Last news in Fakti

8 Февруари, 2018 16:48 1 536 4

Пребиха 63-годишна при опит за грабеж

  • побой-
  • грабеж

63-годишна жена от село Добри дял е станала жертва на побой е дома си при опит за грабеж, съобщиха от ОДМВР – Велико Търново.

Снощи в 20.45 часа в полицейското управление в Горна Оряховица е получен сигнал 63-годишна жена от село Добри дял, че е била нападната от непознат мъж в дома си.

Изпратеният на мястото полицейски екип е установил, че същата вечер, след разбиване на входната врата непознат е влязъл в дома на потърпевшата, нанесъл ѝ е побой и поискал пари. След като станало ясно, че в жилището няма пари, нападателят си тръгнал.

Жената е настанена във великотърновската болница с комоцио и без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак е циганин

    13 0 Отговор
    Тази случка се повтаря 15тина пъти на ден в БГ, да почват медиите да ги съобщават че хората си отиват , няма какво да мълчиме, Хелзинският комитет нито ни храни нито ни закриля
  • 2 Коментар

    4 0 Отговор
    Пуулицаите е важно Кубинките да са им удобни и Още и Още и Още Пари да изкат
  • 3 ред

    2 0 Отговор
    пак ром

    Коментиран от #4

  • 4 Патето Яки

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ред":

    Не пише да са пили ром.