Last news in Fakti

3 Март, 2018 16:45 26 234 113

Кой е лекарят, застрелял Плъха?

  • жоро плъха-
  • пловдив-
  • труп

Крадецът, известен с прозвището Плъха, е стар познайник на полицията

Кой е лекарят, застрелял Плъха? - 1

Пловдивският лекар, задържан за убийството на Жоро Джевизов - Плъха, е шефът на рентгеновото отделение в УМБАЛ "Пловдив" Иван Димитров, съобщи "Трафикнюз".

Вчера крадецът бе открит застрелян върху кола зад сградата на Областната управа. След разпити на няколко лица от района криминалистите са стигнали до евентуалния извършител.

Джевизов е влязъл в къщата на лекаря заедно със свой съучастник. Собственикът ги е чул и излязъл да види какво става, тъй като в съседните стаи спели съпругата и децата му. Тогава Плъха го нападнал с нож и го е ранил в крака. Другият крадец побягнал, а лекарят стрелял няколко пъти. Бандитът е издъхна навън от рана в гърдите. Лекарят твърди, че оръжието не е било негово, а е изхвърлено от другия съучастник. Пистолетът е самоделка.

Приятелите му описват д-р Димитров като емоционален, но много възпитан мъж. Тренирал редовно и бил в много добра физическа форма.

Крадецът, известен с прозвището Плъха, е стар познайник на полицията. Основната версия на полицията, че някой е засякъл крадеца на местопрестъплението и го е застрелял, най-вероятно ще се окаже резонна. До трупа на Джевизов е открит нож, който е негов, а по острието е намерена кръв, която съвпада с тази на лекаря.

Срещу Димитров е образувано досъдебно производство, все още не я ясна квалификацията на обвинението, което ще повдигне Окръжна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    533 9 Отговор
    Какво обвинение, какви пет лева.
    Награда за този лекар.
    Един боклук по-малко

    Коментиран от #49

  • 2 в държавата на герб

    382 11 Отговор
    По стара българска традиция сега съда, ще осъди и този лекар на затвор, защото същия този съд не си е свършил работата и не е вкарал този плъх да гние в затвора !!!
    Тъжно ми е за този лекар няма шанс в тази държава в кото само циганите, престъпниците и политиците имат права !!!
    Пак питам, защо полицията толкова съвестмо си вършат работата само, когато убият някой гнусар престъпник !?!?

    Коментиран от #6

  • 3 Дедо

    318 8 Отговор
    Човека е за награда! След конвенцията и Гинка да видим дали ще им стиска да го обвинят!
  • 4 гоги

    366 5 Отговор
    Доктора е герой!
  • 5 честито

    320 5 Отговор
    поздравления за лекаря!
  • 6 Ami

    303 4 Отговор

    До коментар #2 от "в държавата на герб":

    Хайде тогава, ако го обвинят и осъдят да го защитим с протести -лесно е !

    Коментиран от #10, #11, #43

  • 7 Един от хората

    278 5 Отговор
    Браво на лекаря че е защитил семейството си, по най правилният начин!!От неговият пример трябва да се поучим и всички, които трябва да оцеляваме в тази бандитска държава.
  • 8 Йордан

    93 2 Отговор
    Добре са подредили казуса, но така трябва.
  • 9 брей,брей

    234 5 Отговор
    Паметник на доктора!!! Един истински мъж е защитил семейството си от плъх! Адмирации !!!
  • 10 Гост

    229 8 Отговор

    До коментар #6 от "Ami":

    Не мога да разбера защо имате минуси - явно в нета е пълно с престъпници!
    За жалост лекарят ще го отнесе и лайняната ни държава ще съсипе живота на толкова важен за нея човек, какъвто несъмнено е д-р Димитров. Това са ни законите - ще съсипят живота на човек който е защитил живота и здравето на семейството си, все едно той е поискал мръсния престъпник да влиза в дома му и да го напада с нож!

    Моето мнение е, че сме под еврогейско робство, което ни налага да плащаме помощи за циганите и да нямаме адекватно правораздаване!
    Спомнете си, че преди няколко месеца бяха пуснали предсрочно част от бандата за отвличания, именно поради наложена евродиректива!

    Кой ни пита дали да няма смъртно наказание, че ЕС ни го наложи като ултиматум?
    А Вероника от Велико Търново щеше да е още жива, ако циганинът, който я уби за 5 лева, беше евтанизиран още след първото убийство, което извърши!
    Геноцидът над българите продължава, докато не изчезнем. Сами сме си виновни - готови сме за пари, да отидем и станем слуги на края на света, вместо да се борим тук. На предците ни, които са си дали живота за тази държава, да не им е било по-лесно, че са стояли тук и са си давали живота?

    Коментиран от #106

  • 11 в държавата на герб

    146 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ami":

    Те ще кажат, че законите са такива и те са ги приложили, а ПРОБЛЕМЪТ е че тези закони се прилагат винаги само върху нормалните хора и почти никога върху, престъпници, цигани и политици !!!!
    Затова прокуратура и съд не могат и 10% доверие да достигнат !
    И протести да има нищо няма да се промени, ще го осъдят,затова казах че ми е тъжно за лекаря, защото тук всички институции най-нагло ни плюят в лицето, като се почне от най-големия гюн сурат Вожда Бай Хой !!!
  • 12 The TRAPPER

    154 4 Отговор
    НЕВИНЕН !!!!!!!!!!!! Той е пич !!!
  • 13 Deathless91

    160 4 Отговор
    Защо полицията е издала името на лекаря?! Защо изобщо са ровичкали случая заради някакъв цървул, ясно беше, че е било самозащита?!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Red

    134 3 Отговор
    Милицията да си посипе главата с пепел! Ако айдука беше заклал доктора и семейството му пак щеше да има теория на конспирацията.. и едни разследвания и едни съмнения за световен заговор.. Не, че МВР-то щеше да хване някого!!! Та значи човекът се е защитавал и хич да не се опитват разни смърдящи организацийки да надигат змийските си главици
  • 16 Гошо

    80 2 Отговор
    Куриозно. Според мен няма да бъдат повдигнати обвинения на лекаря. 95% съм сигурен, че ще бъде оправдан. Все пак ще следя случая и становището на съда.

