Last news in Fakti

12 Февруари, 2018 09:00 18 237 50

Изверги тренирали на кон, преди да изнасилят Николай с кол

  • враца-
  • изнасилване-
  • кол

В началото на юни 2016 г. тримата тийнейджъри напили с ракия и бира възрастния си съселянин

Младежите, изнасилили брутално 54-годишния Николай Николов от Косталево, са тренирали гаврата с кон, преди да я приложат върху нещастника. Това съобщи кметът на населеното място Любомир Кръстев.

Собственикът на животното обаче се уплашил и отказал да подаде жалба за насилието. Разкритието беше направено в предаването "Ничия земя" по Нова телевизия. Година преди да изнасилят нещастника с дървен кол, тийнейджърите са го събличали гол и са го снимали пред местна кръчма, а след това кадрите били качени във фейсбук.

Припомняме, че през януари т.г. състав на Врачанския окръжен съд, председателстван от Мирослав Досов задължи насилниците - 20-годишният Христо Христов, Теодор Иванов, на 17 години и непълнолетният при извършване на деянието Емилиян, да платят 100 000 лева заради физическото страдание, причинено на Николов.

В началото на юни 2016 г. тримата тийнейджъри напили с ракия и бира възрастния си съселянин, дали му да пуши дрога и го насилили с дървен кол. Вследствие на гаврата, Николай получил вътрешни травми, а след животоспасяващата реакция на лекарите във врачанската болница бил спасен.

Заради това, че си признали вината, извършителите се разминали с условни присъди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българин

    309 0 Отговор
    Три патрона по 0,56 лева и в трапа за такива изроди!!!

    Коментиран от #7, #40

  • 3 yes

    132 0 Отговор
    Нямам думи!
  • 4 Stefko 88

    169 1 Отговор

    До коментар #1 от "държавата на престъпниците":

    Не не може, трябва да надрусаш и напиеш някой от същия пол и да го изнасилиш с кол тогава ще те пуснат. Разбираш ли в случая имаш наркотици от непълнолетни и алкохол което съдът не констатира, после бой и гавра и опит за убийство, което съдът не констатира също, и ако не съм пропуснал нещо вече има изнасилване. Което не е да изнасилиш някой и да ти се размине както казваш. Тук има смекчаващи вината обстоятелства. Алкохол, наркотици, опит за предумишлено убийство..... Разбираш ли? Затова честният съд не намира причина да са в затвора.

    Коментиран от #6

  • 5 Сталин

    203 0 Отговор
    Гулаг за такива, копане в уранови мини, медицински експерименти и донорство!!! Поне да направят нещо полезно в жалкия си живот

    Коментиран от #9, #24

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ghost

    109 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Няма брат,трябва с някакъв ръждясал кол да ги оправиш.Тези не заслужават ценният барут и една шепа скъпо олово
  • 8 Stefko 88

    54 2 Отговор

    До коментар #6 от "държавата на престъпниците":

    Не забравяй да я надрусаш и напиеш , гледай да я душиш и ръчкаш с кол или арматура от зад иииии ако си признаеш , мисля няма да имаш проблеми да те оправдаят. Пък ако сте трима ехеееее.... Сигурна е работата. Има си закони трябва да се спазват , няма как служба тежка носи жената. Виж в Щатите май нямаше да минат толкова лесно , защото щяха да им калкулират престъпленията и силно се съмнявам, че щяха да излязат на свобода поне до 30 годишна възраст.
  • 9 pompev

    25 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сталин":

    Много сузгаляват за оня с мустачките И с право
  • 10 JOro

    83 0 Отговор
    Такива се вкарват в затвора ,правят е к*рви на някой затворник и проблема им е решен.Скапана държава, това е,няма да се оправим докато си мълчим.

    Коментиран от #32

  • 11 ЖЕСТОК НО СПРАВЕДЛИВ

    82 0 Отговор
    Публично заливане с бензин и запалване на тримата пред тълпа !
  • 12 неутрален

    69 0 Отговор
    Тези, които са ги оправдали и тези, които измислиха, чеу като ске признае вината, камо ли не са невинни и се променя присъдата да ПОЕМАТ ВСИЧКИ КОЛОВЕ И ДРУГИ ПОСОБИЯ , С КОИТО СЕ ИЗВЪРШВАТ ГАВРИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, РАЗБИРА СЕ НЕ САМО СЪДИИТЕ ДА ПОЕМАТ КОЛОВЕТЕ, А И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ - ДЕЦА, ЖЕНИ И НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ НАЗАД. ТЕЗИ ИЗВЕРГИ СЪДИИТЕ, КОИТО ОПРАВДАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ТРЯБВА ДА ПЛАЩАТ ОСЪЖДАНИЯТА В СТРАСБУРГ ЗАРАДИ ТЕХНИ ПРИСЪДИ, А НЕ ДА ПЛАЩАМЕ НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. ТЕЗИ БЕЗОТГОВОРНИ И ПЛРАТЕНИ СЪДИИ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАТ САНКЦИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 13 киР междупръстите

