10 Февруари, 2018 08:20 5 902 11

Шизофреник уби майка си, живя с трупа ѝ

  • шизофреник-
  • пловдивчанин-
  • живя с труп

Трагедията е станала в началото на седмицата

Шизофреник уби майка си, живя с трупа ѝ - 1

Млад мъж, страдащ от шизофрения, е пребил до смърт майка си в апартамента им в Пловдив, разположен непосредствено до Младежкия хълм, научи "Трафикнюз".

Съседи на семейството твърдят, че често са дочували гръмки скандали и грохот да долитат от дома на майката и сина, като и двамата обитатели на жилището са освидетелствани с психическо разстройство. Досега словесните свади оставали заключени между стените на апартамента, но този път прераснали в акт на физическо насилие с фатален край.

Трагедията се е разиграла в началото на седмицата, когато след ескалирал скандал 24-годишният мъж нанесъл побой на майка си. Вследствие на ударите жената е загинала, а момчето се обадило на роднина, за да поиска пари за погребение.

Неговият родственик обаче се обадил на дядо му, който се усъмнил, че има проблем и отишъл на адреса. След като никой не му отговорил, той извикал полиция. По това време душевноболният мъж е бил в дома си. Униформени установили, че той е прекарал над 3 дни с безжизненото тяло на майка си.

Синът е направил пълни самопризнания. Разследването по случая продължава, материалите са докладвани на прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хахахаха хихихи хо

    1 5 Отговор
    Голям майтап
  • 4 Бесен Язовец

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Норман Бейтс":

    Значи още не са ти вързали ръцете у лудницата скоро мн.скоро и да върнеш смартфона на санитарката ей

    Коментиран от #6

  • 5 Бесен Язовец

    2 5 Отговор
    Този шизофреник по всяка вероятност е бил русофоб и не реализиран IT specialist който се е ограничил само до клавиатурен наблюдател!
  • 6 Норман Бейтс

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Бесен Язовец":

    Хаха, така е, знаеш си ме! :) Чакам с нетърпение след този случай пак да те върнат в отделението и отново да сме в една стая! Предишния път си прекарахме чудесно, нали? Без теб отделението не е същото ;(

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 един

    4 1 Отговор
    Навсякъде, дори и в най-развитите държави, убийствата не са рядкост. Хората си позволяват да отнемат живот по различни причини - ревност, цел грабеж, наркотици, гняв и т.н. Непростимо е обаче двама души, освидетелствани като страдащи от шизофрения, да бъдат оставени да съжителстват. Шизофренията е болест, която се влияе от медикаменти, понякога е достатъчен само контрол лекарствата да се приемат редовно. Но това няма как да стане, ако човекът до шизофреника също се нуждае от специални грижи. Ужасна поредна трагедия. Лошото е, че с нищо досега не сме доказали, че сме способни да се поучаваме. Едни и същи грешки, които накрая ще ни погубят! Обреченост!
  • 9 Аз Варна

    7 0 Отговор
    Ей,хора-не е смешно,страшно е.Лошото е,че шизофреници живеят сред нас и с нищо не можеш да разбереш,че някои хора са болни,докато не им настъпи кризата.Гадното в нашата държава обаче все повече хора страдат от депресия.Ами то като погледнеш заплатите малки и не стигат,сметките високи,услугите скъпи.В един момент човек с нерви като корабни въжета може да изтрещи,така,че да не ни стига.
  • 10 Мими

    3 0 Отговор
    Точно такъв е моят случай. Майка ми р болна, но не иска да си взима лекарствата. Имаме скандали почти всеки ден, тормози ме психически вече 30 години и аз испуших, вече и аз съм болна просто превъртях, от човек който носи всичко на плещите си сега аз имам нужда от помощ а никой не иска да ми помогне. Леля ми само чака баб да умре за да прибере парите и да ни изхвърли от апартамента, защото бе можем да й платим половината, сестра ми има семейство и не иска и да чуе за нас още по малко да ми помогне, приятел си нямам защото кой ще ме вземе бездомна с луда майка и просто искам да скоча от балкона. Ще се случи някой ден наистина. Ние не сме народ ние сме ужасни хора. И да можем не жихме помогнали.
  • 11 Боби

    0 0 Отговор
    Тежко е много, няма дневни центрове ,затова много често са изоставяни. Тъжно, аао искаш да жеверш . Синътми е нр оман