    Коментиран от #35

  • 17 финдли

    103 0 Отговор
    Правосъдната система мрази смъртната присъда,защото я лишава от доходи.Друго си е боклукът да си ходи на свобода с 15 присъди и 20 регистрации(каквото и да означава регистрация на престъпление).Това са дела,насрочвания,отлагания,заболяване на адвокати,заболяване на боклука,споразумения.А сега какво? Гръмнали им златната кокошка.Никаква милост за такъв.
  • 18 Кобрата

    122 5 Отговор
    Добър лекар се е оказал, излекувал е циганинът от ряз. Вече няма да страда нито от безпаричие, нито от всякакви други болежки и тревоги
  • 19 Като на кино

    84 3 Отговор
    Лекарят е бил в правото си и е действал правилно.Но нещо фактите не се връзват с изнесеното по медиите до момента.Няма логика другия да си изхвърли пистолета.Иначе добре че го е гръмкал отпред значи са го нападнали.
  • 20 браво докторе

    116 3 Отговор
    БРАВО,ДОКТОРЕ,ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ!
  • 21 Morgoth

    90 1 Отговор
    Ало, полицията, постарайте се малко и лепнете убийството на съучастника му. Така двама крадци ще бъдат разкарани от улицата!
  • 22 градски

    57 2 Отговор
    Ще му спрат тока на лекаря. Оня за да е на улицата си е плащал където трябва.. а сега някой ще остане без пари.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кабагайдаров

    70 1 Отговор
    Дано му вдигнат паметник на лекаря.............такива гниди трябва да бъдат изтребвани.
  • 25 Бесен съм

    77 0 Отговор
    Аз имам деца и жена, които трябва да защитя. Те влизат с намерения да убиват, защото носят оръжие. Въпросът е според закона който защита този който влиза, аз какво да направя. За мен съм решил, всеки влиза в моята къща на своя отговорност, излизането не е гарантирано. По-добре на топло от колкото болести от оплаха.
  • 26 само ЛОКО Пловдив

    75 2 Отговор
    Трябваше ли да се остави циганина плъх до го заколи,да заколи и семейството на доктора! Ей така го заклаха на вилата му, началника на товарна гара Димитровград,който беше началник на майка ми,а такъв свестен човек,рядко се среща,
  • 27 Цар Вул

    12 144 Отговор
    Затвор за този лекар ПРЕСТЪПНИК!Тези приказки за проникнали в къщата да ги разправя на някой друг!Един крадец първо проверява ИМА ЛИ НЯКОЙ В КЪЩАТА/ДАЛИ СЪС ЗВЪНЕЦА ИЛИ ПО ДРУГ НАЧИН/И ЕДВА ТОГАВА ВЛИЗА ВЪТРЕ!А онзи другия ще си хвърли пистолета само при вида на лекаря и той ще застреля приятеля му със самоделка!Само,че и тук версията на доктора ИЗДИША ОТВСЯКЪДЕ!Който разбира от оръжие ЗНАЕ,ЧЕ ТЕЗИ ОРЪЖИЯ МОГАТ ДА СТРЕЛЯТ САМО ВЕДНЪЖ!!,И ПОСЛЕ СЛЕДВА ДА СЕ ЗАРЕЖДАТ ОТНОВО!!Тук се намериха големи разбирачи и като крадци и като огнестрелни специалисти!ПРОЧЕТЕТЕ,ПОНАУЧЕТЕ НЕЩО И ТОГАВА ПИШЕТЕ!НЕ ДРАСКАЙТЕ ГЛУПОСТИ!Все пак убит е човек,а не куче!И как така застрелян в къщи,а умрял на капака на колата?На колко метра?Аутопсията ще покаже и за оръжието,и за раните и за отпечатъците по него и за кръв в къщата,и т.н.т.е. доста неща стига полицията да ги ЧУЕ И ВИДИ,А НЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ОЩИПАНА МОМА!Всичко зависи от ВРЪЗКИТЕ на доктора и паричното му състояние!Всичко друго е от ЛУКАВАГО!!!!

    Коментиран от #36, #37, #38, #42, #44, #46, #61, #63, #64, #109

  • 28 ДИМИТЪР

    81 3 Отговор
    ТОЗИ ЛЕКАР ЗАСЛУЖАВА ПРАВИТЕЛСТВЕННА НАГРАДА
    И ОРДЕН ЗА ОСОБЕННИ ЗАСЛУГИ
  • 29 БОРАНЧ

    78 3 Отговор
    ЛЕКАРЯ Е ГЕРОЙ ДОЛУ ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА ТЕ СА ПРЕСТЪПНИ ОРГАНИЗАЦИИ ПОДКРЕПЯЩИ ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИИЦИ.СЪДЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО НЕВИННИ ХОРА.
  • 30 ДИМИТЪР

    67 3 Отговор
    БРАВО ДОКТОРЕ ТИ СИ ЗА ОРДЕН ЗА ОСОБЕННИ ЗАСЛУГИ

    Коментиран от #78

  • 31 abv

    68 3 Отговор
    Браво, този лекар е за награда, иначе ако боклука беше направил кражба, условно и пак навънка.

    Браво докторе ти си герой. Жалко че не уби и другия.
  • 32 Колю

    73 2 Отговор
    Спомнете си как осъдиха художника който уби крадец в къщата си и как излезе съсипан след години. Не трябва да се допуска отново. Де е Марковски сега да свърши нещо и за по-малко пари.
  • 33 Колега,

    67 2 Отговор
    Дошло е време разделно! Простаци и мафия направиха от държавата концентрационен лагер!
  • 34 vvv

    58 3 Отговор
    Лекарят е за държавна награда.
  • 35 Max

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гошо":

    Дано си прав!!!!
  • 36 Гост

    73 3 Отговор

    До коментар #27 от "Цар Вул":

    Г-н циганин, пожелавам ти подобен "човек" да влезе с нож у вас и после да има твоята кръв по острието, както има такава от доктора!
    Всъщност ти сигурно не знаеш какво е да имаш собствен дом, защото лежиш на гърба на такива като нас и доктора и явно ти си от тези, които влизат в чуждите къщи!
    Такива като теб, нямат право да са в обществото, а да лежат доживотно!!!
  • 37 Хас му кар

    9 56 Отговор

    До коментар #27 от "Цар Вул":

    Единствения точен коментар. Ясно е,че е застрелян престъпник и това се дължи на правосъдната ни система защото вместо да е на топло той е продължавал да практикува професията си. До тук ок но как така с огнестрелно оръжие което може само веднъж да произведе изтрел и уж е застрелян вътре в къщата трупът на крадеца е намерен вънка върху капака на някоя си кола. Всичко мирише та чак вони на,,нещо,,.Иначе за информация само въпросния лекар е адски нагъл,познавам го лично и не нямал съм лоши спомени от работата му като лекар,ако някой си зададе този въпрос. Просто го познавам много добре.

