Last news in Fakti

12 Февруари, 2018 19:15 2 499 2

Мароканецът, издирван от Интерпол, искал да живее у нас

  • даеш-
  • ислямска държава-
  • джихадист

Мъжът е издирван за тероризъм и връзки с „Ислямска държава”

За 90 дни ще остане в ареста мароканецът Науфел Вашид Захри, който е издирван от „Интерпол” за тероризъм и връзки с „Ислямска държава”. Това реши Хасковският окръжен съд, съобщи БТВ.

В рамките на тези 90 дни мароканските власти трябва да внесат молба за екстрадирането на Захри.

Окован от глава до пети, днес в съда мъжът разказа, че е влязъл у нас нелегално на 13 януари, като при задържането си е представил неистински документи. Самоличността му е била установена от служители на ДАНС в центъра в Любимец.

Захри призна, че е живял 4 години със семейството си в Сирия, но отрича да е терорист.

Той обясни, че преди 6 месеца е изпратил близките си обратно в родината и знае, че е издирван от властите там. Затова и заяви, че иска да живее в нашата страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    13 0 Отговор
    Събрахме каймака на отайката
  • 2 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Че къде на друго място по света, ще се чувства по-добре ??!!
    Само за сведение: Речник на българския язик 1995 г на Ст.Буров и колектив, стр.800 , пета дума от горе - надолу - УТАЙКА !!!!!