14 Февруари, 2018 23:02 2 651 3

Задържаха купонджии, заплашвали полицаи

  • задържани-
  • купонджии

На 13 февруари т. г., около 23.50 ч. служители от Второ Районно управление – Бургас посетили частен дом, разположен в бл. 89 ж. к. "Братя Миладинови" по сигнал за силна музика, като в апартамента установили, че се намират: 44-годишната М. С. от Бургас, празнуваща рожден ден, Г. Ф., 44-годишен и В. Н., 45-годишен, и двамата от Бургас. Това съобщиха от ОДМВР-Бургас.

Тримата били във видимо нетрезво състояние, като не изпълнили полицейските разпореждания и започнали да се държат агресивно.

Отправяйки закани и заплахи бургазлиите влезли във физическа саморазправа с полицейските служители, като единия от тях е с нанесени удари с юмруци по тялото.

За предотвратяване на противоправното поведение спрямо тримата е използвана физическа сила и помощни средства, като същите са отведени във Второ Районно управление – Бургас и задържани за срок от 24 часа. По случая е образувано е бързо полицейско производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 2 Отговор
    Селяци
  • 2 пии със зеии

    16 1 Отговор
    Сега малко масажче в полицейското и ще излязат омекнали селтаците !
  • 3 Този

    4 1 Отговор
    Не малко здрав масаж