    Коментиран от #41, #47, #65

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Оно

    32 1 Отговор
    Предполагам избягалият съучастник ще бъде намерен самоубият. Няма лошо ако версията горе е вярна. Една гнида-сопол по-малко, да мре бавно и мъчително, бързо се е отървал.
  • 40 Гост

    69 1 Отговор
    Вижте това видео: https://www.youtube.com/watch?v=cw4B_XbW7ds Самотна майка застрелва на място с двуцевка проникнал в къщата и с нож нападател, като съучастникът му който избягва отнася доживотна присъда за въоръжено нападение. А майката е национален герой по СНН в Щатите. А не като тука - човекът си брани семейството и имота, дето цял живот събираме пари за един апартамент, а посрания рецидивис циганин с девет досега присъди, включително и за намушкване с нож на човек при обир влиза да го обира, и накрая щото човекът си е спасил дъщерята от изнасилване от циганския изверг и му е пратил КУРШУМ в сърцето, ще му повдигнат обвинение та някое кариерист да трупа активи на негов гръб. Браво, поздравления за доктора, даже според мен, е трябвало освен в сърцето да пусне и една "КОТРОЛА" в главата на този изверг, та да е сигурен, че няма да му забие ножа докато се прибира. Това е нашата държава за съжаление - застреляха държавен служител в центъра на София посред бял ден пред детска градина, и държавата досега е хванала "Михаля", а пък за тоя рецидивис вече все едно голяма работа е станала, че доктора го е гръмнал да се защити. Другия път наистина да се оставим да ни крадат и изнасилват жените и дъщерите, даже и трябва да им свалим гащичките, а ние да се наръгаме в коремите сами, та да не пречим на циганските рецидивисти!
    Орден "Стара планина" за доктора!!!!!
  • 41 Оно

    24 4 Отговор

    До коментар #37 от "Хас му кар":

    Той и Тиквата е нагъл, и други нагли ни шибундрят, но гласуваш за тях нали?
  • 42 К.К.

    36 1 Отговор

    До коментар #27 от "Цар Вул":

    Голяма част от крадците разчитат, че хората спят дълбоко към 3-4 сутринта и ако успеят след известно време повтарят и потретват, въпреки, че знаят, че е идвала полиция сваляни са отпечатъци до като не се вземат мерки се пробват редовно.
  • 43 Били Рей

    56 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ami":

    Аз съм за. Човек има право да брани собствеността си, когато държавата очевидно неможе.
  • 44 pompev

    37 0 Отговор

    До коментар #27 от "Цар Вул":

    Нищо не проверяват,кучето отровено комшиите спат,те си шетат из двора И къщата,в селата е още по зле На сутринта кокошкарника И ъгъла празни,кокошките И агнетата ги няма

    Коментиран от #45

  • 45 pompev

    12 0 Отговор

    До коментар #44 от "pompev":

    Аз затва се изнесох от село
  • 46 Били Рей

    35 1 Отговор

    До коментар #27 от "Цар Вул":

    Убитият не е човек със сигурност. Колата е била в двора. Стар стоманен газов барабанлия колко заряден е и колко трудно се преправя разбирачо?
  • 47 pompev

    18 1 Отговор

    До коментар #37 от "Хас му кар":

    Откъде го познаваш че е нагъл,от болницата или доктора живее в махалата ти ?
  • 48 Slavic Vibes

    43 3 Отговор
    Задържали са лекарят от Пловдив -- Иван Димитров, почетен Рентгенолог, началник отделение. В ареста е бедният човечец, защото е бранил имуществото си и семейството си срещу убиец-редицидивист. Който желае да го подкрепи,нека се съберем на групичка, да го подкрепим с подписка, и ако няма възможност, да му съберем средства, да отворим един Патреон за добър адвокат, който да положи справедливост. Пишете ми на [email protected] ако искате да участвате! Нека бъдем съпричастни и да защитим добрите хорица, че малко останаха.
  • 49 Slavic Vibes

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "Иван":

    Публикувано във факти.бг: Задържали са лекарят от Пловдив -- Иван Димитров, почетен Рентгенолог, началник отделение. В ареста е бедният човечец, защото е бранил имуществото си и семейството си срещу убиец-редицидивист. Който желае да го подкрепи,нека се съберем на групичка, да го подкрепим с подписка, и ако няма възможност, да му съберем средства, да отворим един Патреон за добър адвокат, да му съберем пари. Адвокат, който да положи справедливост. Пишете ми на [email protected] ако искате да участвате! Нека бъдем съпричастни и да защитим добрите хорица, че малко останаха.

    Коментиран от #51

  • 50 Който и да е

    31 2 Отговор
    Браво ДОКТОРЕ
  • 51 pompev

    5 5 Отговор

    До коментар #49 от "Slavic Vibes":

    Той пари има повече от нас, да плати гаранцията,от къде знаеш че е задържан
  • 52 мармот

    11 4 Отговор
    Докторът трябва да знае, че сега полицията ще разследва и в посока дали той се е самонаранил с ножа на бандита, след като го е застрелял. Ако се докаже че е така ще му сложат висока присъда.
  • 53 Съдията е п...раст

    35 1 Отговор
    Всички съдий ако четат това, заслужавате престъпниците да ви изнасилват и убиват всеки ден, тогава евентуално ще се вземете в ръце и ще почнете да бачкате като хората, а не да гледате кой повече пари ще ви даде за да го оправдаете!!!
  • 54 аааааа

    43 3 Отговор
    За циганина закон няма. Законът е за българи и той е един - нямаш право да пречиш на циганите, нямаш право да се оплакваш (и да се оплачеш полицията нищо няма да направи, а ако направи, съдът нищо няма да им стори), нямаш право да се защитаваш, дори когато дегенератът извади нож, за да те убие! Позор за тези, които приеха такива закони. Позор за магистрати и прокурори, които не спират да ни удивяват с всевъзможни идиотски присъди! Свободни ли сме ние българите днес, какво Освобождение честваме, като сме затворници в собствената си страна? Господин премиер - не се ли срамувате от това което става в тази държава? Господин президент - не виждате ли тези тенденции, които вече застрашават националната ни сигурност! Докога господа ще се правите на слепи и глухи?
  • 55 Хамър