    56 0 Отговор
    мале,мале.....каква е тая държава,какви са тия деца бре ...маййййко мила......тренира ли с кон преди това,а после с кол изнасилили човека...тихууууууууууу......тези уруди не трябва да излизат от ТВУ,а там всеки ден бой и събота и неделя десерт,кол в дупнишко....
  • 14 1122

    67 1 Отговор
    Аз ако съм на мястото на потърпевшия,ще има прерязани гърла! Пък после у затвора,там и без това условията ще са по добри от сегашните при които живее Николай!
  • 15 Чичо

    85 1 Отговор
    Искрено пожелавам на съдиите, постановили условните присъди, да им се случи същото "приключение"! Изродия! Пълна изродия! И на тоя фон се чудим защо не ни искат в Шенген!!!! Навсякъде по света може да се случи подобна нечовешка гавра, но само и нас за това се дават условни присъди!!! Пак повтарям - да им се случи дано на магистратите същото!!!!
  • 16 гост

    51 0 Отговор
    И защото си признали само условна присъда!?!? Дали ще им пука утре като им скимне друга изродия...???
  • 17 Нане

    47 0 Отговор
    Колкото и пари да се дават,човека няма да е същият след нанесените травми. Всичко си има възмездие!

    Коментиран от #38

  • 18 Кобрата

    64 0 Отговор
    Каква условна присъда бе? Това е подигравка...
    Тези заслужават да им наврат нагорещено желязо в г..а и да им го изкарат през устата и после да ги трепят до смърт и да ги дадат на кучетата да ги изядат... Все едно тези бедняци ще намерят 100 000 лв, да платят обезщетение... Трябва да се върне смъртната присъда, иначе оправия няма да има. И независимо дали са пълнолетни или не, който върши такива неща, само трепане, иначе ще става и по-зле положението.
  • 19 Филип Тотю

    42 1 Отговор
    Преди години работих по изнасилване на мъж от трима мъже,единият непълнолетен.Счупена ръка,грабеж и изнасилване.Не знаеше кои са.Макар и в полунощ,задържах тримата заподозрени и след културен разговор насаме,най-малкия пропя.Само той не беше правил секс с петдесет годишния мъж,който каза че са трима,защото единият беше повторил.Доста години затвор отнесоха тогава,без малкия.Разказвам това,защото си мисля ,колко лесно е сега.Признаваш и хоп почти невинен.Отърваш пандиза.А престъпниците знаят това и се възползват
  • 20 един

    47 0 Отговор
    Имаше и кратък репортаж в предаването, на който видяхме младежи, живуркащи в това населено място, сигурно щедро хранени от родителите си безделници. По-отвратителни цинични и гадни мутри не бях виждал. И си помислих, че точно този израз на лицето и това поведение имат безнаказаните престъпници! Ние си ги отглеждаме, храним си ги, на свобода са, радват се на ужасяващия си живот, дрога, колкото искаш, и възможността да вършат чудовищни неща безнаказано. Къде е главният прокурор, който гледа гузно, занимава се с неща, които не са негова работа, стана противен и на самия себе си, предполагам, защото все пак има съвест някаква, надявам се. Ужас и безизходица, това е положението в ничията земя. За радост на чудовищата, които отглеждаме. Това е бъдещето на България - млади хора, които вършат подобни неща, и пак ще ги вършат, безнаказаността насърчава! Сега изтезават безпомощен човек, после ще изтезават жените, децата си и който им падне! И след това били сме на изчезване! Дали с този манталитет, с това възпитание заслужаваме да ни има? За горкото животно ще се въздържа!
  • 21 The TRAPPER

    37 1 Отговор
    Ако бях роднина на потърпевшия щях да хвана съдията и .........
  • 22 ГОСТ

    39 0 Отговор
    Няма смърт ...... много лесно
    Без ръце, сляпи, и кастрирани ....и да ги пуснах да си живеят....

