12 Февруари, 2018 09:13 3 522 5

Тийнейджърка от Пловдив обвини баща си в изнасилване, той е в ареста

  • изнасилване-
  • девойка-
  • пловдив

Мъжът има 5-годишна присъда за същото престъпление

Тийнейджърка от Пловдив обвини баща си в изнасилване, той е в ареста - 1
Снимка: Shutterstock.com

Пловдивчанин е задържан в Пето районно, след като собствената му дъщеря се е оплакала, че е била изнасилена от него. Инцидентът е станал в петък вечерта в семейното жилище в "Тракия". Само преди няколко години 48-годишният мъж е получил петгодишна присъда за абсолютно същото престъпление. Тогава той отново е насилил дъщеря си, която е била на 14 години. След като бащата влязъл в затвора, момиченцето останало да живее в семейното жилище заедно с баба си и дядо си. Майката ги напуснала, съобщава сайтът „Трафик нюз“.

В петък вечерта кошмарът се повторил отново. 18-годишната девойка написала съобщение в месинджъра на своя учител, в което му съобщила за случилото се и го помолила да позвъни в полицията, тъй като нямала минути в мобилния телефон.

Преподавателят подал сигнал и след минути служителите на Пето районно управление били в жилището на момичето. Бащата също бил там. Тя разказала, че вечерта се прибрала изморена от тренировки и легнала да спи. Тогава баща й влязъл в стаята и легнал до нея. Свалил й дрехите и я насилил. В същия ден двамата били сами у дома, тъй като бабата и дядото били на село.

Мъжът е отведен в полицията, въпреки твърденията му, че е невинен. Задържан е с прокурорска заповед за 72 часа. Криминалистите работят по случая. И бащата, и момичето са прегледани от лекарите на Съдебна медицина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Салама Алеко

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Anatoli73":

    Прав си, всяко стадо си има мърша! Но какво правим със стадото в което всичко е мърша?

    Коментиран от #4

  • 4 Анонимен

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Салама Алеко":

    Стадото за което говориш се оставя в екарисажа. Има решение за всеки проблем, но има ли интерес да се реши....
  • 5 Голям прос

    0 0 Отговор
    Тоя му е харесало в затвора да му разширяват кюнеца и си го проси отново. Там такива боклуци ги харесват. Имам приятели надзиратели, та те разправят...