    48 2 Отговор
    Скоро докторът е правил ремонт в къщи и между работниците е имало и представител на маалата за по -грубата работа,който е огледал добре жилището и е споделил с колеги,които са решили да заработят някой лев допълнително ,така че едва ли станалото е заради фарове на БМВ! Доктора е висок около 190 и е атлетичен ,в добра физическа форма,определено не е страхлив и не се плаши от фулконтакт,дори и с плъхове ножари , пари и връзки не му липсват , така че прогнозата не е толкоз лоша ,пък и има подкрепата на народа ! Глас народен глас Божи! Евала докторе ашколсум!
  • 56 Гого

    44 2 Отговор
    Крайно време е да се приеме закон, който влиза в частна собственост с незаконна цел да бъде обстрелван без неприятности за собственика на имота
  • 57 Димитър Кънев

    18 4 Отговор
    Браво на доктора,но за съжаление ще го плаща за свестен.Ако Бойко когато беше ВЕЛИК главен секретар на МВР си беше свършил качествено работата щеше да спести неприятностите и неудобствата на доктора.
  • 58 Борис

    26 4 Отговор
    Не закачайте един от топящата се порода БЪЛГАРИН.
  • 59 Катил

    32 2 Отговор
    Доктора е за награда , а не за съд, бре скапани прокурори!!!
  • 60 бръснаря

    16 2 Отговор
    И накрая първия доктор в затвора,и то не по негова вина.Не мога да повярвам.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ооооо

    23 2 Отговор
    така се прави. без много приказки.
    еваларка докторе, ще дойда на протеста да те подкрепя.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 като данс

    22 1 Отговор
    Това е една добра новина, един боклук по-малко по улиците. За огромно съжаление не вярвам, че доктора самозащитил се, че види справедлив процес. За това исказвам искренната си радост към лекаря за постъпката, дай Боже повече истински Мъже.
  • 67 vasik atanasova

    5 28 Отговор
    за мене това от лекаря е постановка
    да се видят камерите кое как е станало
    глупости четем
    ще те нападнат двама единия с нож другия с пистолет
    е и този доктор да не е от хварчащата авиация на джеки чан
    постановка е
    не може така всеки да вади пистолети и да стрелят
    тука не е дивия запад
  • 68 vasik atanasova

    5 25 Отговор
    за мене това от лекаря е постановка
    да се видят камерите кое как е станало
    глупости четем
    ще те нападнат двама единия с нож другия с пистолет
    е и този доктор да не е от хварчащата авиация на джеки чан
    постановка е
    не може така всеки да вади пистолети и да стрелят
    тука не е дивия запад
  • 69 Добърден

    15 4 Отговор
    Веднага да наградят лекаря.
  • 70 съдът на съд....

    8 1 Отговор
    Скапният корумпиран съд нека го осъди на 20 години затвор.....
    И единственият достоен човек в политиката в момента (Президента Радев) да го помилва и награди с орден "Стара Планина"....
    Какво ще стане тогава....???
  • 71 AK47

    13 1 Отговор
    Да де, ама побоите над полицаи, късането на пагоните им, убийствата на възрастни хора заради 2 лв., изнасилванията и грабежите на бабички, "брането" на желязо, къртенето на релси и хварлянето на камъни по движещи се вагони, убийствата на пътя с каруци, те не са престъпления, и за тях не може да се пише !
    Т.е. не че "не може", а е "ЗАБРАНЕНО" ДА СЕ ПИШЕ ! Така че, нека си се редят с чаветата спокойно на пощата, да си получат помощите, нека те да ни крадат и да ни убиват, а ние да не ги закачаме....

    Полицаи, прокурори и съдии (освен, че са мазни и наведени корумпета) но и ги е страх да приложат закона с цялата му строгост. Защото нямат усещането, че държавата стои с цялата си мощ зад тях и решенията им ! Защото т. нар. "държава" има друга, много по-важна работа - да разпределя ограбеното от нас, и да обогатява гнусните ни, тлъсти, корумпирани управници.

    Ако полицай посегне на циганин, или не дай боже го застреля при законна самоотбрана (както ежедневно американската полиция отстрелва негри), тук институциите ще го разкъсат... По заповед на "началниците", гейове и джендъри, събрани в Брюксел.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Бургас

    12 3 Отговор
    Поклон пред теб докторе и респект ! Затрил си една гнида от лицето на земята и си спасил кой знае колко души от тоя паразит ..Аз бих направил същото ,Бог да е с теб !
  • 75 Ману

    6 11 Отговор
    Не е похвално да се възхваляват хора,който с убийство са опазили имането си.Починалият е крадец,а не убиец ,но дори и убиец да е как ще научите хората да не убиват като ги убивате ли,нещо се разминават нещата.Тук вина за свичко има системата билото в лицето на държава,правосъдие,охранителна и прочие.Народа е озлобял и това си личи от действията и коментарите.Доктор ,който е положил клетва убива и веднага една сурия бесни фенове на убийството и саморазправата с насилие са готови да му вдигнат паметник.
    Замисли се ако все още можеш извратен народе!
    Не защитавам дейсвията на плъха,но не подкрепям и тези на доктора.Та нали ако един ден хората почнат да крадат от глад(а то се случва някъде това) другите негладуващи ще ги избиват опазвайки благата си(което и става пид форма на войни).Болни сте и явно не го разбирате за това ви пиша и тези редове,за да ви освидетелствам болеста.Ще има и злобни коментари които ще последват ,ще има и нехаресвания,но това е положението.Вашето състояние е трагично,а реакцията ви очаквана,той и алкохолика не си признава ,че има проблем пък камоли УБИЕЦА,пък било то само УБИЕЦ в мислите.Защото такива сте всичките брато убиици в мислите си и ме е гнус да живея сред такава болна сган.Не сте народ,не сте и род,не сте и човеци,а болни себични хорица готови на всичко гнусно за да запазят малкото си его непокътнато.

