19 Февруари, 2018 12:16 9 815 13

Родният ъндърграунд се сдоби с наркобос-джендър

  • наркобос-
  • джендър-
  • румен дахлев

Българският ъндърграунд е в крак със световните лайфстайл тенденции. Роден бос, за който се твърди, че е един от сериозните фактори в трафика и продажбата на хероин и кокаин, е джендър по съзнание, призвание и поведение, пише HotArena.

Става въпрос за малко популярния за широката публика Румен Дахлев.

Той е родом от Поморие, а прякорът му е Черния принц. Идва от ромската му жилка. Миналата година в медиите излезнаха публикации, че помориецът е един от сериозните фигури в бизнеса с дрога. В ГДБОП имало информация, че той търгува със сериозни количества хероин и кокаин. Хероинът се взимал от Турция и изнасял за Холандия. Там на бартер Дахлев взимал кокаин.

Част от белия прах се продавал в Западна Европа, а друга влизала в България за вътрешния пазар. След постъпването на данните срещу актуалния играч срещу него е започнала проверка. Силно интересен факт лъснал в тази проверка.

Оказало се, че Дахлев имал много палав живот. Той се обличал и гримирал като жена. В този вид канил в тайна квартира в столичния квартал "Лозенец" на ул. "Плана Планина" ученици от мъжки пол. Да се забавляват.

Румен Дахлев сам споделял на приятели, че от доста години се чувствал некомфортно в тялото си. Мъжките белези се бунтували от нежното самоосъзнаване за себе си. Такъв дискомфорт може по принцип да бъде решен с операция за смяна на пола, но не е ясно дали той ще се реши на такава стъпка.

Дахлев се хвалил пред учениците с големия си автопарк. Той се оценявал за над половин милион лева. Любимият му цвят на коли явно е син. Две от неговите беемвета са с цвета на морето. Става въпрос за спортно и супер скъпо „БМВ М6” и Х5” от същата марка със спортен М пакет. Тях дори си ги беше качил публично във Фейсбук.

Всичките му автомобили са с немски номера, за да си спести данъци в България. До преди години Дахлев е имал връзка със застаряващата фолкпевица Лия, но се е разделил с нея, за да се прехвърли на ученическа вълна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емигрирам

    36 0 Отговор
    Тъкмо няма да му е скучно в пандела
  • 2 5ко

    39 0 Отговор
    юкато го знаят как си вади хляба, защо е вавън, а не на топло?
  • 3 кукуруку

    26 1 Отговор
    Като всички знаят с какво се занимава, що още не са го опандизили? Всички знаят за какво става въпрос, само господата полицаи - не.
  • 4 Зорлем

    30 0 Отговор
    Перефразирайки стария виц - каквато държавата, такива и наркопласьорите ѝ!
  • 5 решение

    15 1 Отговор
    Вкарайте я в затвора й ще й решите проблема !

    Коментиран от #6

  • 6 Сталин е бил прав

    17 1 Отговор

    До коментар #5 от "решение":

    Какъв затвор--направо разстрел..
  • 7 Неканен гост

    22 1 Отговор
    Ох не мога вече... аман от простотии!
  • 8 Боже опази ни

    13 2 Отговор
    Циганин по кръв, обратен по сътворение и забавления с момчета.
    България само такива ги е приютила.
  • 9 Бате СЕР ГЕИ

    5 1 Отговор
    Kak ще го вкарат в панделата бе след като редовно си плаща данъците на който трябва.А е и джендар за тях закона не важи а и в БГ закон е най уродливото понятие.МВР трябва да се прекръсти в НСЦ , национален статистически център.
  • 10 Изумен

    4 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: В ГДБОП имало информация, че той търгува със сериозни количества хероин и кокаин. Хероинът се взимал от Турция и изнасял за Холандия. Там на бартер Дахлев взимал кокаин." Айде сега,целият този маскарад, наречен ГДБОП, заедно с Този/Тази, към софийският, със строг режим!
    Егати държаеата!!!
    Цацароов ,спиш лиии???
  • 11 Не на бозата

    2 0 Отговор
    Като за начало,човекът е родом от гр.Мизия,а има имоти в Поморие..Толкова за журналистиката в БГ!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Балев

    1 0 Отговор
    По-голяма тъпотия скоро не бях чел, а аз чета тъпотии постоянно.