    Това потърпевшия с 100 000 , ако ги получи , сам да го направи ...
  • 23 Бай Тошо

    26 6 Отговор
    Сега нали е модерно да изпростяват младите Боко на кво да ги научи на друго
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Върви народе възродени

    27 1 Отговор
    "Собственикът на животното обаче се уплашил и отказал да подаде жалба за насилието."
    Обитатели на територията РБ снишавйте се! Снишаване до дупка!!! Ако някой се изправи - бързо да бяга, защото го чака дървения кол.
  • 26 гост

    37 0 Отговор
    ...Ако съм приятел или роднина на онзи човечец-веднага и по същият начин и на скапаните съдии,и на изродите-пикльовци!Без значение от последствията за мен! Абсолютно-убеден съм,че това е единственият правилен,верен и точен отговор на идиотизма в т.н. ни държава и точно това трябва да е отговора на всеки,ако искаме да спасим и себе си,и територията ни,на която сме имали нещастието да се родим и живеем!
    Хайде-опровергайте ме или ме подкрепете безусловно!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 аве фюрер

    33 1 Отговор
    От кога казвам ,че смъртното наказание трябва да се върне ...
  • 29 Stefko 88

    34 1 Отговор
    Поне за зоофилия и изнасилване на кон не може ли да ги осъдят? Явно за човек и наркотици не може!
  • 30 МВР

    22 0 Отговор
    МВР ДА ПИШЕ ИМЕНАТА И ДА ПОКАЗВА СНИМКИ КАТО Е НА ЗАПАД - гледали ли сте ID-EXTRA или CRIME & IVESTGATION ? - не само че показват снимките и имената ами правят документални филми за престъпленията, за такова престъпление 20годишният христо Тодоров би лежал 10-15 години
  • 31 Крум

    28 3 Отговор
    Не е виновен съда а са виновни ония 240 свине в парламента че са гласували такива закони които позволяват толкова леки присъди за такива тежки престъпления.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Vasik Atanasova

    21 0 Отговор
    условни присъди нямам думи
  • 34 Vasik Atanasova

    23 0 Отговор
    такива не трябва да живеят
    и да се разхождат между обществото
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 айтозлия

    17 0 Отговор
    само Белене на прасетата да папкат но за съжаление нямаааааааааааааааа.това ни е съда .
  • 37 РъкатаНаМъртвеца

    15 0 Отговор
    Съдиите са пуснали " условно " престъпниците защото искат още престъпления от тях срещу България !
  • 38 Колев

    15 0 Отговор

    До коментар #17 от "Нане":

    Не се залъгвай ,че ще получи един лев човека ,къде работят изродите за да им взимат заплатите ?
  • 39 Патриот

    15 0 Отговор
    Ето - българина с две имена и населено място. Тъмнозелените пак "младежи".
  • 40 факт

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Ако ги сложиш един след друг може да се размине само с един 9х19 пара!!!
  • 41 onq s konq

    3 0 Отговор
    Горкия кон
  • 42 Нещастници

    8 0 Отговор
    Абе в тая държава условните присъди са много популярни бре ! За убийство условна, за насилие условна, за катастрофа от бързо каране условна.

    Я да вземат на такива, които съзнателно правят престъпление да им дават по няколко години и да видиш тогава.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Driving pleasure

    13 0 Отговор
    Нема стане така пичове... такива извратеняци не се поправят - решението е да ги изтриеш от лицето на земята и както е казал Българина решението е само патрона!!!
    Дори никой да не си вземе поука поне си оттървал и без това пренаселената земя от 3 боклyka
  • 45 гощо

    2 1 Отговор
    Така се забавляват по селата! После идват в София и си продължават по старо му а ние се чудим защо тази агресия навсякъде! То идва диво пЪрче от село тука ле-леее голям град мнооуУУуу народ и горкото то се комплексира и почват проблемите!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Голям прос

    4 0 Отговор
    А стига бе! Условни присъди за това извращение! Ами дрогата, насилието над коня. Тия съдии къде са учили право, явно в някой долнопробен университет. Това ако е държава. Като няма подобаващи наказания ще ги има тия простотии.
  • 49 Мара

    1 3 Отговор
    Като чета,има някой неща,дето ми са интересни!Първо:54 годишен мъж,въобще не е стар,а е мъж в силата си!Второ:Напили то с ракия и бира???Насила ли са му сипвали в устата!?!Трето:Преди години,му правили снимки гол!!!Опитайте се,насила да съблечете някой гол и да го карате да позира!
  • 50 Роман дизел

    1 0 Отговор
    Госин съдия и тебе ли те черпиха със бира ракия и цигарки тия трима папуаси?