    Коментиран от #77, #79

  • 76 Един от хората

    6 2 Отговор
    От писане по форуми полза няма!!Начина за защита на ПРАВДАТА всички го знаят.Пловдивчани като един трябва да застанат за защитата на лекаря и семейството му.Защото другите ОБГРИЖВАНИ,,плъхове" от градският ,,развъдник" ще плъзнат по нормалните и не защитени квартали на Пловдив и тогава ще бъде много,много късно......

    Коментиран от #85

  • 77 Един от хората

    5 2 Отговор

    До коментар #75 от "Ману":

    По бързо изчезвай от България!!Отивай там където си правят операции, за да покажат на лицето си змийската си същност и ,,душа"Остави ни нас ,,гнусните" да работим и да си гледаме децата,БЕЗ ДА КРАДЕМ!!!

    Коментиран от #80

  • 78 Антоний Пенчев

    6 2 Отговор

    До коментар #30 от "ДИМИТЪР":

    Крайно време е ГЛАВАНАЦИТЕ от народното събрание да направят поправки за самозащита и за защита на собственост. Браво на доктора , направил е едно облекчение на полицията за бъдеще.
  • 79 гостъ

    4 2 Отговор

    До коментар #75 от "Ману":

    Болен си ти в света който преди има няма 30 години вде още съществуваше подобни действия бяха конституционни и разрешени ,а в затвора при подобни обстоятелства влизаше плъха.Хорота в америка затова по конституция имат право на оръжие.За да могат да се защитят,когато държавата абдикира,включетелно с оръжие да се изправят срещу самата нея.ПОДЧЕРТАВАМ това е зеложено в конституцията, дори с тези думи.Ще те питам какво ще правиш когато един такъв влезе в къщата ти и недай боже се случи нещо със спящото ти семейство,както се случва с много други и най-.вече когато държавата после ти каже ,че дори видео материала не е доказотелство ,а то3и примерно е луд и неможе да бъде наказан.
    Докато тези неща се спазваха дори арабските държави бяха напът да станат светски и на тези с фереджетата им се смееха дори и там,а сега като ги махнат ги убиват с камъни.За бедните страни се правеше нещо.Сега за тях се правят само войни.Тези приказки дето ми ги говориш
    са ти ги набили в главата само за да станеш това което очевидно вече си и за да мотат да си правят с теб буквално каквото поискат.И го правят.А ти очевидно си сляп и глух,а и нямаш нищо против джендърството.Ако имаш нещо да ми кажеш първо виж на къде отива света откакто приказки като твоите са модерни,но моля те не бъди голословен.
    Съмнявам се доктора да си е направил пистолет самоделка ,а не ортака на плъха.
    И понеже подобни коментари имаше и по-горе какво прави въобще добре известният с делата си на полицията плъх

    Коментиран от #84

  • 80 Ману

    4 2 Отговор

    До коментар #77 от "Един от хората":

    Аз за разлика от теб и другите болни националисти отдавна съм отхвърлил тези стари определящи вида ми думи като-нация,държава и т.н.Вече съществува само истинните понятия земя и човек,а кой от къде е няма никакво значение.До колкото изчезването ми това не се налага защото изчезващите сте вие и това е резултат от инволюционите ви действия.Не нужно да гледаш много назад в историята и да видиш какво става с видове с подбно поведение.
    Аз съм тук за да отразя вашето самоонищожение,тук бях преди началото на времето тук ще съм во веки веков.АУМ
  • 81 БАЙ ГАН4О

    5 3 Отговор
    Браво докторе печен си.Жалко че другия е успял да избяга,но нищо другия път няма да му се размине.А на Ману ще кажа като си много човечен кажи къде живееш да дойда да поеба жена ти,дъштеря ти и тебе ,ще те пребия ,да взема каквото мога и тогава искам да ти прочета коментара

    Коментиран от #93

  • 82 гостъ

    4 1 Отговор
    в компанията на див, бесен въоръжен със самоделка човекоподобен, насред къщата на уважаван доктор .Според теб сигурно трябва да му направим фелацио и да го нахраним. А защо не и по стар ескимоски обичай да му предложим и да преспи с жена ни.Нали вече сме толерасти.Доктора е сбъркал само хората и мястото.Те павената ни неслучайно са жълти.Явно архетекта е бил умен и е знаел,че там е мястото на лудницата.Очаквам оцелелият авер на плъха след тази случка да бъде приет с почести за депутат понеже е много изстрадал.
  • 83 Борис

    3 0 Отговор
    А дали не трябва без отлагане да посетиш психиятър?
  • 84 Ману

    2 6 Отговор

    До коментар #79 от "гостъ":

    Накратко ще се опитам да ти обясня от теб зависи дали ще ме разбереш.
    Няма конституция,няма съд или жалки човешки закони.Има само и единсвенно причинно следсвена връзка или на елементарен език казано щом крадеца е у вас значи ти или някой от живущите в къщата го е уплътнил.Той крадеца първо се появява в мисилта и малко по малко се уплътнява трудо е да ти го пресъздам с няколко реда.Това е цяла наука.Всяко следствие си има причина и не е задължително да е обяснима от законите който си изучавал.По повод кражбата на вещи и защитата на близки ще бъда още по кратък:
    Идва ден в който нито близките и нито вещите можеш да вземеш със себе си,тогава остава с теб само илюзията за претижание която си подхранвал през целия си несъзнателен живот.Тази илюзия ще отработваш там където ще отидеш ,а мястото в което ще попаднеш ще плод само и единсвенно на твоята творяща мисъл.Дерзай
  • 85 Ману

    1 5 Отговор

    До коментар #76 от "Един от хората":

    Точно от писането и най-вече от предхождащото го МИСЛЕНЕ има смисъл,защото всичко което правиш и светът в който живееш е плод само и единсвенно на творящата мисъл.И докато аз с мисълта си творя бъдеще без насилие и убиства то ти и останалите пак с мисълта си разрушавате и разчисвате мястото за моя свят където няма да същесвувате под тази форма която сте в момента.Това се нарича космосогенезис,но за да го проомееш трябва да надникнеш отвъд себичноста и малкото си его в противен случай си оставаш един от масовката на великия преход.
  • 86 гостъ

    1 1 Отговор
    Не очаквах от теб друо освен врели некипели.Би ли ми обяснил,извинявай какво значи изречението,,Доколкото изчезването им това не се налага...."Можеби имаш предвид ,да те подпомогна.Колкото до изчезването им.И ака досега ти казах ,че си болен просто защото ти пръв го каза за всички сега ще кажа и ,че си прост.Неможеш да построиш едно изречение.Никъде освен това не съм казал,че съм националист.Аз съм патриот.Надявам се знаеш разликата.Примерите с държавите съм ги дал защото са факти и заразлика от теб мога да се аргоментирам.И понеже си много отракан ,обясни ми какво ще направиш,ако въоръжени влязат нощеска при твоите деца ако изобщо имаш такива ,защото се съмнявам.Мои би ще го обезвредиш с безопасна кунфу техника и ще обядниш на жена си и децата си да спят спокойно и да чакат отмъщението медитирайки.Може би просто се забавляваш,но на мен ще ми е интересно да ми отговориш конкретно на конкретния въпрос,а не да ми дрънкаш за земята.Тези приказки ги обичам и аз ,но те са по друга тема.
  • 87 гостъ

    1 1 Отговор
    Не очаквах от теб друо освен врели некипели.Би ли ми обяснил,извинявай какво значи изречението,,Доколкото изчезването им това не се налага...."Можеби имаш предвид ,да те подпомогна.Колкото до изчезването им.И ако досега ти казах ,че си болен просто защото ти пръв го каза за всички ,2сега ще кажа и ,че си прост.Неможеш да построиш едно изречение.Никъде освен това не съм казал,че съм националист.Аз съм патриот.Надявам се знаеш разликата.Примерите с държавите съм ги дал защото са факти и заразлика от теб мога да се аргоментирам.И понеже си много отракан ,обясни ми какво ще направиш,ако въоръжени влязат нощеска при твоите деца при положение ,че изобщо имаш такива ,защото се съмнявам.Може би ще го обезвредиш с безопасна кунфу техника и ще обядниш на жена си и децата си да спят спокойно и да чакат отмъщението медитирайки.Възможно е просто да се забавляваш,но на мен ще ми е интересно да ми отговориш конкретно на конкретния въпрос,а не да ми дрънкаш за земята.Тези приказки ги обичам и аз ,но те са по друга тема.
  • 88 Симов

    3 1 Отговор
    Доктора вероятно е стрелял в крадеца в жилището , а след това крадеца със сетни сили е успял да избяга навън и там е издъхнал. Като четох материалите, най-много на това прилича.
  • 89 гостъ

    2 1 Отговор
    Дано докато прекрасните ти приказки ,които при един друг разговор бих ти казал,че споделям и разбирам,променят света,не ти се наложи да срешнеш плъха.
    А това няма да е скоро.Освен това точно за този период и за слабите и справедливостта,които така защитаваш са
    измислини законите,срещу чието погазване протестирам.И ПАК НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА.Или така ,ще насочиш енергията ,че да не ти се случи.
    И дори така да е .Нека пробваме с твоите приказки.НАЛИ трябва да толерираме слабите.Те какво са виновни ,че не са осъзнали твоете истини.Налага се законът да ги защити.А законът от времето за което говоря гласи:че убииството на подобни елименти нахлули в ивота ти с оръжие е самозощита.

    Коментиран от #90, #91

  • 90 Ману

    2 2 Отговор

    До коментар #89 от "гостъ":

    Писъл си в коментара си да изчезна от Бг,а в отговора си имам предвид,че не се налага да изчезвам аз защото-
    1.Изчезващите сте вие егрегорите на агресия
    2.Аз съм Вечносъществуващият и няма как да изчезна.
    За разлика от теб не съм си губил и не си губя времете в самоонищожаваща злоба и в пристъпи на паника,а съм се постарал да разбера кой съм.
    Докато ти повтаряш недай Боже или дай Боже и гледаш нагоре,аз съм погледнал навътре в себе си и съм намерил там този на който се прекланяш ти.Бог това съм аз,бог това си и ти ,но докато разъждаваш по начина по който са те учили в училище или в социалната ти среда си оставаш отделен от Бога,но в смисъл ,че сам себе си отделяш.Трудно е да ме разбереш защото материята за която ти пиша изисква и съзнание.Ако не ме резбираш ме извини вината е само и единсвенно моя защото не ти давам според съзнанието което имаш.
    Доколкото въпроса ти какво ще стане ако еди кой си влезе в дома ми:
    Аз нямам нужда да изразходвам енергия да създавам негативни ситуации и да размишлявам върхо тяхното евентоално решение,това е грешен подход чието повтаряне води до материялното или физическото му изживяване тоест материялизиране,схващаш ли ,мислиш,мислиш и то се случва.
    Аз знам кои съм и знам,че никой който не съ привлякъл с мисъл,вибрация или поведение не може да ме приближи,напротив отблъсквам всичко което не СЪМ,освен в моментите когато сам пожелая контак като този с теб например.
    Относно правописа ще се въздържа от коментар.
  • 91 Ману

    1 2 Отговор

    До коментар #89 от "гостъ":

    Едно от основните ти заблуждения е че определяш хората като слаби и силни или заслужаващи или незаслужаващи нещо си.Кой си ти за да преценяш и щом си решил да го правиш се научи да виждаш отвъд илюзията.Хората и всичко около теб са като айсберги и ти в момента виждаш само повърхноста и съдиш и расъждаваш според вижданото,но това което не виждаш не означава ,че не същетвува.Атомът не го виждаш,но той си е там,квантът не го виждаш,но също е там.Квантът променя състоянието си според наблюдаващият го дори и наблюдаващият да не знае или да не вярва в този процес.
    Това е новия свят и той хлопа по вратите ви и по точно в Сърцата ви ,но хората се държат като неосъзнаващи дейсвително случващото се само и единсвенно от срах и егоизъм,кланящи се на измислени догми който подхранват илюзията им за покой.
  • 92 Гостът

    2 1 Отговор
    Много си зле пишеш за мен и за другите неща които няма как да знаеш хващаш се за думи,които ползвам само за да ти задам въпрос и ги тълкуваш както ти се иска ,а то няма нищо общо .Не отговаряш
    на конкретни въпроси ,а осъждаш.Държиш се като нападнат от бесни кучета,а ако ме срешнеш с интерес
    ще остановиш ,че не съм нино прост нито агресивен.Дори твоите мисли не са ми чужди.И този коментар ,в който се казва да напускаш дори не е мой пък ми казваш ,че аз съм ти казал.Ще умра от смях.Поведението ти в пдихологията се нарича скрита агресия и е призното за по -лошо от откритата.Присъщо е на жените.За сметка на това никой не те подкрепя,а в полза на доктора вече има протест.Поне бъди мъж и ми отговори на въпроса,Какво ще направиш...

