20 Февруари, 2018 15:43 2 092 4

Дадоха старт на делото срещу Йоан Матев

  • йоан матев-
  • дело-
  • убийство

Семейството на убития Георги Игнатов иска 400 000 лева кръвнина

Дадоха старт на делото срещу Йоан Матев - 1

Софийският градски съд (СГС) даде ход на разпоредителното заседание по делото срещу Йоан Матев. Той е подсъдим за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина на 2 юни 2015 г.

Съдът конституира майката и бащата на момчето като частни обвинители и граждански ищци и допусна поисканото обезщетение от семейството на Георги Игнатов от 400 000 лв.

Матев е обвинен в умишлено убийство. Според обвинителния акт той е осъзнавал какво върши и до какво могат да доведат действията му.

Ако бъде признат за виновен, той ще получи наказание от 5 до 12 години лишаване от свобода, защото в момента на убийството е бил непълнолетен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай Тодор

    13 1 Отговор
    До живот за такива изроди!
  • 2 Темида

    4 7 Отговор
    Да му дават условна и да го пускат. И без това на народа му е се тая за безнаказаноста. Да ходи да избива Българи да изчезнем по-бързо.
  • 3 народ

    12 1 Отговор
    Какви 5 лева,какви 12 лева,бе хора?
    За умишлено убийство на електрическия стол!
    Стига сте толерирали убийците!
  • 4 впечатлен

    3 0 Отговор
    Какво ще рече, че е бил непълнолетен? Ами тогава всички непълнолетни със склонност към убийства да използват тази възможност и да действат! Присъдата им ще бъде минимална, възможност за условна също. Този случай потресе България! Как може да убиеш едно дете, за да го ограбиш, при положение, че нито си беден, нито си гладен, ей така, заради спорта! И да се разхождаш въоръжен! Съвест никаква, вместо това укриване! Толкова лош късмет за убитото дете, такава мъка за родителите и близките му, да беше някакъв нещастен случай, а то посред бял ден, насред парк наръгано от изрод! Изрод - нищо друго не мога да кажа! У нас такива като него с лопата да ги ринеш! И вечно оправдани или с минимални присъди! От този никога човек няма да стане! Помнете! Генетично увредена психика!