили рязко, след като Бабата решил да се еманципира и да се отдели от боса Костов. Броени дни преди кървавото убийство, Бабата е бил заклеймен като предател, а бившия му шеф няколко пъти му пращал хора да го сплашат. Самият той му звънял по телефона и му заявил директно: "Внимавай много! Аз съм шефът на "Фирмата"!"

В деня преди убийството Костов нападнал с гумен чук Димитров и го пребил на публично място, пред свидетели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ай стига бе

    49 12 Отговор
    Само 4 години......и той половината вече ги е "излежал", поне 10 да бяха, то вярно че е направил услуга на Поморие и света ама все пак е малко.

    Коментиран от #8

  • 2 Този

    51 1 Отговор
    Един боклук по малко
  • 3 Насо

    25 4 Отговор
    Как 4-ри години ,това някаква подигравка ли е? Те за куче дават повече. Сигурно има някаква грешка ,това е несериозно. Вярно,че и двамата да са си заминали нали........
  • 4 Ахче ми падна ей

    27 0 Отговор
    4 години нищо не е малии пръскам бат ви боко с браникето хаха
  • 5 РОМ

    30 1 Отговор
    Браво на Съдийте,даже и 4 години са много затвор за човек убил друг който трови и убива бъдещето поколение на България,без значение цигани или българи,престъпноста няма етнос.Много добре би било ако се приеме закон,който да дава право на Българските Граждани,да убиват хора занимаващи се с НАРКОТИЦИ убиващи децата ни.Даже по 10 000лв.и награда да ни дадат,и ще видите че в България за един месец ще отидат по дяволите и САКО-МАКО,ТОРИНО-МОРИНО,МИТьО ОЧИТЕ,КИРО ЯПОНЕЦА,И ОЩЕ И ОЩЕ МОГА ДА ИЗРЕЖДАМ,А само МАГИСТРАТИТЕ НЕ ЗНАЯТ КОЙ Е НАРКОБОС,ДИЛЪРИ И ПРОЧИЕ.БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ ТЕЗИ КОИТО ПАЗЯТ ДЪРЖАВАТА НИ И НАС АМИН.
  • 6 СТЕНЛИ

    3 2 Отговор
    От кога отнемането на живот си има цена 4 г. затвор и 100 000 лв...Божееее събуди сееее
  • 7 Дедо

    12 1 Отговор
    След баба Илийца виж какви баби имаме...
  • 8 ЛОЩ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ай стига бе":

    Е толкова....нали за Пирин протестираме. Те за убииство вече и затвор не дават (справка реално осъдиха за умишлено убииство човек на условна 3 години). Дано се избием и затрием по-бързо благодарение на безнаказаността да освободим път за братята. Те поне имат нация.