    Коментиран от #94

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Ману

    2 2 Отговор

    До коментар #92 от "Гостът":

    Отговорил съм ти,но не си го разбрал.
    Да видях ,че не ти си писъл да напусна БГ,но тук аз не се хващам за някакви думици ,а пиша за общото поведени и болното общество което защитаваш и представляваш подкрепяйки го.Няма никакво значение кой какво е казал, кой като какъв се усеща.
    Това,че има протест не ме прави горд,но ме прави горд това,че никой не ме подкрепя това означава,че не съм изгубил себе си в масовката.
    Няма как да се държа като нападнат от бесни кучета защото желаещият смърт за мен не куче,той за мен е нищо,твар нищожна и подвластна другимо.Не се възгордявай но тук войната не с теб ,а с това което те е направил такъв.И не е важно колко запизнат си с това което пиша или колко чист и дзен си мислиш ,че си .Важни са дейсвията които вършиш и нещата които те изпълват ,тоест подкрепяш.
  • 95 гостъ

    2 1 Отговор
    Не си отговорил конкретно защото в твоя
    ред на мисли просто неможеш.И който е толкова възвисенкато теб не обижда другите.ИНАЧЕ ПРОСНО Е СЪЩИЯ КАТО ТЯХ.Смешно е толкова уверено да категоризираш хората и да абсолютизираш собствената си правота.

    Коментиран от #96

  • 96 Ману

    1 1 Отговор

    До коментар #95 от "гостъ":

    Не ти дължа по пронцип никакъв отговор още по малко що съм го дал веднъж и като цяло става ясно от концепцията ми.Възвисяването е процес ,който не е в темата на разговора ни тук са потъпкани основни морални норми какво да става въпрос за възвисяване.
    Не осъждам хората,а обсъждам поведението им-констатирам,а не квалифицирам.Това ,че съм определил някого според поведението му не осъждане,как да нарека подкрепящият убийство.
    Маниерите на поведение ми напомнят за една история от древен израел,там един Човек-син на Бог и сам по себе си Бог е говорил и проповядвал Истината,а невежеството на масите го разпъва на кръст и убива.
    п.п.Проповед идва от древната дума Веди-знание,и всеки който разпространява знанието всъщност проповядва.
    За днес проповедите стигат,достатъчно Истини писах въпреки непрестойното поведение на аудиторията.Разходът на енергия тук се прекратява СЕГА!
  • 97 Жабок

    3 0 Отговор
    Съседа ми налетя на бой вика аз да изляза да се бием Аз му казах да влезе ако има дупе ще го думна .ти ще ме лежиш вика аз ще лежа но ще изляза казвам а ти нали знаеш къде ще лежиш от там не се излиза И край уплаши се посеркото и даже не поглежда към моя двор.Страхливи са тези боклуци но трябва и власта да ги пеибира Не е редно с толкова присъди да са сред нас.
  • 98 гостъ

    1 1 Отговор
    Съмнявам се някои тук да желае смърт.Еле пък аз.Въпросът е,че немога да приема доктора за виновен.Просто в такива условия семейството е най-важно
    и това е .Жалко за теб ако не си го разбрал.В света са важни много неща,но живота на децата и семейството в такива моменти е най-важен и всеки истински мъж е готов да гори и в ада за това,адругите са глупаци.Когато видя човек с пистолет до стаята на децата ми няма да мисля за душата му,защото и той не мисли за нея.Тези хора е почти невъзможно да разберат приказките ти.Това е възможно само в държави като Швеция,но дори и тавм седт.нар.и натрапени от еврогейските ценности бежанци изнасилват и убиват,а атентаторите ги разстрелват дори и Шведите,които се опитват да меслят като теб.Дущите на хора като тях са глухи за думите ти.И ако всички които те разбираме те послушаме
    утре нашите деца ще са мъртви.Не разбираш,че хора като теб могат да изповядват възгледите се и щогоде да живеят така защото докато философстват някой ги пази.Защото откакто няма кой да пази и налага по света са тръгнали зверствата.Или ще ми кажеш,че откакто няма контрол нещо е станало по-добре.Живея с човек който идва от мюсолманския свят и ми е показвал и разказвал за неща ,които когато
    съм виждал съм плакал.Зная за неща за които наистина е по добре дори да не си чувал ,от първо лице.Познавам много хора от европа ,които са в ужас.На някои от тях
    мои познати помогнаха да вземат,колкото и да е странно БГ гражданство,защото безчинствата и коли
  • 99 гостъ

    1 1 Отговор
    Съмнявам се някои тук да желае смърт.Еле пък аз.Въпросът е,че немога да приема доктора за виновен.Просто в такива условия семейството е най-важно
    и това е .Жалко за теб ако не си го разбрал.В света са важни много неща,но живота на децата и семейството в такива моменти е най-важен и всеки истински мъж е готов да гори и в ада за това,адругите са глупаци.Когато видя човек с пистолет до стаята на децата ми няма да мисля за душата му,защото и той не мисли за нея.Тези хора е почти невъзможно да разберат приказките ти.Това е възможно само в държави като Швеция,но дори и тавм седт.нар.и натрапени от еврогейските ценности бежанци изнасилват и убиват,а атентаторите ги разстрелват дори и Шведите,които се опитват да меслят като теб.Дущите на хора като тях са глухи за думите ти.И ако всички които те разбираме те послушаме
    утре нашите деца ще са мъртви.Не разбираш,че хора като теб могат да изповядват възгледите се и щогоде да живеят така защото докато философстват някой ги пази.Защото откакто няма кой да пази и налага по света са тръгнали зверствата.Или ще ми кажеш,че откакто няма контрол нещо е станало по-добре.Живея с човек който идва от мюсолманския свят и ми е показвал и разказвал за неща ,които когато
    съм виждал съм плакал.Зная за неща за които наистина е по добре дори да не си чувал ,от първо лице.Познавам много хора от европа ,които са в ужас.На някои от тях
    мои познати помогнаха да вземат,колкото и да е странно БГ гражданство,защото безчинствата и коли

