Last news in Fakti

26 Февруари, 2018 13:28 4 981 0

Застреляха мъж в Ловешко

  • ловешко-
  • добревци-
  • убийство

47-годишният жител на село Добревци е убит в дома си

Застреляха мъж в Ловешко - 1

47-годишен мъж е убит в ловешко село в неделя, съобщиха от полицията. Сигнал за престъплението е подал братът на жертвата в 18.50 часа. 50-годишният мъж сам открил трупа на близкия си родственик в къщата му в с. Добревци, където живеел със съпругата и сина си.

На мястото незабавно бил изпратен полицейски екип, който установил, че се касае за убийство, тъй като мъртвият имал огнестрелна рана на главата.

Двамата братя имат фирма за производство на прочутата ябланска халва, съобщава "24 часа". Между тях не е имало вражда, не са засегнати и бизнес интереси, най-вероятно убийството е от битов характер.

По случая е образувано досъдебно производство. Полицията е започнала разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА