Last news in Fakti

9 Февруари, 2018 19:22 2 729 8

Затвор грози учителката от "Брезичка"

  • брезичка-
  • учителка-
  • насилие
Затвор грози учителката от "Брезичка" - 1

В ОДЗ „Брезичка“ има извършено насилие над деца. Това е заключението на Районна прокуратура Бургас.

На база това е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.187 от НК.

Ето и цялото съобщение:

По повод излъчени от медиите материали, съдържащи упражнено насилие над деца в детска градина „Брезичка“ гр. Бургас и след приключена предварителна проверка по случая, Районна прокуратура Бургас е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.187 от НК.

Съобразно закона за извършено престъпление по чл.187 от НК се предвижда наказание до три години лишаване от свобода или пробация, както и обществено порицание.

Чл. 187. Който изтезава малолетно или непълнолетно лице, намиращо се под негови грижи или чието възпитание му е възложено, ако извършването не представлява по-тежко престъпление, се наказва с лишаване от свобода до една година или с поправителен труд, както и с обществено порицание.

Районна прокуратура – Бургас е възложила на разследващи полицейски служители да извършат необходимите процесуално- следствени действия, с цел събиране на доказателства, след което да докладват на наблюдаващия прокурор.

Към настоящия момент няма привлечени лица към наказателна отговорност.

Припомняме, че учителката Милена Иванова от ОДЗ "Брезичка" в Бургас бе заснета със скрита камера да блъска и обижда 4-годишни деца. Тя ще бъде разследвана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plovdiv

    16 0 Отговор
    Нали видеозаписът не е доказателство, според "съвършените" родни закони?!...
    И след като в тоя случай явно ще бъдат счетени като доказателство, кога ще почнат да важат и в случаите, когато са замесени политици??? Както при Разбойко ненакрадисов и ОНЯ запис???????????????

    Коментиран от #2

  • 2 ЗПБ

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Plovdiv":

    То и снимките не са доказателство, ама ходи го обяснявай в КАТ. И винетките бяха обявени за невалидни, но някой да си е взел обратно парите??? Не забравяй, че това е България, все пак!

    Коментиран от #3

  • 3 Plovdiv

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЗПБ":

    "Това е България" единствено защото ние позволяваме "това да е България"!

    Коментиран от #4

  • 4 ЗПБ

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Plovdiv":

    Абсолютно вярно! Няма място за спор по този въпрос!
  • 5 Патето Яки

    4 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Районна прокуратура – Бургас е възложила на разследващи полицейски служители да извършат необходимите процесуално- следствени действия, с цел събиране на доказателства,...........

    Като разпитат персонала и децата ще се намерят доказателства и свидетели. Записите са повод за възбуждане на разследване.
    В някои случаи започва разследване от публикации на медиите.....
    Проблема е че всяко чудо е за три дни и след това пак децата и бебета ядат бой от откачалки.
  • 6 незнайко

    2 3 Отговор
    Вече прекаляват с този случай! Никой не обяснява причината за това отношение на учителката! РОДИТЕЛИТЕ САМО ИСКАТ, БЕЗ ДА ДАВАТ !!! Как се възпитава това дете в къщи, защо не се каже ??? Защо винаги учителите са виновни ???
  • 7 Бай село

    2 1 Отговор
    Четете другата статия в кримито ,,БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА СА НА ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА ПО УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ;;; госпожо защо не избягахте в друга държава след като завършихте за учителка оставете родителите сами да си възпитават децата ,време е да подадете жалба и да осъдите родителите на тези деца за психически тормоз.
  • 8 Я изкарай Гано

    1 1 Отговор
    Едни други дето едва ли са ходили на градина убиха бездомник преди седмица; дете застреля собственик на кръчма на рожденния си ден; други изнасилили кон с прът, след време изнасилили и човек с прът - присъда УСЛОВНАААА!!!!!!!! Карал с 215 във Варна УБИВА 23годишен - пледира НЕВИНЕН; 21годишната Даниела от Севлиево, която я убиха кучета - собственика в Дания ПО ЖИВО-ПО ЗДРАВО;
    Решението: не миграция, евакуация!