    Коментиран от #103

  • 100 гостъ

    3 1 Отговор
    Познавам много хора от европа ,които са в ужас.На някои от тях
    мои познати помогнаха да вземат,колкото и да е странно БГ гражданство,защото безчинствата и количестото на маймуните там вече нямат край.И всичко това е откакто ни се натрапва либералността.
    Това,което не разбираш,е,че тези хора нито разбират нито се интересуват от твоите приказки.Имам познати работещи в Ирак и Авганистан и покрай тях познавам местни ,които ми разказват,как докато хора като Садам и Кадафи са били живи това са били светски държави и всичко е било нормално,а сега ти казах каво е,повярвай ми това което знаеш сигурно е малко.Наистина ще плачеш.
    Имах късмета лично да срещна в рамките на семейството си такъв човек в пресъствието на жена си и децата.Аз съм крайно неагресивен.На 38 съм и дотогава не бях посягал на човек,но този посегна на жена ми не го бих,но го изхвърлих и го помолих да се мане от входа,а той ми отвърна с юмруци накрая го премазах и все пак се наложи да викна полиция и го прибраха.На следващия ден си тръгна от Бг.Беше близък на семейството и лично ми каза ,че мисли всичките си действия за напълно нормални.В една нормална държава този отдавна ще ев затвора за опит за убииство.Много от тези хора не разбират от нищо и това съм го проверил лично.Тях може да ги излекува само оловото.Докато твоите родители(образно казано)са те възпитавали добре за да станеш такъв законът и силните са те пазили и налагали за това си могъл нравствено да израстеш.Това е истината и реално
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 pompev

    1 1 Отговор
    Този Ману е психясъл бе,мисли са за вечния :)заебето го; Обаче най вероятно е доктора да не е платил на циганти дето са му работили-и тва го има
  • 103 pompev

    1 0 Отговор

    До коментар #99 от "гостъ":

    Гост да ти кажа за Швеция понеже работя там-шведите са крайно неагресивни И културни,за сметка на това жените им са много лоши И бият-едри И яки,имам
    Колежки тирадзиики дет са 1.85 И тежат 120 кг,случай на наръгани И бити мъже от жени зачестяват-сочи статистиката им
  • 104 aз съм

    4 1 Отговор
    има нещо гнило в цялата тая история.Да допуснем,че е станало така както се пише.Защо докторът не е сигнализирал МВР и Бърза помощта за случилото се?.Ако не е била камерата и ден днешен няма да се знае какво всъщност се е случило.Убийство без виновен.Какво мислите?Това правилна постъпка ли е?Нали искате публичност?Докторът си е седял у тях тихом и мълком това ли е правилно според вас?Ако не беше камерата пак ще се плюе по МВР за неразкрито убийство нали така?
  • 105 доктори убийци

    1 1 Отговор
    Кой ,кой,обикновен бандит като всеки доктор.
  • 106 аззззз

    4 1 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Сложих минус и несам престъпник.Ти си тайъв,защото невинните хора не се укриват а остават на местопрестъплението,и ти го защитаваш.Това ли е правилното нещо.Убиваш човек,укривал се и си невинен?Евала ти права.Ако не беше МВР да го открие,дали някой щеше да разбере,че този доктор е убиец и то ЗАКОНЕН!

    Коментиран от #110

  • 107 Баи,данчо

    1 0 Отговор
    Всички,крадци,само,коршум,ги,оправя
  • 108 Аз съм

    3 0 Отговор
    Гръмнал крадеца ок,самозащита ок,но къде отиде хипократовата клетва и след като го е гръмнал и обезвредеил защо не е оказал първа помощ.Нали няма да подкрепите полицаи които след пристрелка оставят простреляните да мрът като кучета по асвалта,а този е и доктор.Прострелял го и пропуснал да звънне я на бърза помош,я на полиция,я на 112 отива и си ляга например.То така в утрешния ден някой може да издъхне и от лекарска грешка и кой знае ще разберем ли изобщо,а кой знае не се ли е случвало някъде нещо подобно.
    Нищо не може да оправдае поведението му след убииствената самозащита с смъртоностните бездейственни писледици.
  • 109 Прав

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Цар Вул":

    Абсолютно неправдоподобна е версията на доктора.Оставете това , че е крадец , застрелян е в гръб , тук няма неизбежна самоотбрана.Мисля че наистина е пипал по колата ( както първоначално писаха)и там е застрелян.Съшито е с бели конци от доктора , сигурно до сутринта се е консултирал с адвоката си за версията която да поддържа.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 aззззззз

    2 1 Отговор
    Първо не сам манго.Второ сам жена.Неискам и несъмнено обидила никой.Просто си казвам мнението.Това е.За грешките случва се.А за това,че можеш да дойдеш у дома ....... едва ли от 40 години съм в чужбина.

    Коментиран от #112

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Ману

    1 0 Отговор
    Ето за това не трябва да се застава зад едно убийство било то извършено от лекар в недоказана самозащита.
    От последното изявление на рзследващите органи от 06.03.18 стана ясно че:
    1.Доктора е наблюдавал крадеца ,който не бил в дома му ,а в гаража извън дома в рамките на половин час.
    2.След наблюдението не оведумил компетентните органи.
    3.Семейсвото му не е било в дома,както се писа по рано.
    4.Сам слиза за саморазправа с крадеца,не вика и не стреля от прозореца за сплашване.
    5.Взема със себе си ЗАРЕДЕН НЕЗАКОННИЯТ си пистолет.
    6.При слизането му в гаража при ОПИТ за БЯГСТВО се стига до саморазправа при която крадеца е просърелян.
    7.Няма нож,няма съочастници,няма кланета.Опитващия се да избяга крадец го е замерял с предмети в отговор на които доктора го "замерял" с куршуми.
    8.След убийството доктора не звъни на 112 или компетентните органи,не оказва и първа помощ.
    9.Доктора звъни на двама приятели и след тяхното пристигане търсят гилзи и заличават улики.
    10.Доктора отказва да звъни и в полицията след молбите на леля му която живеела в същата къща.
    11.Лелята също не звъни въпреки,че е имала желание,можем да се досетим под чие влияние тя не звъни.
    12.Оръжието на престъплението още не е намерено,явно тази улика е добре унищожена
    13.Всичко горе описано става ясно от самопризнанията на "невиният" доктор.
    Та питам се аз ще се наврете ли сега в миша дупка всички вие ,който стояхте в подкрепа на "невиният" доктор.