10 Февруари, 2018 08:26 2 414 7

17-годишният, пребил връстник, остава в ареста

  • русе-
  • побой-
  • 17-годишни

Той се призна за виновен

17-годишният, пребил връстник, остава в ареста - 1

Русенският районен съд остави за постоянно в ареста 17-годишния ученик, пребил заедно с още двама младежи 16-годишно момче в Русе.

Случаят нашумя, след като видеоклип с жестокия побой бе разпространен в интернет. Районната прокуратура поиска постоянно задържане под стража на ученика от Професионалната гимназия по електротехника, тъй като деянието е извършено с изключителен цинизъм, дързост и жестокост. Освен това тийнейджърът има наказание от Комисията за противообществени прояви на непълнолетни за друго престъпление, извършено през 2016 г.

Пред съда ученикът се призна за виновен и заяви, че съжалява и случилото се няма да се повтори.

Съдът обаче прецени, че задържаният е склонен към агресия и жестокост и го остави в ареста. Мярката може да се обжалва в тридневен срок.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    10 1 Отговор
    Този път съм доволен от решението на съда.
    Обаче, традиционното развитие на събитията ни е до болка познато и то е характерно точно за бабаитите.
    Озовал се в ареста бабаитът се оказва със силно разклатено здраве: високо кръвно, бъбречна криза, исхемична болест на сърцето, ревматизъм, диабет и шап едновременно или в комбинация от поне три от изброените заболявания, които изискват стационарно лечение и друг състав на съда, засипан от пресни медицински бележки го освобождава под гаранция 200 лева.
  • 2 Макаренко

    10 0 Отговор
    Там,там в Бойчиновци му е мястото,да се пробва да ги бие по-старите,да види,че не е толкова лесно и боя ще е най-малкия му проблем,да се пази да не забременее.
  • 3 МВР

    11 0 Отговор
    ДА ПОКАЗВАТ СНИМКИ С ИМЕНАТА НА ТАКИВА САДИСТИ ЗА ДА МОГАТ ЕВЕНТУАЛНИ ЖЕРТВИ ДА ГО "ИЗБЯГВАТ" , КАКТО СЕ ПРАВИ НА ЗАПАД, инак сме фабрика за материал
  • 4 Митю

    9 0 Отговор
    Как да не си спомниш за Едно Време.
    Уранови мини
    Консервни комбинати
    Сибир
  • 5 Гост

    4 0 Отговор
    Урод
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 един

    1 0 Отговор
    Като чета за различни изроди все в една крехка възраст, на места наричани деца, на други младежи, тийнейджъри и едни такива мили определения, си мисля, има ли нормални младежи у нас, или всички са генетично увредени? Няма ли начин изродите да бъдат задържани някъде, някой да им покаже какво значи нормално поведение? Що за общество сме?! Протестираме против документ против насилието, търсим под вола теле, за да се докажем като някакви малоумници, а такива чудовищни неща минават някак покрай нас, не протестираме, нищо не правим, само си викаме, дай, Боже, да не се случва на нас. Само че никой не е застрахован, никой, помнете! Ако срещна група цигани не изпитвам безпокойство, но ако срещу мен се зададе глутница от десетина нашенски "деца", направо ме обзема ужас, защото те крещят, викат, гледат предизвикателно, престъпна банда. И не знаеш какво ще им хрумне, непредвидими са.