Last news in Fakti

12 Февруари, 2018 09:47 4 422 8

Шпакловчик блудствал с непълнолетна полякиня

  • полякиня-
  • изнасилване-
  • шпакловчик

Момичето по чудо е спасена от сигурно изнасилване

Супер скандал, с опит за изнасилване на непълнолетна полякиня, е бил потулен в разгара на лято 2017, узна Флагман.бг.

За извратената история става ясно едва сега, след като извършителят – шпакловчик с начално образование от поморийското село Бата, вероятно циганин, бе осъден от Районния съд в Поморие, но се размина сравнително леко – 2 години условно с 4-годишен изпитателен срок.

Заради деликатното естество полицията рядко съобщава подобни случаи, а и по време на активния сезон инцидентът със сигурност щеше да има сериозен международен отзвук.

Случката се е разиграла на 8 юли в поморийското село. Незнайно кой безумник решил да заведе група полски туристи в ресторант в село Бата, за да им организира "фолклорна програма". Поляците били в тийнейджърска възраст, момичето, с което малко по-късно шпакловчикът ще блудства, само признава, че изпива „3-4 чаши вино”.

Към 22 часа тя излязла навън, за да подиша чист въздух. Към нея се приближил местен жител с фамилия Пешев. Той разменил няколко реплики с момичето на руски език, след което решил да й помогне да се върне обратно в ресторанта.

В този момент обаче към тях се присъединим извратенякът, който в делото е съобщен само с инициали „М.Д.”. За него се знае, че е с начално образование, живее в селото, шпакловчик по професия. В болния му мозък се родила идеята да се възползват от момичето, той склонил Пешев да я отведат към Боровата горичка и след това да я насилят, става ясно между кориците по делото.

Изродът на всичкото отгоре задигнал и телефона на полякинята. Момичето паднало безпомощно на земята, а извратенякът започва да я опипва и да съблича, след което и той самият се съблякъл и търкал в нея. Полякинята се разплакала и викала отчаяно за помощ. За късмет била чута от две момчета с инициали К.Колев и Ж.Колев, които я спасили от сигурно изнасилване.

Малко по-късно полякинята разпознала изрода от Бата, който й посегнал, но тъй като той е с чисто досие, се разминава само с условна присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кенефистан

    31 1 Отговор
    Поредният случай на беззаконие.
  • 2 некойси

    29 0 Отговор
    Ехее ... разминало му се е ... значи е поощрен за подобно поведение от самата държава.
  • 3 гост

    28 0 Отговор
    На съдята дъщерята дали ще е доволна от подобна присъда? Вие, съдиите, замисляте ли се, че условна присъда не е присъда, защото никой не стига дотам да я лежи? Ако открадне вафли без насилие, добре, дайте му условна, но след като насилтвенно се е опитал да прави секс с непълнолетно момиче то какви условни се дават? Минимум 20г., за да е справедливо, така всеки друг циганин ще иска да насилва като гледа как Мехмед се е разминал, без да лежи и ден дори.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Като гост

    2 10 Отговор
    Ако и беше ударил една шпатола, нямаше да вика помощ!
  • 6 гост

    3 3 Отговор
    след като приемем ИК никой няма да прави такива неща вече, щото знае че са забранени.

    Коментиран от #7

  • 7 Анонимен

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Те и без да приемаме ИК, са забранени тия неща. Както каза един по горе, малолетната дъщеря на съдията е доволна от тази присъда.
  • 8 2024

    3 0 Отговор
    ЗАЩО КРИЯТ ИМЕНАТА ? ДА ПОКАЗВАТ СНИМКИ